Cloud business software voor boekhouders en accountants

Voer administratieve taken efficiënt uit en profiteer van slimme automatisering. Wie werkt met online accountancy software creëert ruimte voor differentiatie, nieuwe verdienmodellen en groei.

Ontdek de 5 stappen met de nummer 1 software

Wil je online samenwerken met klanten? Nieuwe adviesdiensten aanbieden? Of je kantoor verder automatiseren en digitaliseren?

Heel wat accountants en boekhouders hebben die belangrijke uitdagingen al opgelost. Zij gebruiken Exact Online als toekomstbestendige basis voor hun kantoor. Ben jij de volgende accountant die uitgroeit tot cijfercoach die toekomstgericht adviseert en tijdig signaleert?

Werk aan een succesvolle toekomst voor jou en jouw klanten.

Het accountancy-groeimodel

Ontdek hoe het groeimodel en de accountancysoftware van Exact je kunnen helpen een mooie toekomst uit te bouwen. Vul de Quick Scan in en kijken samen met ons hoe je je groei maximaliseert.

1. Cloud

Online werken in de cloud. Je hebt altijd en overal op een veilige manier toegang tot de boekhouding van jouw klanten. De cloudsoftware is flexibel en gebruiksvriendelijk. Je enige IT-kost is het maandabonnement.

2. Automatiseren

Profiteer van slimme automatisering. Jij en jouw klanten beschikken over realtime inzicht in de cashflow en andere belangrijke cijfers. Creëer schaalgrootte en verhoog je marges met de zelflerende robot van Exact.

3. Samenwerken

Blijf verbonden met je klant door via de software samen te werken. Bied je klanten digitaal gemak en verdeel de taken onderling, zodat jij je kunt concentreren op complexe boekhoudkundige zaken en adviezen.

4. Signaleren

Ondersteun je klanten door belangrijke kansen en risico’s op tijd te signaleren. Met signalen uit de (op maat uitgewerkte) adviescockpits en de continuous monitoring, die de boekhoudingen nakijkt op afwijkingen en de naleving van je dagelijkse KPI's, zet je al een grote stap naar proactief advies.

5. Waarde creëren

Nadat je bovenstaand stappenplan heeft doorlopen, kun je met evenveel personeel vlot meer en beter klanten helpen. Bovendien creëert je zo meer waarde voor je klanten in de vorm van advies, kwaliteit en snelheid.

BE Select your country