Veilige en snelle cloudoplossing die meegroeit met jouw bedrijf

Exact is vermoedelijk de grootste en meest ervaren leverancier van cloudtechnologie in Europa. Meer dan 675.000 bedrijven vertrouwen op onze cloudoplossingen om hun financiën en bedrijfsprocessen te beheren. En steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen van de Exact Cloud, het cloudplatform van Exact.

Werken in de cloud

Zonder zorgen werken in de cloud

Dankzij de Exact Cloud hoef je je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Daar zorgen wij voor.

Omdat we geloven in keuzes zijn onze producten beschikbaar in verschillende configuraties, zodat je zelf kan kiezen welke vorm het best bij jouw wensen aansluit. Lees meer over de beschikbare deployment opties.

Betrouwbaarheid boven alles

Voor Exact Online in de Exact Cloud werken we samen met Amazon Web Services, de grootste openbare-cloudaanbieder ter wereld. Hun datacentra zijn de veiligste ter wereld. Werken in Exact Online verloopt via een beveiligde verbinding. Die is versleuteld volgens industriële standaarden. Onafhankelijke experts testen onze beveiliging. We zijn dan ook trots op onze ISAE 3402-certificering.

Voor Exact Globe, Synergy en Business Software op de Exact Cloud werken we met Parentix, onderdeel van Exact, dat na een audit door Noordbeek bekroond is met het ISAE 3402 Type II-certificaat. Dat waarborgt de veiligheid en continuïteit van ons framework en maakt Exact Cloud aantoonbaar een veilige en toekomstbestendige keuze.

AWS
AWS
AWS
AWS
AWS

Wij zijn deelnemer van Stichting Zeker-OnLine. Wij werken toe naar het verkrijgen van het Keurmerk Zeker-OnLine voor Exact Online. Zie www.zeker-online.nl voor meer informatie.

Werken in de cloud

Tweestapsverificatie

Uw toegang tot de Exact Cloud nog beter beveiligd

Exact biedt een extra beveiligingslaag: tweestapsverificatie. Met die techniek helpen we misbruik door phishing of malware voorkomen. Zo ondersteunen we maximaal online veiligheid, een topprioriteit voor Exact. Dat betekent dat je bij het inloggen naast je gebruikersnaam en wachtwoord een extra stuk informatie moet toevoegen die alleen voor jou als gebruiker beschikbaar is. Eventueel misbruik van je gegevens wordt daardoor veel moeilijker.

Altijd beschikbaar

We zorgen voor een hoge beschikbaarheid buiten de geplande onderhoudsperiodes (hieronder staat meer informatie over de onderhoudsperiodes). 'Beschikbaarheid' wordt gedefinieerd als de tijd dat Exact beschikbaar is op internet via de door ons beschikbaar gestelde URL. Elke minuut controleren we of het systeem beschikbaar is. We plaatsen de beschikbaarheidsstatistieken van de huidige periode en eerdere periodes op onze website.

Het normale onderhoud vindt elke werkdag plaats tussen 4.00 en 4.30 uur. Als er een ander onderhoud wordt gepland, melden we dat minstens drie dagen op voorhand. Voor onze Exact Online-oplossing kun je dat lezen op de Exact Online-inlogpagina. Als zich een noodsituatie voordoet waardoor we het systeem offline moeten halen, moeten we dat mogelijk doen zonder je vooraf te informeren. In dat geval proberen we met je te communiceren via bepaalde webportals of brengen onze teams je rechtstreeks op de hoogte.

Business software

Altijd werken met de meest recente versie

Je gebruikt de software van Exact via de cloud. Wij verzorgen het systeembeheer, een optimale beveiliging en een dagelijkse back-up. Je bent en blijft zelf eigenaar van je gegevens. De beveiliging van die gegevens heeft voor ons absolute prioriteit. Beveiliging is van toepassing op zowel het fysieke datacentrum, de dataverbinding als het gegevensbeheer.

Doordat je werkt met de Exact Cloud worden updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch geïnstalleerd. Dat gebeurt vaak 's nachts of in het weekend op een vooraf aangekondigd moment. Zo ben je niet alleen altijd up-to-date met software maar ook op het gebied van wet- en regelgeving.

Uw betaalgegevens zijn veilig

Exact heeft Adyen geselecteerd als speciale partner voor betalingen. Daardoor kunnen wij heel veilige betalingsmogelijkheden aanbieden. Jouw informatie wordt eerst versleuteld, dan naar Adyen gestuurd en op hun servers opgeslagen. Veilig? Zeker! Het Adyen-platform voldoet aan de hoogste veiligheids- en stabiliteitsvereisten en hun betalingsplatform is PCI (Payment Card Industry) Level 1-gecertificeerd.

Adyen is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is voor een groot aantal zeer veeleisende SaaS-klanten. Adyen is als betalingsinstelling geregistreerd en wordt gecontroleerd door de Europese richtlijn voor betaaldiensten (Payment Service Directive).

AWS
AWS
Business software

Wel de lusten, niet de lasten

Dankzij de talloze beveiligingsmaatregelen die wij en onze partners nemen, zijn alle bedrijfsgegevens beschermd tegen brand, diefstal en falende hardware. Daardoor moet je zelf geen grote IT-investeringen doen. Met de Exact Cloud profiteren ondernemers van maximale beveiliging tegen een fractie van de kost. En dat alles zonder in te leveren op gebruiksgemak.

Wil je meer weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over onze beveiliging.

BE Select your country