Is jouw groothandel goed geïntegreerd in de leveringsketen?

MG_3014


De druk wordt opgevoerd. Je groothandel heeft te maken met een steeds complexer productaanbod en wereldwijde normen, strakkere levertijden, krappere marges... En dan moet je ook nog kosten besparen om de concurrentie voor te blijven. Maar maak je geen zorgen. Als je al jouw bedrijfsprocessen koppelt en integreert met die van anderen in de leveringsketen, dan heb je al een streepje voor op de rest. Maar hoe geïntegreerd zijn jouw processen? Doe onze online scan om daar achter te komen.

Integratie betekent tegenwoordig veel meer dan het samenbrengen van je interne bedrijfsprocessen. Het gaat er ook om dat je zorgt dat je business software aansluit met klanten en leveranciers. Hoe? Door je favoriete software aan te sluiten op services van derden. Zoals je bank, eigen webshops, retailers als Amazon, Bol of Zalando, EDI (elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten), social media en zelfs de systemen van je leveranciers. Maar ook branchespecifieke apps ter verbetering van de productiviteit. Online business software biedt dit en meer...

Doe de online scan om te zien hoe goed jij presteert
Hoe goed zijn jouw interne bedrijfsprocessen nu op elkaar aangesloten? En hoe zit het met de mate waarin jij bent aangesloten op de rest van de leveringsketen? Doe onze korte online scan om te zien hoe jij ervoor staat en tips op maat te ontvangen.

Start de online scan
Binnen 2 minuten weet je het

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel