Exact en Artificial Intelligence

Ontdek de volgende stap in slimme verwerking van uw bedrijfsboekhouding en krijg beter inzicht in uw gegevens. Zo maakt u doordachte beslissingen.

Tijdbesparing

Duizenden bedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen op de software van Exact voor hun bedrijfscijfers. 550.000 bedrijven doen dit in nauwe samenwerking met een van de

5.600

bij Exact aangesloten accountants. 90% van onze klanten zit in de Exact Cloud waar meer dan 64.000 databasetransacties per seconde worden uitgevoerd.

Exact zet Artificial intelligence (AI) en machine learning in om de efficiëntie en effectiviteit van de bedrijfsboekhouding te verbeteren. Door de automatisering van processen die vroeger manueel werden uitgevoerd realiseren klanten van Exact 89% tijdbesparing bij de verwerking van banktransacties en 93% bij de invoer van facturen.

AI, machine learning en Exact

Onze klanten, bedrijven en accountants die met Exact software werken, willen zoveel mogelijk tijd besteden aan hun kernactiviteiten. Artificial Intelligence ondersteunt hen hierin door te zorgen voor:

Slimme automatisering

Met technologie die leert hoe het routinetaken moet uitvoeren en dit net zo efficiënt en intelligent doet als een mens. Zo bespaart u heel wat tijd.

Datagestuurde onderbouwing van beslissingen

Slimme algoritmes identificeren waardevolle trendinformatie in financiële gegevens. Die informatie helpt u om u beter onderbouwde zakelijke beslissingen te nemen.

Continue verbetering

De technologie is zelflerend wat betekent dat ze zichzelf continu verbetert. Hoe meer gegevens u verwerkt, hoe slimmer het systeem wordt.

AI in Exact software

Exact heeft al heel wat AI-functies. Een duidelijk voorbeeld is het concept van 'No hands accounting'. Dat helpt onze klanten bij de automatisering van hun gegevensinvoer en boekhoudprocessen. Afhankelijk van voorkeursinstellingen vult de software automatisch gegevens in of doet hij een suggestie voor een grootboekrekening voor de boeking van een banktransactie. De software kan ook inkomende facturen op die manier automatisch verwerken.

Dat is mogelijk dankzij de slimme verwerking van anoniem gemaakte gegevens van meer dan 550.000 bedrijven. Technologieën zoals machine learning en AI detecteren automatisch het gebruikersgedrag en beheer van transacties. Dat resulteert in nauwkeurige geautomatiseerde beslissingen en suggesties. Die verbeteren voortdurend dankzij het zelflerende vermogen van de technologie.

Profiteer van Artificial Intelligence

Bij Exact willen we dat u optimaal profiteert van de kracht van AI. Zo hoeft u in de toekomst helemaal niets meer in te voeren. In plaats daarvan krijgt u nieuwe inzichten door gegevens uit verschillende bronnen te combineren.  

Hoe gaat Exact om met privacy?

Alle AI-ontwikkelingen zijn gebaseerd op de volgende twee richtlijnen: 

Alles wat we doen, voegt waarde toe voor de klant

Alles wat we ontwikkelen, moet onze klanten ondersteunen in het efficiënter runnen van hun bedrijf. Dat betekent dat we voortdurend onderzoeken hoe gebruikers zo efficiënt mogelijk hun boekhouding kunnen voeren. Zo kunnen ze zich meer richten op het gebruik van hun gegevens om slimmere beslissingen te nemen met dank aan Artificial Intelligence.

Alles wat we doen, volgt sterke ethische principes

De mensen achter de gegevens komen op de eerste plaats. We behandelen de gegevens van onze klanten op dezelfde manier als onze eigen gegevens. Dat betekent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
BE Select your country