Altijd in ontwikkeling

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: een voortdurende honger naar nieuwe kennis en ideeën. Daarom bieden we onze klanten een breed scala aan trainingen en e-learnings. Zo helpen we u constant in ontwikkeling te blijven. Net als de software van Exact.

Voor iedereen
een passende training

Exact biedt talloze trainingen aan die je helpen om meer uit je software te halen. Ook online! Log in op de klantenportal om het uitgebreide aanbod te bekijken.

Exact Online

Exact Online maakt het eenvoudig en rendabel voor kleine bedrijven om hun activiteiten naar de cloud te brengen. Onze trainingen, van boekhouden tot projectmanagement, zijn beschikbaar ongeacht het pakket dat u gebruikt: Essentials, Plus of Professional.

Exact Globe

Met Exact Globe organiseert u in één keer de boekhoudbasis van uw gehele bedrijfsproces. Het aanbod van tientallen trainingen omvat alles van een financiële basistraining tot eindejaarsverwerking.

Meer informatie over de trainingen?

Exact Synergy

Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, koppelt informatiestromen en stelt medewerkers in staat om optimaal digitaal samen te werken. Of u Synergy nu gebruikt voor HRM, CRM of documentenbeheer: we hebben overal een passende training voor.

Meer informatie over de trainingen?

BE Select your country