Zoveel Exacters, zoveel karakters

Werken bij Exact betekent meewerken aan de meest innovatieve business softwareoplossingen, waar 675.000 ondernemers en accountants met plezier gebruik van maken. Als je voor Exact werkt, dan investeer je niet alleen in je eigen groei maar help je ook zo’n 2.050 collega's. Samen zorgen we er elke dag voor dat we een unieke bijdrage leveren aan de toekomst van onze klanten, van onszelf en van elkaar.

Versterk ons team

Ben je aan je eerste job begonnen of ben je klaar voor de volgende stap? Of je nu een .NET-programmeerexpert bent, sterk bent in klantenservice of commercieel talent hebt, jouw kwaliteiten zijn welkom en er is altijd plaats voor groei. Duik in onze wereld van levenslang leren.

Hoe het is om bij ons te werken

Bij ons bepaal je zelf de koers van je carrière en kan je je talenten optimaal ontwikkelen. Of je nu een student bent of een starter, al jarenlang ervaring hebt als professional; je hebt nooit gedaan met leren. Naast persoonlijke ontwikkeling en hard werken is er veel ruimte voor sociale betrokkenheid en plezier. Plezier vinden we namelijk even belangrijk als hard werken. Of misschien zelfs een tikkeltje belangrijker. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten.

Bij Exact werk je samen met collega’s van alle nationaliteiten, leeftijden, geaardheden, culturen en religies. Van ondersteunende krachten tot directieleden; iedereen leert hier van elkaar. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden zit je goed bij ons. In ruil voor je inzet ontvang je een mooi salaris, een 13e maand en vakantietoeslag. Je krijgt 20 vakantiedagen, 4 extralegale vakantiedagen en daarnaast ook anciënniteitsdagen, wat betekent dat je per volledig kalenderjaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen. Tot slot mag je van ons 3 dagen aan een goed doel naar eigen keuze besteden. Gewoon, omdat we vinden dat een betere wereld bij onszelf begint.

Werken bij exact - Hoe het is om bij ons te werken

Hoe we Lifelong Learning vormgeven

Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd meer te leren valt. Daarom zetten we ons in voor een diverse leercultuur, waarin iedereen zowel leraar als student is. Samen creëren we een omgeving waarin we elkaar voortdurend inspireren en uitdagen.

We faciliteren zowel formele leeractiviteiten, training, coaching en interacties met collega’s, ondersteund door specifieke tools. Dit doen we via een persoonlijk leertraject, de “My Development Journey”. In welke fase van je carrière je ook zit, blijf je steeds in de wereld van “lifelong learning”. Bij Exact helpen we elkaar om de beste versie van onszelf te worden.

Veelgestelde vragen

Heb je een passende vacature gevonden? Stuur dan eenvoudig online je cv en motivatie in. Onze recruiters nemen je sollicitatie in behandeling en als dat er veelbelovend uit ziet, plannen we een eerste kennismakingsgesprek. Was dat positief? Dan volgt een tweede gesprek, of in sommige gevallen een assessment (dit wisselt per vacature) met iemand uit je team of je nieuwe manager. Is iedereen enthousiast? Dan volgt ons aanbod en een arbeidsvoorwaardengesprek. Hopelijk zien we je daarna snel op je eerste werkdag!Exact heeft verschillende kantoren in België, dus kijk ook zeker bij andere vestigingen voor een passende functie. Daarnaast werken we vanuit kantoor en vanuit huis (hybride), dus er is veel mogelijk. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact op met de recruiter die bij de functie staat. Specifieke informatie over hybride werken kan afhangen van de functie die je ambieert.

Jazeker, wij zoeken altijd gedreven mensen die willen bijdragen aan onze software. Alle support vacatures bij Exact staan op deze pagina.

Kijk vooral op de teamspagina om kennis te maken met onze salesmensen. Hier staan ook openstaande sales vacatures. Reageer gerust als je meer wil weten, we vertellen je graag meer.

Als jouw ideale baan niet bij de vacatures staat, dan kun je altijd een open sollicitatie per e-mail versturen naar: recruitment@exact.com

Dat kan bij de recruiter die staat aangegeven bij de vacature. Of door je vraag te mailen naar: recruitment@exact.com.

Als je gesolliciteerd hebt ontvang je een bevestiging per e-mail. Binnen 48 uur krijg je van onze recruiter een bericht over een eventueel vervolg van de sollicitatie.

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map 'spam/ongewenste e-mail'. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met de recruiter die bij de vacature vermeld staat waar je op hebt gesolliciteerd (of door een e-mail te sturen naar: recruitment@exact.com). Hij/zij kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

BE Select your country