Versnel de groei van jouw onderneming

De kansen in de markt nemen toe. Het is de kunst om maximaal te profiteren van die groei in je markt terwijl de processen voor het runnen van je bedrijf eenvoudig en helder blijven. Door je projectadministratie, productie- en logistieke processen en natuurlijk ook je boekhouding te standaardiseren en te optimaliseren werk je niet alleen aan je kostenstructuur, met betere resultaten als gevolg, maar maak je ook tijd vrij om je maximaal te concentreren op de groei van je onderneming.

Laat je bedrijf draaien als een geoliede machine

Om je onderneming te transformeren naar een digitaal bedrijf zijn heel wat stappen nodig. Je moet innoveren om de concurrentie voor te blijven. Een informatiegedreven toeleveringsketen zal je daarbij helpen. Niet alleen om jouw positie te versterken in een digitale business maar ook om beter beslissingen te nemen.

Operationele taken gebeuren veel efficiënter dankzij digitaal factureren en matchen van betalingen. Maar ook de processen op de werkvloer zullen ervan profiteren. Door warehouse management en effectieve materiaalplanning koop je op het juiste moment aan en start je productie op tijd. Dat verlaagt je voorraad terwijl je leverbetrouwbaarheid toeneemt. Plan de capaciteiten op de productievloer op basis van gegevens in plaats van op je gevoel. Beheer en factureer je projecturen zonder veel kopzorgen en zonder fouten.

Run je bedrijf met Exact

Met meer dan 30 jaar ervaring met klanten die hun bedrijf dankzij bedrijfssoftware optimaliseren weet Exact als geen ander waar het efficiënter kan. Dat begint met het automatiseren van de boekhouding en het wegnemen van onnodige manuele taken. Dat betekent minder kosten én minder fouten. Exact loopt voor op het gebied van digitaal factureren, automatisch boekhouden en koppelingen met banken.

Daarnaast neemt Exact een centrale rol in het runnen van je bedrijf op basis van gegevens. Laat je projecten efficiënter verlopen zodat projecturen correct worden gefactureerd en iedereen zijn afspraken nakomt. Koop tegen betere prijzen aan bij lagere voorraden en verhoog de klanttevredenheid. Ga in op de vraag om steeds vaker kleinere aantallen op maat te produceren en te leveren, zonder fouten.

Geef je omzet een boost

Met continuïteit en efficiëntie blijf je de concurrentie altijd een stap voor. Verhoog je omzet met datagedreven beslissingen op basis van heldere rapporten. Maar ook door geen onnodig manueel werk te doen en slimme technieken voor je te laten werken.

Gemakkelijk om mee te werken

Of het nu gaat om eenvoudige tijdregistratie of heldere projectrapporten – Exact is ontworpen om het adviesbureaus gemakkelijk te maken. Laat je medewerkers eenvoudig dagelijks hun werktijd online registreren.

Leverbetrouwbaarheid in een online business

Gezonde marges en volledige controle over je logistiek en voorraad. Reageer flexibeler en proactiever op een hogere klantvraag, door kleinere hoeveelheden vaker te verzenden met lagere foutenpercentages.

Digitaliseer je productieprocessen

Digitaliseer de processen op de werkvloer, in je magazijn, in de toeleveringsketen en op kantoor. Daardoor kun je sneller, slimmer en foutloos produceren. Krijg volledig inzicht en controle over je bedrijf.

Innoveer met een platform dat meegroeit met jouw succes

Exact brengt je productie- en logistieke processen en natuurlijk je projectadministratie en financiële cijfers onder in één systeem. Doordat alle gegevens op één centrale plaats staan, werkt iedereen altijd met dezelfde informatie, waar jij je ook bevindt, of je nu lokaal werkt of internationaal met meerdere vestigingen. Alles-in-één.

Je bespaart kosten dankzij de flexibele inzet van functionaliteiten die zich snel en eenvoudig laten aanpassen aan je wensen, eventueel met de gespecialiseerde apps uit ons ecosysteem. Verbind systemen op het moment dat het nodig is of juist om voorsprong op je concurrenten te nemen. Zo hou je tijd over om te focussen op de groei van je onderneming en op innovatie met nieuwe producten en diensten.

  • The Java Coffee Company
  • Weweler - Colaert NV
  • Ehale

KlantverhalenThe Java Coffee Company

Om ons uitgebreide klantbestand zo goed mogelijk te bedienen is het van groot belang altijd de juiste voorraden te hebben. Doordat ons magazijn gekoppeld is aan Exact hebben we altijd inzicht in de logistieke gegevens en kunnen we hierop sturen.

KlantverhalenWeweler - Colaert NV

Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenEhale

Dankzij Exact voor Handel besparen we 3 werknemers.

Wil je weten hoe je de groei van je onderneming versnelt?

BE Select your country