Start-ups en kleinere bedrijven

Een groeiend bedrijf brengt meer complexiteit én meer bedrijfsprocessen met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat je constant maximale waarde levert zonder het inzicht en de controle te verliezen? Maak kennis met Exact.

Grip op al je bedrijfsprocessen

Op een gegeven moment bieden spreadsheets en papier niet langer de veilige basis die noodzakelijk is voor succes – of het nu gaat om tijdregistratie, facturatie, voorraad of productassemblage. Met Exact heb je controle op alle vlakken. Onze businesssoftware koppelt je boekhouding, bankzaken, facturatie en belastingen met tijdregistratie, projectmanagement, logistiek, productie en salarisadministratie. Volledige controle over je cijfers is de belangrijkste voorwaarde om aan de top te komen én te blijven.

De nummer 1 in de Benelux

Met robotic accounting houdt je foutloos de boekhouding bij – met minder moeite en sneller dan ooit. Er zijn een groot aantal bankkoppelingen beschikbaar en je facturatie verloopt digitaal en geïntegreerd. Exact is dan ook de eerste keuze van meer dan 5.000 accountants. Ontdek vandaag nog dé boekhoudoplossing voor kmo's in België.

Al uw gegevens in één flexibele, schaalbare oplossing

Maximaliseer je marges

Met spreadsheets alleen red je het niet als je grip wilt houden op je cijfers. Met Exact's geïntegreerde financieel en projectmanagement raak je nooit meer informatie kwijt, stuur je altijd correcte facturen en word je sneller betaald. De beste ingrediënten voor een maximale marge en continue groei.

Grip op je logistiek

Als leverancier moet je steeds sneller leveren, zonder fouten, in kleinere oplages en tegen steeds lagere marges. Dat is mogelijk maar niet zonder totale controle over je logistieke processen. Met al je financiële en logistieke processen in één geïntegreerde oplossing heb je de sleutel in handen om je bedrijf te laten groeien.

Eén geïntegreerde ERP-omgeving

Of je nu producten maakt, afwerkt of assembleert. Je kunt al die processen beheren binnen de oplossing van Exact. Dat geeft je controle over al je primaire processen binnen één geïntegreerde ERP-omgeving. Zonder het risico op datalekken. Zo heb je een compleet en realtime inzicht in je business.

  • Yogi Tea

KlantverhalenYogi Tea

Zo houdt Yogi Tea wereldwijd controle over miljoenen theezakjes. Exact helpt ons te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de FDA en andere autoriteiten.

Wil je weten hoe je als onvervalst cijferkanon de markt verovert?

BE Select your country