Start-ups en kleinere bedrijven

Een groeiend bedrijf brengt meer complexiteit én meer bedrijfsprocessen met zich mee. Hoe zorgt u ervoor dat u constant maximale waarde levert zonder het inzicht en de controle te verliezen? Maak kennis met Exact.

Grip op al uw bedrijfsprocessen

Op een gegeven moment bieden spreadsheets en papier niet langer de veilige basis die noodzakelijk is voor succes – of het nu gaat om tijdregistratie, facturatie, voorraad of productassemblage. Met Exact heeft u controle op alle vlakken. Onze businesssoftware koppelt uw boekhouding, bankzaken, facturatie en belastingen met tijdregistratie, projectmanagement, logistiek, productie en salarisadministratie. Volledige controle over uw cijfers is de belangrijkste voorwaarde om aan de top te komen én te blijven.

De nummer 1 in de Benelux

Met robotic accounting houdt u foutloos de boekhouding bij – met minder moeite en sneller dan ooit. Er zijn een groot aantal bankkoppelingen beschikbaar en uw facturatie verloopt digitaal en geïntegreerd. Exact is dan ook de eerste keuze van meer dan 5.000 accountants. Ontdek vandaag nog dé boekhoudoplossing voor kmo's in België.

Al uw gegevens in één flexibele, schaalbare oplossing

Maximaliseer uw marges

Met spreadsheets alleen redt u het niet als u grip wilt houden op uw cijfers. Met Exact's geïntegreerde financieel en projectmanagement raakt u nooit meer informatie kwijt, stuurt u altijd correcte facturen en wordt u sneller betaald. De beste ingrediënten voor een maximale marge en continue groei.

Grip op uw logistiek

Als leverancier moet u steeds sneller leveren, zonder fouten, in kleinere oplages en tegen steeds lagere marges. Dat is mogelijk maar niet zonder totale controle over uw logistieke processen. Met al uw financiële en logistieke processen in één geïntegreerde oplossing heeft u de sleutel in handen om uw bedrijf te laten groeien.

Eén geïntegreerde ERP-omgeving

Of u nu producten maakt, afwerkt of assembleert. U kunt al die processen beheren binnen de oplossing van Exact. Dat geeft u controle over al uw primaire processen binnen één geïntegreerde ERP-omgeving. Zonder het risico op datalekken. Zo heeft u een compleet en realtime inzicht in uw business.

  • Yogi Tea

KlantverhalenYogi Tea

Zo houdt Yogi Tea wereldwijd controle over miljoenen theezakjes. Exact helpt ons te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de FDA en andere autoriteiten.

Wilt u weten hoe u als onvervalst cijferkanon de markt verovert?

BE Select your country