Aanpakkers met grote dromen

Wij zijn Exact. Wij maken slimme bedrijfssoftware. Wij zijn aanpakkers met grote dromen. Net als jij. Wij helpen en stimuleren iedereen met wie we werken om altijd de beste versie van zichzelf te zijn.

Wij doen het licht aan voor je

Aan de basis van succes liggen goed onderbouwde beslissingen. Inzicht en informatie zijn cruciaal – je kiest je nieuwe auto ook niet in een donkere showroom. Wij doen het licht aan voor je. Want als je niet weet wat je investeringsruimte is, hoeveel voorraad er in het magazijn ligt, of wanneer je de lonen kan uitbetalen, kun je nooit succesvol zijn. Exact bundelt jouw belangrijkste gegevens en biedt je de inzichten die daaruit voortkomen.

Voortrekker sinds 1984

Sinds 1984 vertrouwen honderdduizenden kmo's voor inzicht in hun cijfers op Exact. Dat doen ze omdat ze weten dat wij altijd werken met respect voor elkaar, het milieu en de gemeenschappen waarin wij actief zijn. We waren een van de eersten die de kmo-sector hielp automatiseren en zijn nog altijd een voortrekker. We zijn er trots op dat onze oplossingen het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.
Exact in 1984

De blauwdruk van een open cultuur

Onze eerste prioriteit is om een omgeving te creëren waarin iedereen zich vrij voelt om de beste versie van zichzelf te zijn. Die bedrijfscultuur is gestoeld op zes waarden, die samen de cruciale ingrediënten zijn van onze succesformule."

Paul Ramakers | Exact CEO
Leg de lat steeds hoger

Leg de lat steeds hoger

We dagen onszelf voortdurend uit om verwachtingen te overtreffen. Individueel, maar zeker ook samen, als team en als bedrijf. Die aanpakkers-mentaliteit zit er al in sinds onze oprichting. We zijn gewoon superambitieus. Je zult ons dus niet op onze lauweren zien rusten. De lat kan áltijd hoger.
Blijf altijd leren

Blijf altijd leren

Wij geloven dat er altijd manieren zijn om jezelf te verbeteren. Er valt altijd bij te leren. Om te groeien. De wereld verandert namelijk veel te snel om stil te blijven staan. Dus streven we naar successen en leren we van fouten. Die mindset stimuleert ons om de beste versie van onszelf te zijn.
Wees verantwoordelijk

Wees verantwoordelijk

We doen er alles aan om de betrouwbare reputatie hoog te houden die we sinds onze oprichting in 1984 hebben opgebouwd. Wij denken op lange termijn. Dus nemen we verantwoorde beslissingen en maken we ethische keuzes. Wij geven het goede voorbeeld en doen zaken met respect voor elkaar, het milieu en de gemeenschappen waarin wij actief zijn.
 Sta open voor iedereen

Sta open voor iedereen

Diversiteit leidt tot creativiteit. Daar geloven wij stellig in. Bij ons is dus iedereen welkom. Zolang je gepassioneerd, toegewijd en betrokken bent, horen we heel graag wat je te vertellen hebt. Wij beoordelen ideeën op inhoud, niet op wie ze bedacht heeft. Onze verschillen zijn wat ons sterker maakt.
Samen werken, samen vieren

Samen werken, samen vieren

Samen werken we keihard aan succes. En wanneer we een doel bereiken, vieren we dat samen. Zo laden we ons op om weer het volgende doel te stellen en halen. Verwacht ook af en toe iets totaal onverwachts. Iets spontaans, gewoon omdat het kan. Het leven is nu eenmaal leuker met een glimlach op je gezicht.
Neem initiatief

Neem initiatief

Wij komen onze beloften na, daar mag je ons gerust aan houden. En als we eens een steekje laten vallen, dan stropen we onze mouwen op en zetten we het recht. Dat geeft ons positieve energie en maakt ons trots op onze prestaties.
BE Select your country