Exact Partners & Accountants

Exact werkt samen met een uitgebreid partnernetwerk van resellers, accountants en ontwikkelaars om de beste ervaring te bieden aan onze klanten. Onze partners begeleiden je in het automatiseringsproces, bieden hulp bij de boekhouding maar ontwikkelen ook extra functies. Lees verder op deze pagina waar onze partners ondersteuning kunnen bieden.

Accountants

Word Accountancy Cloudpartner

Bij Exact zien we accountants niet als klant maar als partner. Daarom ondersteunen we je met geïntegreerde online accountancysoftware, hulp en advies. Word Accountancy Cloudpartner van Exact en maak het verschil.

Resellers

Zoek een reseller

Iedere Exact-partner is uniek en heeft zijn eigen onderscheidend vermogen. Op basis van certificering en regio vind je de Exact-partner die je het best kan begeleiden in het automatiseringsproces.

Word Exact-reseller

Wil je oplossingen van Exact verkopen en/of heb je aanvullende producten, software of zakelijke diensten die we kunnen koppelen aan Exact? We werken graag met je samen.

Ben jij al reseller?

Vind op de Partner Portal alle informatie die je als reseller nodig heeft om samen te werken met Exact.

Developers

Word Exact Add-on Partner

Voeg meer waarde toe én bereik meer klanten met jouw eigen software. Koppel die aan Exact Online met een add-on. Developers krijgen gratis toegang tot Exact en onze API's. Bovendien kun je bij ons terecht voor support en kom je terecht in ons Add-on Center. De integratie in het product zorgt ervoor dat onze klanten jouw add-on met één muisklik kunnen koppelen!

Onderwijs

Exact Online voor Onderwijs

Bereid studenten optimaal voor op de beroepspraktijk. Leer ze alle ins en outs van bedrijfsbeheer: van boekhouden, projecten en orders beheren tot offertes berekenen. Volg gemakkelijk hun voortgang en test in een handomdraai de opgedane kennis tijdens de lessen.

BE Select your country