HR-professionals als strategische partners

Als HR-professional wil je ook op strategisch niveau waarde toevoegen. Daarvoor heb je tijd nodig. Die krijg je als je slim automatiseert.

Strategisch adviseur met toekomstgerichte tools

Wist je dat HR-professionals over 95% van de strategische beslissingen effectief kunnen adviseren? Word een echte businesspartner en maak het verschil met loopbaanbegeleiding, strategisch financieel advies en help managers bij beoordelingen. Dat lukt als je de manuele taken automatiseert met de instrumenten van morgen.

Lever inzicht en verhoog de productiviteit

Jouw rol is dat je weet wat er speelt in het primaire proces. Welke talenten heeft jouw bedrijf in huis en welke talenten zijn in de toekomst nodig? Hoe evolueert de verloning van de medewerkers? Laat slimme technologie die informatie voor je verzamelen. Jij vertaalt die gegevens vervolgens naar deskundig advies.

Vermijd manueel werk en dubbele invoer

Manuele taken. Daar wil je vanaf. Exact ondersteunt je daarbij met slimme software. Je werkt met een geïntegreerd platform zodat gegevens en rapporten altijd kloppen. Zo beperk je de manuele taken. Exact geeft je ondersteuning voor alle bijbehorende processen en betrekt alle gebruikers. Daardoor krijg je tijd om volop te groeien in je rol van strategisch adviseur.

Een strategische focus begint bij gegevens

Met een geïntegreerd platform werk je intern beter samen en altijd met dezelfde gegevens. Met Exact voor HRM heb je volledig inzicht in en controle over je cijfers via dashboards en automatische meldingen – of het nu gaat om je medewerkers, kosten, productiviteit, verloop, verlof of verzuim. Door snel te schakelen en beter te adviseren zet je een sterke bedrijfscultuur neer.

Maak je collega's zelfstandiger

Laat je collega's zelf vakanties, ziektemeldingen en evaluaties online regelen via onze mobiele app – dat is pas efficiënt. De gegevens zijn streng beveiligd en altijd juist. Gebruik de software ook voor sociale interactie tussen collega's. Dat zorgt voor een betere kennisdeling en hogere productiviteit. Combineer die met gestructureerde gegevens en je bent er zeker van dat iedereen werkt met de meest actuele informatie.

  • Alewijnse

KlantverhalenAlewijnse

Met Exact voeren medewerkers en managers zelf online gegevens in. Zij kunnen waar ook ter wereld inloggen en workflows afhandelen. Dat bespaart veel handelingen, telefoontjes en ondersteuning.

Wil je weten hoe je de groei van je onderneming versnelt?

BE Select your country