Versnel de groei van uw onderneming

De kansen in de markt nemen toe. Het is de kunst om maximaal te profiteren van die groei in uw markt terwijl de processen voor het runnen van uw bedrijf eenvoudig en helder blijven. Door uw projectadministratie, productie- en logistieke processen en natuurlijk ook uw boekhouding te standaardiseren en te optimaliseren werkt u niet alleen aan uw kostenstructuur, met betere resultaten als gevolg, maar maakt u ook tijd vrij om u maximaal te concentreren op de groei van uw onderneming.

Laat uw bedrijf draaien als een geoliede machine

Om uw onderneming te transformeren naar een digitaal bedrijf zijn heel wat stappen nodig. U moet innoveren om de concurrentie voor te blijven. Een informatiegedreven toeleveringsketen zal u daarbij helpen. Niet alleen om uw positie te versterken in een digitale business maar ook om beter beslissingen te nemen.

Operationele taken gebeuren veel efficiënter dankzij digitaal factureren en matchen van betalingen. Maar ook de processen op de werkvloer zullen ervan profiteren. Door warehouse management en effectieve materiaalplanning koopt u op het juiste moment aan en start uw productie op tijd. Dat verlaagt uw voorraad terwijl uw leverbetrouwbaarheid toeneemt. Plan de capaciteiten op de productievloer op basis van gegevens in plaats van op uw gevoel. Beheer en factureer uw projecturen zonder veel kopzorgen en zonder fouten.

Run uw bedrijf met Exact

Met meer dan 30 jaar ervaring met klanten die hun bedrijf dankzij bedrijfssoftware optimaliseren weet Exact als geen ander waar het efficiënter kan. Dat begint met het automatiseren van de boekhouding en het wegnemen van onnodige manuele taken. Dat betekent minder kosten én minder fouten. Exact loopt voor op het gebied van digitaal factureren, automatisch boekhouden en koppelingen met banken.

Daarnaast neemt Exact een centrale rol in het runnen van uw bedrijf op basis van gegevens. Laat uw projecten efficiënter verlopen zodat projecturen correct worden gefactureerd en iedereen zijn afspraken nakomt. Koop tegen betere prijzen aan bij lagere voorraden en verhoog de klanttevredenheid. Ga in op de vraag om steeds vaker kleinere aantallen op maat te produceren en te leveren, zonder fouten.

Geef uw omzet een boost

Met continuïteit en efficiëntie blijft u de concurrentie altijd een stap voor. Verhoog uw omzet met datagedreven beslissingen op basis van heldere rapporten. Maar ook door geen onnodig manueel werk te doen en slimme technieken voor u te laten werken.

Gemakkelijk om mee te werken

Of het nu gaat om eenvoudige tijdregistratie of heldere projectrapporten – Exact is ontworpen om het adviesbureaus gemakkelijk te maken. Laat uw medewerkers eenvoudig dagelijks hun werktijd online registreren.

Leverbetrouwbaarheid in een online business

Gezonde marges en volledige controle over uw logistiek en voorraad. Reageer flexibeler en proactiever op een hogere klantvraag, door kleinere hoeveelheden vaker te verzenden met lagere foutenpercentages.

Digitaliseer uw productieprocessen

Digitaliseer de processen op de werkvloer, in uw magazijn, in de toeleveringsketen en op kantoor. Daardoor kunt u sneller, slimmer en foutloos produceren. Krijg volledig inzicht en controle over uw bedrijf.

Innoveer met een platform dat meegroeit met uw succes

Exact brengt uw productie- en logistieke processen en natuurlijk uw projectadministratie en financiële cijfers onder in één systeem. Doordat alle gegevens op één centrale plaats staan, werkt iedereen altijd met dezelfde informatie, waar u zich ook bevindt, of u nu lokaal werkt of internationaal met meerdere vestigingen. Alles-in-één.

U bespaart kosten dankzij de flexibele inzet van functionaliteiten die zich snel en eenvoudig laten aanpassen aan uw wensen, eventueel met de gespecialiseerde apps uit ons ecosysteem. Verbind systemen op het moment dat het nodig is of juist om voorsprong op uw concurrenten te nemen. Zo houdt u tijd over om te focussen op de groei van uw onderneming en op innovatie met nieuwe producten en diensten.

  • The Java Coffee Company
  • Weweler - Colaert NV
  • Ehale

KlantverhalenThe Java Coffee Company

Om ons uitgebreide klantbestand zo goed mogelijk te bedienen is het van groot belang altijd de juiste voorraden te hebben. Doordat ons magazijn gekoppeld is aan Exact hebben we altijd inzicht in de logistieke gegevens en kunnen we hierop sturen.

KlantverhalenWeweler - Colaert NV

Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenEhale

Dankzij Exact voor Handel besparen we 3 werknemers.

Wilt u weten hoe u de groei van uw onderneming versnelt?

BE Select your country