Persoonlijke en professionele ondersteuning

Onze producten vormen een belangrijke schakel in jouw bedrijfsproces en zorgen ervoor dat je onderneming optimaal kan presteren. Maar de aankoop van onze software is pas het begin. Als klant mag je continu zorg en aandacht van ons verwachten in de vorm van persoonlijke en professionele ondersteuning om je goed op weg te helpen en je processen verder te optimaliseren.

Consultancy Exact Online

Kleine en middelgrote ondernemingen

Als kmo ben je op zoek naar een standaardoplossing waarmee je met maximale snelheid én minimale implementatiekosten een passende softwareoplossing kunt uitrollen.

Als marktleider binnen de kmo-sector weten we bij Exact hoe je bedrijfsprocessen optimaal kunt inrichten. Onze software is zo ontwikkeld dat het jouw bedrijfsprocessen perfect ondersteunt. En doordat je toegang hebt tot gestandaardiseerde consultancy kun je snel en zorgeloos gebruik maken van onze software. We hebben standaardprijzen voor onze Getting Started en Best Practices. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Internationaal

Als internationale organisatie ben je altijd op zoek naar evenwicht. Een evenwicht tussen controle en ruimte voor ondernemerschap, en tussen standaardisering over alle landen en flexibiliteit in lokale markten. Onze unieke projectaanpak maakt het mogelijk.

We analyseren hoe uw internationale organisatie werkt. Dat levert een blauwdruk voor implementatie op, waarmee we onze software op elke locatie op dezelfde manier kunnen invoeren. We maken ook een GAP-analyse waarin we kijken naar de specifieke eisen per locatie. Bij de implementatie gaan we snel en slim te werk. Onze projectmanagers werken volgens een aanpak die gebaseerd is op Prince2. We beginnen met de eerste locatie om kennis en ervaring op te doen. Zo verfijnen we de globale blauwdruk. De projectmanager coördineert de lokale consultants en het projectteam op de eerste locatie. Dankzij de opgedane kennis kunnen we vervolgens versneld implementeren op alle andere locaties. Zo besparen we kostbare tijd.

We kunnen onze standaardoplossing in meer dan 40 landen implementeren volgens de lokale taal en wetgeving.

Exact Globe & Synergy
Exact Financials

Grote organisaties

Als grote onderneming wil je zo weinig mogelijk risico's en zoveel mogelijk continuïteit. Je zoekt een stabiele businesspartner die je helpt om continu te verbeteren. Daarvoor heb je structuur en inzicht nodig, zowel intern als extern. Dat kan dankzij onze schaalbare oplossing die met jouw onderneming meegroeit.

We helpen je de gegevenskwaliteit te verbeteren voor effectievere rapporten en analyses. Daarbij focussen we op standaardisering, centralisatie en shared services. We analyseren je proces tot in detail en maken een blauwdruk om efficiënt en kosteneffectief te implementeren. Ons uitgangspunt is dat dit in één keer voldoet aan de behoeften voor procesautomatisering. We implementeren de oplossing via een gestandaardiseerde, bewezen succesvolle projectaanpak die op Prince2 gebaseerd is. De blauwdruk is onze leidraad, maar we passen uiteraard aan waar dat nodig of nuttig blijkt.

Accountancy

Veel accountants- en boekhoudkantoren kunnen hun bedrijfssoftware eigenlijk nog optimaler inzetten. Of het nu gaat om het effectiever gebruik van software of een betere integratie tussen verschillende applicaties, ons team van ervaren consultants staat klaar om je verder te helpen en om in kaart te brengen waar kansen liggen. Wij letten er daarbij goed op dat jullie ideeën en behoeftes direct omgezet worden in een plan van aanpak.

Exact Globe & Synergy
BE Select your country