Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door

Hoge leverbetrouwbaarheid, sterke positie in de keten

Met software voor order- en voorraadbeheer, logistiek, en boekhouding in één van Exact vergroot u uw marge. Uw administratie is minimaal, u voorkomt fouten door dubbele invoer en uw leverbetrouwbaarheid neemt toe. Ook krijgt u grip op de (toekomstige) vraag van klanten. Zo wordt u winstgevender. Exact is niet voor niets de meest gebruikte software in groothandel.

De nummer 1 voor toekomstgerichte handelsbedrijven

Uw klanten willen vaker leveringen in kleinere volumes ontvangen en op de hoogte blijven van hun bestellingen. Dat komt door de transparantie die e-commerce heeft gebracht. Maar ook de informatiegedreven en internationale toeleveringsketen vergt een andere rol van de groothandel. Met Exact voor Handel heeft u de perfecte ondersteuning om uw positie in de keten te verbeteren. U kunt voldoen aan de verwachtingen van uw klanten door op tijd de juiste artikelen te leveren. Zo buigt u logistieke uitdagingen om tot kansen op bedrijfsgroei.

Exact groeit met u mee

Uitdagingen vertalen in groei betekent dat u op de zaken moet vooruitlopen. Digitaliseer uw boekhouding, voorraadbeheer en logistiek. Zo wint u tijd voor de uitbreiding van uw business. Exact voor Handel levert voor elk van de groeifases van uw bedrijf precies de juiste ondersteuning. Zo kunt u uw magazijn digitaliseren of boekhoudkundige taken automatiseren wanneer het volume toeneemt. Groeit u naar meer magazijnen, meer medewerkers, meer leveranciers? Voor elk van die fases heeft Exact een passende oplossing.

Exact Online voor Handel

Exact groeit met u mee

De verschillende edities van Exact zijn geschikt voor zowel startende handelaars als grotere ondernemingen met verschillende vestigingen in het buitenland. Hoe schaalbaar wilt u het?

Past zich aan uw processen aan

Of u nu voor een standaardoplossing gaat of voor een configuratie op maat, Exact levert altijd een perfecte ondersteuning aan uw business. Onze meer dan 600 add-ons leveren daarbij specifieke ondersteuning.

Inzicht. Eén realtime bron voor al uw kanalen en processen

Exact voor Handel bevat alle kennis op het gebied van uw klanten, producten, voorraden, aankopen en verkopen en handelt ook nog eens uw boekhouding automatisch af. Online dashboards geven realtime inzicht in de zaken die uw prioriteiten voor de dag bepalen.

Alles geïntegreerd. Alles onder controle.

Exact voor Handel brengt financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Doordat alle gegevens op een centrale plaats staan, werkt iedereen altijd met dezelfde informatie. Zo stroomlijnt Exact uw interne logistieke processen en helpt het om uw marges te optimaliseren, terwijl uw boekhouding automatisch wordt bijgehouden.

U bespaart kosten dankzij een slim aankoopbeleid en voorraadbeheer, digitaal factureren en de vele bankkoppelingen en u profiteert van rapporten en automatische meldingen. U kunt ervoor kiezen om Exact voor Handel in eigen beheer af te nemen, als private of publieke clouddienst, zodat u zich niet moet bezighouden met het onderhoud.

  • ZiggZagg
  • Bobbejaanland
  • Weweler - Colaert
  • Papette
  • Pom

KlantverhalenZiggZagg

Stilstand is achteruitgang. Daarvoor zijn slimme tools nodig die het administratieve leven een stuk makkelijker maken. Met de software van Exact komt hij nooit voor verrassingen te staan.

KlantverhalenBobbejaanland

Doordat we ook met onze budgetten in Exact werken, kunnen we bijvoorbeeld snel een vergelijking maken tussen actuele kosten en budget.

KlantverhalenWeweler - Colaert

Weweler had behoefte aan een geïntegreerde toepassing. Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenPapette

Om te kunnen blijven groeien, mag de voorraad in onze webshop absoluut niet afwijken van de werkelijke voorraad. Daarom hebben we onze processen gestroomlijnd.

KlantverhalenPom

Onze processen zijn zo geoptimaliseerd dat wij ons kunnen focussen op heel andere uitdagingen.

Wilt u weten hoe u als handelaar de markt verovert?

BE Select your country