Hoe je als groeiend (internationaal) bedrijf efficiënt blijft

Wanneer bedrijfsexpansie leidt tot fysieke of procesgerelateerde uitdagingen heeft Exact schaalbare software die ervoor zorgt dat je de controle behoudt. Ongeacht wat je volgende stap is. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van ‘best of breed' financiële en ERP-oplossingen aan gerenommeerde internationale bedrijven.

Optimale bedrijfsprocessen vanuit de financiële kern

De doeltreffende oplossingen van Exact zorgen ervoor dat al je front- en backofficeprocessen samenkomen binnen één omgeving. Of je nu een product- of dienstgericht bedrijf bent, of beide. Onze software combineert financiën, loonadministratie, logistiek, voorraad- en productieadministratie met projectmanagement, CRM, HRM en ander frontoffice-procesmanagement. En dat werkt.

Exact is de naam in de Benelux voor boekhoudsoftware. Finance vormt de kern van onze volledig geïntegreerde oplossing, die bij veel van onze klanten zorgde voor een forse bedrijfsgroei.

Schaalbare oplossingen voor (internationale) groei

Exact's krachtige producten zijn de ondersteuning voor internationale ondernemingen in standaard 40 talen en wetgevingen. Zo kun je eenvoudig onze oplossingen uitrollen voor al je locaties, gebaseerd op standaard centraal opgeslagen mastergegevens voor financiën, logistiek, projecten en productie.

Onze kantoren zitten verspreid over vier continenten. Zo kun je altijd rechtstreeks met ons in contact treden. Waar je ook bent. Eén contract, één contact, één implementatiebenadering en één ondersteuningsstructuur.

Grip op aankoop- en onkostenmanagement

In grotere organisaties kan optimale controle over het leveranciersbeheer een grote impact hebben op de winstcijfers. Met de oplossingen van Exact zijn complexe organisaties in staat om shared service centers op te zetten voor aankoop en onkostenbeheer.
We leveren de beste tools om te zorgen voor een transparant en efficiënt aankoopproces. Onze mobiele apps verminderen de manuele taken voor de medewerkers. Zo weet je waar elke euro, dollar, pond of yuan naartoe gaat en heb je alles volledig onder controle.

Rapporten van topkwaliteit

Met standaardsoftware voor al je locaties creëer je eenvoudig kwalitatieve rapporten. Met onze geïntegreerde business-analyticsoplossing Exact Insights en Exact voor Consolidatie kun je razendsnel en foutloos gegevens combineren en visualiseren.
Hoe complex je organisatie ook is. Je beschikt over alle antwoorden op het moment dat je ze nodig heeft, gebaseerd op juiste realtime informatie over je business.

Ondersteuning voor elk bedrijfsproces

Met het Online Synergy-platform van Exact beschik je over alle nodige bouwstenen om elk bedrijfsproces te ondersteunen waar standaardisatie, inzicht en controle nodig zijn. Het is heel flexibel, biedt geïntegreerde workflow- en documentmanagement en een ingebouwde functionaliteit voor sociale samenwerking.
Laat je medewerkers gestructureerd en efficiënt samenwerken met één opslagplaats voor alle frontoffice-informatie. Zo minimaliseer je de behoefte aan externe communicatiemogelijkheden, die ernstige databeveiligingsrisico's met zich meebrengen.

Een oplossing voor elke behoefte

Exact voor Finance

Van accounting en risicobeheer tot financiële projectadministratie met geïntegreerde analyses. Van internetbankieren tot digitale facturatie.

Exact voor Internationaal Zakendoen

Exact voor Internationaal Zakendoen brengt al je systemen samen: financiën, sectorspecifieke ERP, HRM, CRM, BPM en PSA. Beschik altijd en overal over dezelfde informatie.

Exact voor Business Management

Vertaal complexe processen naar heldere activiteiten. Houd controle over het hele bedrijf met één systeem voor alle vestigingen. Realtime overzicht, waar je ook bent.

Exact voor Productie

Een digitale fabriek is een productieomgeving waarin software en hardware naadloos met elkaar samenwerken. De aansturing van het productieproces verloopt digitaal, met het ERP-systeem als motor.

Exact voor Projectmanagement

Uitgebreide oplossing om projecten en financiële resultaten over meerdere internationale werkmaatschappijen te consolideren. Zonder spreadsheets en lange, tijdrovende afsluitcycli.

Exact voor Handel

Directe toegang tot cruciale informatie. De laatste cijfers over voorraadposities, cashflow en marges – alles in één cockpit. Lever klanten de service die ze verwachten.

  • Bugaboo International
  • Weweler - Colaert NV
  • Florensis

KlantverhalenBugaboo International

Heel tevreden zijn met Exact en in combinatie met een aantal maatwerkoplossingen nog een aantal jaar voort kunnen.

KlantverhalenWeweler - Colaert NV

Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenFlorensis

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact.

Wil je realtime inzicht in al je internationale klanten en activiteiten?

BE Select your country