Exact geeft accountants en ondernemers tijd voor creativiteit

Creativiteit creëert echte waarde voor uw bedrijf. Alleen mensen kunnen creatief zijn. Dat kan als u tijd heeft. Exact geeft u die tijd door alle repetitieve taken in uw bedrijf te automatiseren. Gebruik onze geavanceerde, verbonden financiële en ERP-oplossingen om straks volledig mee te zijn in het Internet of Businesses. Daar komt alles en iedereen bij elkaar: systemen, machines en mensen.

Exact in 1984

Wie is Exact

Ons bedrijf werd in 1984 opgericht door zes studenten. Zij waren overtuigd van het belang van informatietechnologie in het bedrijfsleven.  Nu, 35 jaar later, is Exact de marktleider in financiële en bedrijfssoftware. Internationaal opererende organisaties en lokale bedrijven zijn bij ons perfect op hun plek. Onze 1.850 medewerkers helpen met passie 550.000 ondernemers en accountants door hen continu innovatieve oplossingen te leveren. Daarmee sturen zij hun cijfers en runnen ze dagelijks succesvol hun bedrijf.

 

Onze ambitie

Duizenden bedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen op Exact software voor hun bedrijfscijfers. We zetten kunstmatige intelligentie en machine learning in om de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsadministratie steeds verder te verbeteren. Bij Exact willen we dat je optimaal profiteert van de kracht van AI.

Door gebruik te maken van technologieën zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, the internet of things en big data zorgt Exact voor een gedetailleerd inzicht in uw resultaten. Zo maakt u weloverwogen beslissingen en geeft u advies van hoge kwaliteit.

Hoe geven wij u tijd?

Wij zijn gefocust op het leveren van hoogwaardige bedrijfssoftware die u in staat stelt om op cijfers te sturen en uw bedrijf te runnen. Met onze oplossingen kunt u uw bedrijfsprocessen automatiseren. De software geeft u boekingsvoorstellen, koppelt facturen aan bankafschriften en zet ongestructureerde communicatie om in sociale samenwerking. Beheer een gezonde cashflow, verzamel en analyseer bedrijfsgegevens. Door uw ecosysteem te verbinden en digitaal samen te werken bespaart u tijd en krijgt u waardevolle inzichten.

  • Suit Supply
  • Slachtofferhulp Nederland
  • Omnyacc Van Teylingen

KlantverhalenSuit Supply

Onze maandelijkse cijfers zijn altijd beschikbaar. Daardoor is consolidatie eenvoudig. We weten altijd wat er gebeurt en hebben controle over onze business met Exact.

KlantverhalenSlachtofferhulp Nederland

Exact Synergy heeft goede integratie- en verbindingsmogelijkheden met ketenpartners en interne systemen. We hebben een toekomstbestendig CRM-systeem waarmee we onze ambities kunnen waarmaken.

KlantverhalenOmnyacc Van Teylingen

Met no hands accounting besparen we 4 tot 5 uur per medewerker per maand dankzij bulkverwerking van facturen, automatische import van bankafschriften en realtime matchen.

BE Select your country