Hoera, we vieren dit jaar, 2024, onze 40e verjaardag! Dankzij jou en al onze klanten, partners en gepassioneerde medewerkers zijn we uitgegroeid van een kleine start-up in een garage in Delft in Nederland tot een grote, trotse cloud softwareontwikkelaar. Onze passie om bedrijven te helpen hun processen te automatiseren, heeft ons tot marktleider gemaakt. We omarmen altijd de nieuwste technologieën, zoals AI, en zijn bij met de laatste beste ontwikkelingen. Allemaal om onze klanten te helpen om toekomstbestendig te groeien. We blikken terug op 40 jaar continue innovatie voor onze klanten en partners.

Exact in 1984

Innovatie sinds 1984

Bij Exact werken we dagelijks aan innovatie om van waarde te zijn voor onze klanten. Met passie en ondernemerschap ontwikkelen onze ruim 2.000 ambitieuze professionals software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Dat doen we al sinds 1984. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot expert in de internationale markt voor bedrijfssoftware, met een focus op Nederland, België en Duitsland. Inmiddels gebruiken meer dan 675.000 bedrijven onze softwareoplossingen. We combineren de energie van een start-up met de stabiliteit van een multinational. Zo gaan we elke dag weer voor groei.

Slimme bedrijfssoftware

Onze cloudsoftware automatiseert bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Automatisering levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Daardoor kunnen klanten efficiënt werken en onderbouwde beslissingen nemen. Binnen ons complete productaanbod verbinden we de bedrijfsprocessen met elkaar vanuit een geïntegreerde en betrouwbare omgeving. Bij de ontwikkeling van onze software staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Een opvallend kenmerk van onze producten is de open architectuur. Hierdoor kunnen klanten onze software eenvoudig koppelen met apps van andere aanbieders en hebben ze de vrijheid om de software af te stemmen op hun specifieke bedrijfsprocessen. Zo kunnen zij hun ambities waarmaken en blijven groeien, nu én in de toekomst.

Het verschil maken

Het verschil maken

We willen niet alleen van waarde zijn voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s, partners en de samenleving waarin we actief zijn. Nu én in de toekomst. Daarom ondernemen we op een verantwoorde wijze en doen we zaken met respect voor elkaar en het milieu. We halen bijvoorbeeld energie uit zonnepanelen en beperken zoveel mogelijk onze beroepsverplaatsingen. Maar verantwoord ondernemen gaat voor ons verder dan duurzaamheid: we geven prioriteit aan privacy en cybersecurity, en leveren graag een bijdrage aan de lokale samenleving. Daarom krijgen al onze collega’s de mogelijkheid om tijdens hun werkuren vrijwilligerswerk te doen.

De beste versie van jezelf zijn 

Iedereen is welkom bij Exact. Ons team bestaat uit collega’s van 50 verschillende nationaliteiten en vele culturen. Ook in kennis en ervaring zijn we erg divers. Elke Exacter heeft een uniek karakter en daar zijn we trots op, want we geloven dat diversiteit tot creativiteit leidt en verschillen ons sterker maken. Hoe verschillend we ook zijn, we delen wel bepaalde waarden. We zijn ambitieus, gedreven en komen onze beloftes na. We werken hard, maar houden ook van een goed feestje. We vertrouwen op elkaars capaciteiten en motiveren elkaar om te blijven leren. Zo helpen en stimuleren we iedereen om steeds weer de beste versie van zichzelf te zijn. Ontdek hieronder al onze bedrijfswaarden. Ben je benieuwd hoe onze collega’s het vinden om bij Exact te werken? Kijk dan op de 'Werken bij Exact'-pagina.

De beste versie van jezelf zijn

De blauwdruk van een open cultuur

Leg de lat steeds hoger

Leg de lat steeds hoger

We dagen onszelf voortdurend uit om de verwachtingen te overtreffen. Individueel, maar zeker ook samen, als team en als bedrijf. Die aanpakkers-mentaliteit zit er al in sinds onze oprichting. We zijn gewoon erg ambitieus. Je zult ons dus niet op onze lauweren zien rusten. De lat kan áltijd hoger.
Blijf altijd leren

Blijf altijd leren

Wij geloven dat er altijd manieren zijn om jezelf te verbeteren. Er is altijd meer te leren. Om te groeien. De wereld verandert namelijk veel te snel om stil te blijven staan. Dus streven we naar successen en leren we van fouten. Deze mindset stimuleert ons om de beste versie van onszelf te zijn.
Wees verantwoordelijk

Wees verantwoordelijk

We doen er alles aan om de betrouwbare reputatie hoog te houden die we sinds onze oprichting in 1984 hebben opgebouwd. We denken op de lange termijn. Dus nemen we verantwoorde beslissingen en maken we ethische keuzes. We geven het goede voorbeeld en doen zaken met respect voor elkaar, het milieu en de gemeenschappen waarin wij actief zijn.
 Sta open voor iedereen

Sta open voor iedereen

Diversiteit leidt tot creativiteit. Daar zijn we absoluut van overtuigd. Iedereen is dus welkom bij ons. Zolang je gepassioneerd, toegewijd en betrokken bent, horen we heel graag wat je te vertellen hebt. Wij beoordelen ideeën op inhoud, niet op wie ze bedacht heeft. Onze verschillen maken ons sterker.
Samen werken, samen vieren

Samen werken, samen vieren

Samen werken we keihard aan succes. En wanneer ons doel bereikt is, gaan we dat samen vieren. Zo laden we ons op om weer het volgende doel te stellen en halen. Verwacht ook af en toe iets totaal onverwachts. Iets spontaans, gewoon omdat het kan. Het leven is nu eenmaal leuker als je lacht.
Neem initiatief

Neem je verantwoordelijkheid

Wij komen onze beloftes na. Daar kan je van op aan. En als we een keer een steekje laten vallen, dan stropen we onze mouwen op en zetten we het recht. Dat geeft ons positieve energie en maakt ons trots op onze prestaties.
BE Select your country