Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door

Accountancy groeimodel voor moderne boekhoud- en accountantskantoren

NIEUW: No hands klantadministraties

Met de nieuwe klantadministraties in Exact voor Accountancy verhoog je de efficiëntie en kwaliteit van administratieve taken. Je verrast je klanten met relevant advies en digitaal gemak.

Ontdek de vier stappen met de nummer 1 software

Wilt u online samenwerken met klanten? Nieuwe adviesdiensten aanbieden? Of uw kantoor verder automatiseren en digitaliseren?

Heel wat accountants en boekhouders hebben die belangrijke uitdagingen al opgelost. Zij gebruiken Exact Online als toekomstbestendige basis voor hun kantoor. Bent u de volgende accountant die uitgroeit tot cijfercoach die toekomstgericht adviseert en tijdig signaleert?

Werk aan een succesvolle toekomst voor u en uw klanten.

Bovendien bieden we met No hands accounting, tools voor digitaal gemak en optimale efficiëntie in de boekhoudkundige verwerking van klantadministraties. 

Uw groei maximaliseren

Met een nieuw groeimodel gaan we in vier stappen samen uw uitdagingen aan. Zo maken we van uw kantoor een succes.

Stap 1. De cloud in

Cloudsoftware is veilig, flexibel, met een gemakkelijke instap en enkel een maandabonnement als IT-kost. U en uw klanten werken altijd met de laatste versies en nieuwste innovaties zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Stap 2. Alles automatiseren

Vervolgens ruimt u de grootste obstakels voor efficiëntie uit de weg: manueel invoer- en controlewerk en processen die niet op elkaar aansluiten. Dat doet Exact Online voor u en uw klanten. Dat bespaart zeeën van tijd en voorkomt pijnlijke fouten.

Stap 3. Online samenwerken

43% van de kmo's werken online samen met hun accountant. Exact Online is geschikt voor elk soort ondernemer en accountant. Het werd van meet af aan ontworpen rondom flexibel online samenwerken. U kijkt allebei altijd naar dezelfde gegevens.

Stap 4. Professioneler adviseren

U heeft het vertrouwen van uw klanten al. Het enige wat u nodig heeft om een echte bedrijfsadviseur te worden is realtime inzicht in hun business. Exact Online geeft u dat. Zo kunt u trends ontdekken, KPI's meten en samen mooie resultaten halen.

Zien hoe Exact Online werkt?

BE Select your country