Een sterke positie door een hoge leverbetrouwbaarheid

Klanten willen vaker geleverd krijgen in kleinere volumes en op de hoogte zijn van hun bestellingen. Dat komt door de transparantie die e-commerce heeft gebracht. Maar ook de informatiegedreven en internationale supplychain vergt een andere rol van de groothandel. Met Exact voor Handel bespaar je tijd en heb je de perfecte ondersteuning om jouw positie in de keten te verbeteren.

De nummer 1 voor toekomstgerichte handelsbedrijven

Klanten willen vaker leveringen in kleinere volumes ontvangen en op de hoogte blijven van hun bestellingen. Dat komt door de transparantie die e-commerce heeft gebracht. Maar ook de informatiegedreven en internationale toeleveringsketen vergt een andere rol van de groothandel. Met Exact voor Handel heb je de perfecte ondersteuning om jouw positie in de keten te verbeteren. Je kunt voldoen aan de verwachtingen van jouw klanten door op tijd de juiste artikelen te leveren. Zo buig je logistieke uitdagingen om tot kansen op bedrijfsgroei.

Exact groeit met je mee

Uitdagingen vertalen in groei betekent dat je op de zaken moet vooruitlopen. Digitaliseer je boekhouding, voorraadbeheer en logistiek. Zo win je tijd voor de uitbreiding van jouw business. Exact voor Handel levert voor elk van de groeifases van je bedrijf precies de juiste ondersteuning. Zo kan je je magazijn digitaliseren of boekhoudkundige taken automatiseren wanneer het volume toeneemt. Groei je naar meer magazijnen, meer medewerkers, meer leveranciers? Voor elk van die fases heeft Exact een passende oplossing.

Exact Online voor Handel

De oplossing voor jouw handelsbedrijf

Of je nu een groothandel hebt in industriële producten of voedingsmiddelen of een webshop runt. Exact ondersteunt jouw business met de best passende software. Lees meer over jouw branche en wat Exact voor je kan betekenen.

Exact groeit met je mee

De verschillende edities van Exact zijn geschikt voor zowel startende handelaars als grotere ondernemingen met verschillende vestigingen in het buitenland. Hoe schaalbaar wil je het?

Past zich aan jouw processen aan

Of je nu voor een standaardoplossing gaat of voor een configuratie op maat, Exact levert altijd een perfecte ondersteuning aan uw business. Onze meer dan 600 add-ons leveren daarbij specifieke ondersteuning.

Inzicht. Eén realtime bron voor al je kanalen en processen

Exact voor Handel bevat alle kennis op het gebied van je klanten, producten, voorraden, aankopen en verkopen en handelt ook nog eens je boekhouding automatisch af. Online dashboards geven realtime inzicht in de zaken die je prioriteiten voor de dag bepalen.

Alles geïntegreerd. Alles onder controle.

Exact voor Handel brengt financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Doordat alle gegevens op een centrale plaats staan, werkt iedereen altijd met dezelfde informatie. Zo stroomlijnt Exact je interne logistieke processen en helpt het om je marges te optimaliseren, terwijl je boekhouding automatisch wordt bijgehouden.

Je bespaart kosten dankzij een slim aankoopbeleid en voorraadbeheer, digitaal factureren en de vele bankkoppelingen en je profiteert van rapporten en automatische meldingen. Je kunt ervoor kiezen om Exact voor Handel in eigen beheer af te nemen, als private of publieke clouddienst, zodat je je niet moet bezighouden met het onderhoud.

  • Bazar Bizar
  • Boretti
  • Bobbejaanland
  • Weweler - Colaert
  • The Java Coffee Company
  • CÎME

KlantverhalenBazar Bizar

Door handige software besparen we veel tijd op het order management, hebben wij altijd inzicht in onze voorraden, en wanneer we moeten bijbestellen. Lees hier het hele verhaal.

KlantverhalenBoretti

We zorgen dat we de klant end-to-end bedienen, korte snelle leveringen, geen nee verkopen en inzichten in de voorraden.

KlantverhalenBobbejaanland

Doordat we ook met onze budgetten in Exact werken, kunnen we bijvoorbeeld snel een vergelijking maken tussen actuele kosten en budget.

KlantverhalenWeweler - Colaert

Weweler had behoefte aan een geïntegreerde toepassing. Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenThe Java Coffee Company

Om ons uitgebreide klantbestand zo goed mogelijk te bedienen is het van groot belang altijd de juiste voorraden te hebben. Doordat ons magazijn gekoppeld is aan Exact hebben we altijd inzicht in de logistieke gegevens en kunnen we hierop sturen.

KlantverhalenCÎME

Dankzij de software van Exact lukt het om onze facturatie, boekhouding en logistiek volledig te digitaliseren. Een koppeling met onze webshop zorgt voor een efficiënt orderproces en actueel inzicht in onze voorraden.

Wil je weten hoe je als handelaar de markt verovert ?

BE Select your country