Handel

Voorsprong op de e-commerce reuzen? Dat doet u zo!

Voorsprong op de e-commerce reuzen? Dat doet u zo!

U kent ze wel, de grote allesverkopers zoals Amazon en Alibaba. Wilt u als klein handelsbedrijf succesvol blijven in e-commerce, dan moet u uitstekende service én aantrekkelijke prijzen bieden. Zo neemt u een goede start. 

Verkopen via een webshop

U heeft schitterende producten die u van bij u thuis gaat verkopen via een webshop. De zolder is uw magazijn. Door het succes wordt de logeerkamer gepromoveerd tot opslagruimte. Daarna volgt de woonkamer. Op een dag heeft u daar genoeg van en huurt u een echt magazijn. U adverteert op Google en Facebook waardoor de vraag naar uw producten toeneemt. Op uw website overtuigen uw teksten, foto's en video's nog meer klanten. Die content is bovendien goed vindbaar in de zoekmachines en mensen verspreiden die in hun sociale netwerken. Ideaal! 

Administratie 

De administratie van uw verkoop doet u één keer in de maand. Naarmate de omzet toeneemt, krijgt u steeds meer administratief werk. De verkoop uit uw website voert u manueel in uw boekhoudpakket en ook uw voorraad werkt u met de hand bij. Maar zo is een foutje snel gemaakt. En de rekening van uw boekhouder begint ook flink op te lopen. Gelukkig kunt u uw websiteverkoop sneller, eenvoudiger en goedkoper afhandelen. 

Bespaar tijd en kosten met digitalisering 

Koppel uw website aan uw boekhoud- en voorraadbeheersoftware. Daardoor bespaart u heel wat tijd en kosten. Van de bestelling tot de boekhoudkundige verwerking: alles verloopt automatisch. Uw voorraden worden automatisch bijgewerkt en u krijgt tijdig een signaal welke producten u moet bijbestellen. Zo kunt u heel nauwkeurig de levertijd communiceren naar uw klanten en u heeft altijd ziht op wat er gebeurt in uw bedrijf. Dat klinkt goed, toch? 

Professionele partner 

Dat is het ook. Om hier snel van te profiteren is het verstandig om een professionele partner in te schakelen die de ‘ins en outs’ van uw webshop en uw boekhoud- en voorraadpakket kent. Zo heeft u de zekerheid dat alles goed verloopt en zo verdient de investering zich snel terug. Veel handelsbedrijven die die koppeling zelf maakten,  hadden er - achteraf gezien - liever een specialist bij geroepen. “Had ik maar iemand ingeschakeld met zowel kennis van mijn webshop als mijn boekhoudpakket. Dan was het in een mum van tijd geregeld terwijl ik er nu een jaar over heb gedaan”, is een vaak gehoorde verzuchting.
BE Select your country