Projecten efficiënter en productiever opleveren?

Met de software voor urenregistratie, facturatie en projectmanagement van Exact heb je 1 oplossing ter ondersteuning van al je projecten en boekhouding. Je administratie is minimaal terwijl je maximaal inzicht en grip hebt op je projecten. Dat is de basis voor optimale marges. Exact is niet voor niets de meestgebruikte software in de zakelijke dienstverlening.

De nummer 1 software voor zakelijke dienstverleners

Jaarlijks wordt ruim 5,6 miljard euro aan uren niet gefactureerd. De oorzaak: een gebrekkige projectadministratie en tijdregistratie. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen als je één oplossing gebruikt voor de facturatie, tijdregistratie, projectadministratie en boekhouding. Je merkt dat je veel efficiënter en productiever bent.

Binnen tijd en budget blijven

Projecten binnen tijd en budget opleveren. Dat realiseer je het snelst als je één oplossing gebruikt voor de boekhouding en facturatie, projectmanagement en tijdregistratie. 34% van de dienstverleners gebruikt al een dergelijke tool en heeft inzicht en grip met een minimum aan administratie. Zij verdwalen niet langer in spreadsheets en zijn blij dat ze geen onnodige fouten maken. Dat wil jij toch ook?
Zakelijke dienstverlening

De oplossing voor uw organisatie

Of je nu een architectenbureau hebt of gespecialiseerd bent in IT-dienstverlening. Exact ondersteunt jouw business met de best passende software. Lees meer over jouw branche en wat Exact voor je kan betekenen.

Gemakkelijk en efficiënt om mee te werken

Of het nu gaat om eenvoudige tijdregistratie of heldere projectrapporten – Exact is ontworpen om het adviesbureaus gemakkelijk te maken. Laat je medewerkers eenvoudig dagelijks hun tijd online registreren. Je zult zien dat uren sneller en beter worden bijgehouden. Resultaat? Niet meer achteraf vaststellen maar meteen bijsturen met duidelijke voortgangsrapporten die écht de laatste stand van zaken laten zien.

Betere projectbewaking en meer factureerbare uren

Je groeit. Meer medewerkers, meer projecten. Hoe voorkom je dat projecten geld kosten? Hoe kun je sturen op de verwachte bezetting? Met Exact heb je niet alleen meer grip op de kosten en marges door een betere projectbewaking maar ook de mogelijkheid om de capaciteitsbezetting van medewerkers te verhogen en zo je omzet meteen een boost te geven.

Beheersbaar groeien

Je groeit verder. Meer vestigingen, meer complexiteit. Hoe kun je beheersbaar groeien en opschalen in dynamische en groeiende projectorganisaties? Vereenvoudig het beheer van je complexe financiële projectorganisatie. Projecten, medewerkers en contacten worden centraal beheerd. Met de inter-companyfunctionaliteit kun je eenvoudig transacties tussen de diverse vestigingen verrekenen. Cijfers worden eenvoudig geconsolideerd. Zonder spreadsheets en lange, tijdrovende afsluitcycli.

Alles gekoppeld Alles onder controle

Werk efficiënter, krijg inzicht en verhoog het aantal factureerbare uren door de naadloze koppeling van CRM, tijdregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, aankoop, facturatie en boekhouding.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor tijdregistratie en facturatie of naar een meer uitgebreide oplossing om projecten en financiële resultaten over meerdere internationale werkmaatschappijen te consolideren – wij hebben de meest complete oplossing die bij je past en met je meegroeit

Laatste nieuws

Alles over hoe je projecten sneller en efficiënter oplevert, je cijfers goed op orde houdt, je facturen snel de deur uit hebt, maar ook over KPI’s en meer.

  • MVSA Architects
  • Flow Pilots
  • D-ploy

KlantverhalenMVSA Architects

Vooral de Work Breakdown Structure (WBS) is fijn. Daarmee is het bijvoorbeeld makkelijk om na te gaan bij welke fase van een bepaald project je meer energie moet steken.

KlantverhalenFlow Pilots

In de wereld van start-ups is vraag #1: ga ik er nog zijn binnen 3 maanden? Het antwoord op deze vraag is kasplanning. En daarom is Exact voor ons zo fundamenteel.

KlantverhalenD-ploy

Dankzij Exact kunnen we ons nu meer focussen op de behoeftes van onze klanten.

Wilt u weten hoe u beheersbaar kunt groeien, zonder kostbare tijd te verliezen?

BE Select your country