Werk sneller, slimmer en eenvoudiger met Exact Globe+

Als kmo en klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu, maar ook in de toekomst. Met Exact Globe+ beschik je over één totaaloplossing voor al je bedrijfprocessen. Zo is je organisatie klaar voor de toekomst.

De voordelen van Exact Globe+

Al je bedrijfsprocessen in één centraal systeem

Exact Globe+ vormt het hart van je bedrijfsvoering. Van aankoop tot leveringen en van productie tot en met je financiële administratie, HR, CRM en meer: met Exact Globe+ beheer je al je processen vanuit één centraal systeem.

Internationale ondersteuning

Exact Globe+ is standaard beschikbaar voor meer dan 30 landen met de bijbehorende lokale wet- en regelgeving, talen, valuta's en meerdere internationale bankformaten. Dat geeft jou de ruimte om je te focussen op ondernemen. De rest is geregeld.

Futureproof software

Met Exact Globe+ maak je gebruik van de nieuwste technologie voor het stroomlijnen van je financiële processen. Zo is je bedrijf optimaal voorbereid op de digitale toekomst.

Naadloze koppeling met andere systemen

Het ERP-systeem van Exact Globe+ koppelt eenvoudig en snel met andere systemen. Zo beschik je altijd over één centrale bron van informatie en verhoog je je efficiëntie.

Lees meer

Eenvoudige implementatie

Exact Globe+ is eenvoudig te implementeren en flexibel aan te passen aan de behoeftes van je bedrijf. Zo ga je binnen de kortste keren aan de slag met je nieuwe ERP-systeem. Dat bespaart je heel wat implementatietijd en dus geld.

Eenvoudig rapporteren en analyseren

Met Exact Globe+ heb je de gegevens van al je bedrijfsprocessen digitaal ter beschikking. Zo kan je gemakkelijk benchmarken en maak je eenvoudig prognoses, analyses en rapporten.
Gebruiksvriendelijke interface van Exact Globe+
Internationale ondersteuning Exact Globe+
Exact Globe+ is Future-proof software
Naadloze koppeling met andere systemen
Exact Globe+ is Future-proof software
Exact Globe+ is Future-proof software

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact Globe+

KlantverhalenQuooker

We willen onze klanten altijd uit voorraad kunnen leveren. Dankzij Exact en Qlikview kan dat.

De uitgebreide mogelijkheden van Exact Globe+

Van productie- en financiële processen tot projectmanagement: met de ERP-software van Exact Globe+ beheer je al je bedrijfsprocessen eenvoudig vanuit één systeem. Ontdek de mogelijkheden van onze oplossing.

Klaar om aan de slag te gaan met Exact Globe+?

BE Select your country