Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door

Efficiënter en productiever

Met de software voor tijdregistratie en facturatie en projectmanagement van Exact heeft u één oplossing ter ondersteuning van al uw projecten en boekhouding. Uw administratie is minimaal terwijl u maximaal inzicht en grip heeft op uw projecten. Dat is de basis voor optimale marges. Exact is niet voor niets de meest gebruikte software in de zakelijke dienstverlening.

De nummer 1 software voor zakelijke dienstverleners

Jaarlijks wordt ruim 5,6 miljard euro aan uren niet gefactureerd. De oorzaak: een gebrekkige projectadministratie en tijdregistratie. Gelukkig kunt u dit eenvoudig voorkomen als u één oplossing gebruikt voor de facturatie, tijdregistratie, projectadministratie en boekhouding. U merkt dat u veel efficiënter en productiever bent.

Binnen tijd en budget blijven

Projecten binnen tijd en budget opleveren. Dat realiseert u het snelst als u één oplossing gebruikt voor de boekhouding en facturatie, projectmanagement en tijdregistratie. 34% van de dienstverleners gebruikt al een dergelijke tool en heeft inzicht en grip met een minimum aan administratie. Zij verdwalen niet langer in spreadsheets en zijn blij dat ze geen onnodige fouten maken. Dat wilt u toch ook?
Zakelijke dienstverlening

Gemakkelijk en efficiënt om mee te werken

Of het nu gaat om eenvoudige tijdregistratie of heldere projectrapporten – Exact is ontworpen om het adviesbureaus gemakkelijk te maken. Laat uw medewerkers eenvoudig dagelijks hun tijd online registreren. U zult zien dat uren sneller en beter worden bijgehouden. Resultaat? Niet meer achteraf vaststellen maar meteen bijsturen met duidelijke voortgangsrapporten die écht de laatste stand van zaken laten zien.

Betere projectbewaking en meer factureerbare uren

U groeit. Meer medewerkers, meer projecten. Hoe voorkomt u dat projecten geld kosten? Hoe kunt u sturen op de verwachte bezetting? Met Exact heeft u niet alleen meer grip op de kosten en marges door een betere projectbewaking maar ook de mogelijkheid om de capaciteitsbezetting van medewerkers te verhogen en zo uw omzet meteen een boost te geven.

Beheersbaar groeien

U groeit verder. Meer vestigingen, meer complexiteit. Hoe kunt u beheersbaar groeien en opschalen in dynamische en groeiende projectorganisaties? Vereenvoudig het beheer van uw complexe financiële projectorganisatie. Projecten, medewerkers en contacten worden centraal beheerd. Met de inter-companyfunctionaliteit kunt u eenvoudig transacties tussen de diverse vestigingen verrekenen. Cijfers worden eenvoudig geconsolideerd. Zonder spreadsheets en lange, tijdrovende afsluitcycli.

Alles gekoppeld Alles onder controle

Werk efficiënter, krijg inzicht en verhoog het aantal factureerbare uren door de naadloze koppeling van CRM, tijdregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, aankoop, facturatie en boekhouding.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor tijdregistratie en facturatie of naar een meer uitgebreide oplossing om projecten en financiële resultaten over meerdere internationale werkmaatschappijen te consolideren – wij hebben de meest complete oplossing die bij u past en met u meegroeit

  • Flow Pilots
  • GX Software
  • Koninklijke Horeca Nederland
  • D-ploy
  • Brandsma Digitaal Meten

KlantverhalenFlow Pilots

In de wereld van start-ups is vraag #1: ga ik er nog zijn binnen 3 maanden? Het antwoord op deze vraag is kasplanning. En daarom is Exact voor ons zo fundamenteel.

KlantverhalenGX Software

Het werken vanuit één database zorgt voor betrouwbare informatie in alle bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om cijfers, contracten of verlofdagen. Exact: one source of truth.

KlantverhalenKoninklijke Horeca Nederland

Wij kozen voor Exact voor de boekhouding en voor de tijdregistratie. Exact is de juiste keuze geweest.

KlantverhalenD-ploy

Dankzij Exact kunnen we ons nu meer focussen op de behoeftes van onze klanten.

KlantverhalenBrandsma Digitaal Meten

Simple Simon in combinatie met Exact voor Uren & Facturen is ideaal. Buitendienstmedewerkers kunnen er heel gemakkelijk mee werken en alle medewerkers hebben inzicht in hun taken.

Wilt u weten hoe u beheersbaar kunt groeien, zonder kostbare tijd te verliezen?

BE Select your country