Altijd in ontwikkeling

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: een voortdurende honger naar nieuwe kennis en ideeën. Daarom bieden we onze klanten een breed scala aan gratis trainingen. Deze zijn onderverdeeld in twee categorieën: Virtual Classroom Trainings en Training tracks. Zo helpen we je om constant in ontwikkeling te blijven. Net als de software van Exact.

Virtual Classroom Trainings

Volg vanaf iedere willekeurige locatie één van de gratis trainingen. Met deze interactieve sessies ben je binnen drie uur op de hoogte van de basis functionaliteit.

Training tracks
 

Wil je graag via zelfstudie direct je kennis vergroten? Volg dan één van de gratis online e-learnings op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Exact Online

Exact Online maakt het eenvoudig en rendabel voor kleine bedrijven om hun activiteiten naar de cloud te brengen. Onze trainingen, van boekhouden tot projectmanagement, zijn beschikbaar ongeacht het pakket dat je gebruikt: Essentials, Plus of Professional. Bekijk het volledige aanbod trainingen in de Support Portal.

Exact Globe

Met Exact Globe organiseer je in één keer de boekhoudbasis van je gehele bedrijfsproces. Het aanbod van tientallen trainingen omvat alles van een financiële basistraining tot eindejaarsverwerking. Bekijk het volledige aanbod trainingen in de Support Portal.


Exact Synergy

Exact Synergy structureert je bedrijfsprocessen, koppelt informatiestromen en stelt medewerkers in staat om optimaal digitaal samen te werken. Of je nu Synergy gebruikt voor HRM, CRM of documentenbeheer: we hebben overal een passende training voor. Bekijk het volledige aanbod trainingen in de Support Portal.

BE Select your country