Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door

Gerichte klantbenadering, efficiënte verkoop en services

Klanten staan centraal in elke succesvolle bedrijfsvoering. Het is dus logisch om alle informatie die u over uw klanten heeft op éen plaats eenvoudig te kunnen raadplegen en bijwerken. Zo hebben al uw medewerkers toegang tot dezelfde, actuele afspraken en voorgeschiedenis. Uw klanten zullen dat niet alleen enorm waarderen. Een consistente en persoonlijke klantbenadering – over alle kanalen, digitaal en offline – is een voorwaarde voor een duurzame en succesvolle klantrelatie.

Een efficiënte saleswerking maakt het verschil

Het efficiënt omzetten van verkoopkansen naar succes is de kerntaak van de verkoopafdeling. Dat proces zo efficiënt mogelijk maken hangt niet alleen af van de CRM-software die u gebruikt. Maar een systeem dat door eigen ervaring is ontwikkeld en gegroeid helpt enorm. Verkoopmedewerkers zijn geen boekhouders. Daarom moet het bijhouden en ophalen van informatie snel en eenvoudig kunnen gebeuren. Met heldere analyses is ook meteen duidelijk welke waarde verkopers kunnen halen uit altijd actuele klantinformatie. Dat is een goede incentive om elke afspraak en concurrentupdate te registreren.

Gericht uw marktsegmenten bewerken

Als alle informatie van uw contacten op één centrale plek wordt opgeslagen en aangevuld, wordt het gemakkelijker om gerichte marketingcampagnes te voeren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van gekoppelde online marketingtools, marketing automation tools of e-mailmarketingsystemen.

Een campagne die zich op één bepaald segment richt, is effectiever en heeft een hogere conversie dan een algemene mailshot. Een efficiënte verkoop begint met een campagne om kwalitatieve leads te genereren en die snel van MQL naar SQL, en van SQL naar SAL kan converteren.

Marketing haalt voordeel uit centraal bijgehouden leadinformatie

Centraal opgeslagen klantinformatie, of het nu om transacties of sectorgegevens gaat, kan effectief worden ingezet voor een gerichte marketingactie die goed converteert, voor offline en online kanalen.

Sales maakt van elke verkoopkans een deal

Voorspelbaarheid op de verkoopafdeling is erg belangrijk. Prognoses waarop u kunt bouwen en bijsturen als het nodig is. Een samenwerking via apps en sociale interactie en heldere overzichten die snel inzoomen op de achtergrond leiden tot meer succes.

Services worden snel en effectief afgehandeld

Met Exact CRM verloopt het plannen en uitvoeren van taken erg efficiënt. Workflows die geen fouten toestaan en de kwaliteit waarborgen. En belangrijk: alles wat met betrekking tot de klant wordt opgeslagen, helpt de verkoopkans vergroten!

Hoge slagkracht, van verkoopkans tot deal

Van het segmenteren van uw klantenbestand voor een gerichte marketingcampagne tot het controleren van uw prognose tot op de laatste euro: Exact CRM is er om de conversie van lead naar deal zo effectief mogelijk te laten verlopen. De basis ligt altijd in het gemak waarmee de centraal opgeslagen klantinformatie kan worden gevonden en gebruikt.

  • Witloft
  • VanMax Pindakaas
  • MaMa Kelly
  • Together Detachering
  • RB Motoren

KlantverhalenWitloft

Het is goed om een systeem te hebben waarop ik altijd kan terugvallen. Ik zie via de app wat er gebeurt en ken wereldwijd de status van het bedrijf.

KlantverhalenVanMax Pindakaas

Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in mijn financiële situatie. Bankverrichtingen worden automatisch ingelezen en facturen worden automatisch verwerkt. Dat bespaart veel tijd!

KlantverhalenMaMa Kelly

Op aanraden van mijn accountant heb ik voor Exact Online voor Boekhouden gekozen. Ik kan gemakkelijk meekijken en verwerk zelf de jaarrekening en aangifte.

KlantverhalenTogether Detachering

Ik gebruik de bankkoppelingen waardoor mijn bankafschriften automatisch in de boekhouding staan en ik in een paar klikken klaar ben.

KlantverhalenRB Motoren

Doordat ik online samenwerk met mijn accountant hoeft die niet elke maand langs te komen. Alleen al daarmee verdien ik het abonnement terug.

Wilt u weten hoe u de groei van uw onderneming versnelt?

BE NL Select your country