Persoonlijke en professionele ondersteuning

Onze producten vormen een belangrijke schakel in uw bedrijfsproces en zorgen ervoor dat uw onderneming optimaal kan presteren. Maar de aankoop van onze software is pas het begin. Als klant mag u continu zorg en aandacht van ons verwachten in de vorm van persoonlijke en professionele ondersteuning om u goed op weg te helpen en uw processen verder te optimaliseren.

Consultancy Exact Online

Kleine en middelgrote ondernemingen

Als kmo bent u op zoek naar een standaardoplossing waarmee u met maximale snelheid én minimale implementatiekosten een passende softwareoplossing kunt uitrollen.

Als marktleider binnen de kmo-sector weten we bij Exact hoe u bedrijfsprocessen optimaal kunt inrichten. Onze software is zo ontwikkeld dat het uw bedrijfsprocessen perfect ondersteunt. En doordat u toegang heeft tot gestandaardiseerde consultancy kunt u snel en zorgeloos gebruik maken van onze software. We hebben standaardprijzen voor onze Getting Started en Best Practices. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Internationaal

Als internationale organisatie bent u altijd op zoek naar evenwicht. Een evenwicht tussen controle en ruimte voor ondernemerschap, en tussen standaardisering over alle landen en flexibiliteit in lokale markten. Onze unieke projectaanpak maakt het mogelijk.

We analyseren hoe uw internationale organisatie werkt. Dat levert een blauwdruk voor implementatie op, waarmee we onze software op elke locatie op dezelfde manier kunnen invoeren. We maken ook een GAP-analyse waarin we kijken naar de specifieke eisen per locatie. Bij de implementatie gaan we snel en slim te werk. Onze projectmanagers werken volgens een aanpak die gebaseerd is op Prince2. We beginnen met de eerste locatie om kennis en ervaring op te doen. Zo verfijnen we de globale blauwdruk. De projectmanager coördineert de lokale consultants en het projectteam op de eerste locatie. Dankzij de opgedane kennis kunnen we vervolgens versneld implementeren op alle andere locaties. Zo besparen we kostbare tijd.

We kunnen onze standaardoplossing in meer dan 40 landen implementeren volgens de lokale taal en wetgeving.

Exact Globe & Synergy
Exact Financials

Grote organisaties

Als grote onderneming wilt u zo weinig mogelijk risico's en zoveel mogelijk continuïteit. U zoekt een stabiele businesspartner die u helpt om continu te verbeteren. Daarvoor heeft u structuur en inzicht nodig, zowel intern als extern. Dat kan dankzij onze schaalbare oplossing die met uw onderneming meegroeit.

We helpen u de gegevenskwaliteit te verbeteren voor effectievere rapporten en analyses. Daarbij focussen we op standaardisering, centralisatie en shared services. We analyseren uw proces tot in detail en maken een blauwdruk om efficiënt en kosteneffectief te implementeren. Ons uitgangspunt is dat dit in één keer voldoet aan de behoeften voor procesautomatisering. We implementeren de oplossing via een gestandaardiseerde, bewezen succesvolle projectaanpak die op Prince2 gebaseerd is. De blauwdruk is onze leidraad, maar we passen uiteraard aan waar dat nodig of nuttig blijkt.

BE Select your country