Cloud business software voor boekhouders en accountants

Voer administratieve taken efficiënt uit en profiteer van slimme automatisering. Wie werkt met online accountancy software creëert ruimte voor differentiatie, nieuwe verdienmodellen en groei.

Ontdek de 5 stappen met de nummer 1 software

Wilt u online samenwerken met klanten? Nieuwe adviesdiensten aanbieden? Of uw kantoor verder automatiseren en digitaliseren?

Heel wat accountants en boekhouders hebben die belangrijke uitdagingen al opgelost. Zij gebruiken Exact Online als toekomstbestendige basis voor hun kantoor. Bent u de volgende accountant die uitgroeit tot cijfercoach die toekomstgericht adviseert en tijdig signaleert?

Werk aan een succesvolle toekomst voor u en uw klanten.

Het accountancy-groeimodel

Ontdek hoe het groeimodel en de accountancysoftware van Exact u kunnen helpen een mooie toekomst uit te bouwen. Vul de Quick Scan in en kijken samen met ons hoe u uw groei maximaliseert.

1. Cloud

Online werken in de cloud. U heeft altijd en overal op een veilige manier toegang tot de boekhouding van uw klanten. De cloudsoftware is flexibel en gebruiksvriendelijk. Uw enige IT-kost is het maandabonnement.

2. Automatiseren

Profiteer van slimme automatisering. U en uw klanten beschikken over realtime inzicht in de cashflow en andere belangrijke cijfers. Creëer schaalgrootte en verhoog uw marges met de zelflerende robot van Exact.

3. Samenwerken

Blijf verbonden met uw klant door via de software samen te werken. Bied uw klanten digitaal gemak en verdeel de taken onderling, zodat u zich kunt concentreren op complexe boekhoudkundige zaken en adviezen.

4. Signaleren

Ondersteun uw klanten door belangrijke kansen en risico’s op tijd te signaleren. Met signalen uit de (op maat uitgewerkte) adviescockpits en de continuous monitoring, die de boekhoudingen nakijkt op afwijkingen en de naleving van uw dagelijkse KPI's, zet u al een grote stap naar proactief advies.

5. Waarde creëren

Nadat u bovenstaand stappenplan heeft doorlopen, kunt u met evenveel personeel vlot meer en beter klanten helpen. Bovendien creëert u zo meer waarde voor uw klanten in de vorm van advies, kwaliteit en snelheid.

Laatste nieuws

Lees meer over het groeiende belang van het strategisch adviseren aan klanten, de voordelen van online samenwerken met je klant en hoe u nieuwe klanten vindt.

BE Select your country