Exact Partners & Accountants

Exact werkt samen met een uitgebreid partnernetwerk van resellers, accountants en ontwikkelaars om de beste ervaring te bieden aan onze klanten. Onze partners kunnen u begeleiden in het automatiseringsproces, hulp bieden bij de boekhouding maar ook extra functies ontwikkelen. Lees verder op deze pagina waar onze partners ondersteuning kunnen bieden.

Accountants

Word Accountancy Cloudpartner

Bij Exact zien we accountants niet als klant maar als partner. Daarom ondersteunen we u met geïntegreerde online accountancysoftware, hulp en advies. Word Accountancy Cloudpartner van Exact en maak het verschil.

Resellers

Zoek een reseller

Iedere Exact-partner is uniek en heeft zijn eigen onderscheidend vermogen. Op basis van certificering en regio vindt u de Exact-partner die u het best kan begeleiden in uw automatiseringsproces.

Word Exact-reseller

Wilt u oplossingen van Exact verkopen en/of heeft u aanvullende producten, software of zakelijke diensten die we kunnen koppelen aan Exact? We werken graag met u samen.

Bent u al reseller?

Vind op de Partner Portal alle informatie die u als reseller nodig heeft om samen te werken met Exact.

Developers

Word Exact Add-on Partner

Voeg meer waarde toe én bereik meer klanten met uw eigen software. Koppel die aan Exact Online met een add-on. Developers krijgen gratis toegang tot Exact en onze API's. Bovendien kunt u bij ons terecht voor support en komt u terecht in ons Add-on Center. De integratie in het product zorgt ervoor dat onze klanten uw add-on met één muisklik kunnen koppelen!

Onderwijs

Exact Online voor Onderwijs

Bereid uw studenten optimaal voor op de beroepspraktijk. Leer ze alle ins en outs van bedrijfsbeheer: van boekhouden, projecten en orders beheren tot offertes berekenen. Volg gemakkelijk hun voortgang en test in een handomdraai de opgedane kennis tijdens de lessen.

BE Select your country