Werken bij Exact

Bij Exact is iedereen welkom. Of je nu een starter bent of al tonnen ervaring hebt. Of je specialist bent in .NET programmeren of een kei in klanten helpen. We zijn allemaal verschillend, maar één ding hebben we zeker gemeen: wij zijn Exacters. Word ook een Exacter en kom bij ons werken.

Dit zijn wij

Wij zijn Exact. Wij maken slimme bedrijfssoftware. We zijn doeners met grote dromen. Net als jij. Wij helpen en stimuleren iedereen met wie we werken om altijd de beste versie van zichzelf te zijn.

Werken bij Exact betekent werken aan de meest innovatieve softwareoplossingen die meer dan 675.000 ondernemers en accountants dagelijks met plezier gebruiken. Bij Exact gaan we voor groei. We werken allemaal hard. Maar er is ook veel ruimte voor persoonlijke groei, sociale betrokkenheid en plezier. Ons amuseren vinden we namelijk even belangrijk als dat hard werken. Misschien zelfs een tikkeltje meer…

Onze support, jouw springplank

Dé kweekvijver van Exact, dat is onze Customer Support. Hier leer je alles over de behoeften van onze klanten en hoe je voor hen de beste oplossing kunt vinden. Jouw servicegerichte houding en enthousiasme versterken onze betrouwbaarheid, klanttevredenheid én jouw carrière. Je krijgt alle ruimte om je kennis en vaardigheden te vergroten. En dat binnen een sterk team met toffe collega’s. Klaar om in onze vijver te springen?

Onze sleutel tot groei, jouw ambitie

Ken je een (potentiële) klant door en door, dan kan je optimaal inspelen op hun wensen en noden. Daar draait het immers om bij Sales, want enkel zo kan je de beste oplossing aanbieden. Onze ambitieuze salesmensen staan bekend om hun ondernemende geest en nuchtere mentaliteit. Doorzetten zit in ons DNA. Ons woord houden ook. Bij jou ook?

Country

Job Type

Specialism

Experience Level

Zo werken wij

Bij Exact zit je goed. Je komt terecht in een organisatie met collega’s van verschillende nationaliteiten, leeftijden, geaardheden, culturen en religies. Naast een toffe werkplek, krijg je natuurlijk ook een mooi salaris. Maar dat is niet alles: je mag een 13de maand, vakantiegeld én 27 vakantiedagen verwachten. In je eerst jaren bouw je nog tot 5 extra vrije dagen op.

Corporate Social Responsibility

Wij geloven in goed doen voor anderen. Wil jij een bijdrage leveren aan de (lokale) gemeenschap, dan krijg je van ons de gelegenheid om tijdens jouw werkuren vrijwilligerswerk te doen, individueel of in teamverband. Matching Funds is nog zo’n voorbeeld van ons sterk CSR-beleid. Via deze weg steunen we zowel grote als kleine goede doelen.

Hybride werken

Bij Exact leveren meer dan 2.050 collega’s dagelijks een unieke bijdrage. Maar het coronavirus (COVID-19) houdt ook ons in haar greep. We volgen daarom goed de overheidsrichtlijnen op en hanteren een hybride werkvorm. Ook in de toekomst zullen we blijven inzetten op hybride werken. Wij willen namelijk dat jij kunt profiteren van het gemak van thuiswerken en de voordelen van werken in een van onze kantoren.

BE Select your country