Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door

Bekijk de innovaties in de Autumn Release

Het is herfst. Dat betekent dat de innovaties voor uw Exact-software naar u toegewaaid komen. Heeft u ze gevangen? Mooi! Gebruik ze, werk vlotter en bespaar tijd. Het overzicht van de innovaties – in woord en beeld – vindt u netjes bij elkaar geveegd en gesorteerd over drie thema’s. Duidelijk en overzichtelijk.

Exact ondersteunt ambitieuze bedrijven

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden we specifieke sectoroplossingen. Met Exact heeft u grip op al uw bedrijfsprocessen.

Bedrijven helpen groeien

In welke fase uw bedrijf ook zit, voor iedere behoefte bieden we een passende oplossing

Alle cijfers binnen handbereik

Betere zakelijke beslissingen door realtime toegang tot al uw belangrijke bedrijfsgegevens op elk toestel

Snel een positieve impact creëren

Onze oplossingen zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor u meteen waarde kunt toevoegen aan uw bedrijf

  • ZiggZagg
  • Bobbejaanland
  • Royal Keerbergen Golfclub
  • Vandelanotte
  • Weweler - Colaert
  • Papette

KlantverhalenZiggZagg

Stilstand is achteruitgang. Daarvoor zijn slimme tools nodig die het administratieve leven een stuk makkelijker maken. Met de software van Exact komt hij nooit voor verrassingen te staan.

KlantverhalenBobbejaanland

Doordat we ook met onze budgetten in Exact werken, kunnen we bijvoorbeeld snel een vergelijking maken tussen actuele kosten en budget.

KlantverhalenRoyal Keerbergen Golfclub

Er komt heel wat administratief werk kijken bij een Golf Club. Alle Belgische golfers zijn geregistreerd in iGolf. Door een koppeling met Exact maken we hierhandig gebruik van.

KlantverhalenVandelanotte

Wij hebben Exact gekozen om beter te kunnen samenwerken met onze cliënten. Exact is een heel open pakket waarop we heel wat andere programma’s kunnen enten.

KlantverhalenWeweler - Colaert

Weweler had behoefte aan een geïntegreerde toepassing. Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenPapette

De kostenbesparingen zijn gigantisch, doordat alles automatisch verloopt. Fijn zijn ook de besteladviezen die het systeem genereert.

BE NL Select your country