HR-professionals als strategische partners

Als HR-professional wilt u ook op strategisch niveau waarde toevoegen. Daarvoor heeft u tijd nodig. Die krijgt u als u slim automatiseert.

Strategisch adviseur met toekomstgerichte tools

Wist u dat HR-professionals over 95% van de strategische beslissingen effectief kunnen adviseren? Word een echte businesspartner en maak het verschil met loopbaanbegeleiding, strategisch financieel advies en help managers bij beoordelingen. Dat lukt als u de manuele taken automatiseert met de instrumenten van morgen.

Lever inzicht en verhoog de productiviteit

Uw rol is dat u weet wat er speelt in het primaire proces. Welke talenten heeft uw bedrijf in huis en welke talenten zijn in de toekomst nodig? Hoe evolueert de verloning van de medewerkers? Laat slimme technologie die informatie voor u verzamelen. U vertaalt die gegevens vervolgens naar deskundig advies.

Vermijd manueel werk en dubbele invoer

Manuele taken. Daar wilt u vanaf. Exact ondersteunt u daarbij met slimme software. U werkt met een geïntegreerd platform zodat gegevens en rapporten altijd kloppen. Zo beperkt u de manuele taken. Exact geeft u ondersteuning voor alle bijbehorende processen en betrekt alle gebruikers. Daardoor krijgt u tijd om volop te groeien in uw rol van strategisch adviseur.

Een strategische focus begint bij gegevens

Met een geïntegreerd platform werkt u intern beter samen en altijd met dezelfde gegevens. Met Exact voor HRM heeft u volledig inzicht in en controle over uw cijfers via dashboards en automatische meldingen – of het nu gaat om uw medewerkers, kosten, productiviteit, verloop, verlof of verzuim. Door snel te schakelen en beter te adviseren zet u een sterke bedrijfscultuur neer.

Maak uw collega's zelfstandiger

Laat uw collega's zelf vakanties, ziektemeldingen en evaluaties online regelen via onze mobiele app – dat is pas efficiënt. De gegevens zijn streng beveiligd en altijd juist. Gebruik de software ook voor sociale interactie tussen collega's. Dat zorgt voor een betere kennisdeling en hogere productiviteit. Combineer die met gestructureerde gegevens en u bent er zeker van dat iedereen werkt met de meest actuele informatie.

  • Alewijnse

KlantverhalenAlewijnse

Met Exact voeren medewerkers en managers zelf online gegevens in. Zij kunnen waar ook ter wereld inloggen en workflows afhandelen. Dat bespaart veel handelingen, telefoontjes en ondersteuning.

Wilt u weten hoe u de groei van uw onderneming versnelt?

BE Select your country