Exact Synergy
Eén systeem voor al uw bedrijfsprocessen

Van documentmanagement tot procesmanagement en het bewaken en automatiseren van processen. Met Exact Synergy maakt u informatiestromen heel overzichtelijk met een volledige integratie van financiële gegevens en uw ERP.

Bedrijfsprocessen geïntegreerd met ERP

Exact Synergy wordt gekoppeld aan uw ERP-systeem en is het platform om waarin u alle bedrijfsprocessen samenbrengt. Het is dé centrale oplossing voor een vlotte online samenwerking en een efficiënt beheer van uw workflows en documenten.

Nieuwe klanten kopen de technologie via één van onze totaaloplossingen. Bestaande klanten kunnen hun Synergy-licentie uitbreiden met extra gebruikers en oplossingen.

Koppel apps aan je productie software

Efficiënt en centraal samenwerken

Verbind bedrijfsprocessen met Workflow Management

Met Workflow Management stroomlijnt en automatiseert u gemakkelijk processen die kriskras door de organisatie heen lopen. Informatie wordt meteen gekoppeld aan het juiste project, de juiste klant of medewerker, en is beschikbaar waar en wanneer u ze nodig heeft.

Bevorder samenwerking met Social Collaboration

Via Social Collaboration kunnen collega's Synergy gebruiken om informatie te delen op tijdslijnen en in groepen. Dat bevordert de samenwerking, vooral tussen afdelingen en vestigingen over landen heen. En het grote voordeel is dat de informatie bewaard blijft en de kennis altijd terug te vinden is.

Alle infomatie over de klant correct en compleet met CRM

Werk met één CRM-systeem voor 100% inzicht in klantrelaties. Ook via de app. Alle belangrijke gegevens over de klant zijn zichtbaar, van contactmomenten tot aan de facturatie. Krijg automatische meldingen over verkoopkansen en servicemomenten.

Stroomlijn de hr-cyclus met HRM

Verlofregistraties, onkostennota's en ziekmeldingen. Al die administratieve taken kosten een HR manager onnodig veel tijd. Met Exact stroomlijnt u de complete HR-cyclus: van loonadministratie en personeelsplanning tot prestatiebeheer.

Verbind bedrijfsprocessen met Workflow Management
Bevorder samenwerking met Social Collaboration
Alle infomatie over de klant correct en compleet met CRM
Stroomlijn de HR-cyclus met HRM
Download de Exact Synergy Brochure

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact Online

Kies uw ideale Synergy-configuratieoptie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in één systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende configuraties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het best bij uw wensen aansluit. Houdt u van snelheid en toegankelijkheid? Kies dan voor de cloud. Heeft u graag alles zelf onder controle? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

Exact RPA integratie
BE Select your country