Exact, op maat van uw sector

De verborgen kracht van onze bedrijfssoftware? Dat is de solide, financiële basis aangevuld met specifieke kenmerken die we 35 jaar lang verfijnen voor de unieke bedrijfsprocessen en uitdagingen binnen de accountancy, bouw, handel, onderwijs, overheid, productie, zorg en zakelijke dienstverlening.

Accountancy

Talloze accountants- en boekhoudkantoren automatiseren en digitaliseren hun processen met Exact. Het doel? Optimale efficiëntie. Zo is er meer tijd voor nieuwe adviesdiensten en beter online samenwerken met klanten.  

Handel

Zowel groothandels als handelsbedrijven gaan de steeds krappere marges en hardere concurrentie te lijf met Exact. Realtime inzicht, flexibel voorraadbeheer en geïntegreerde webshops zijn daarbij hun favoriete wapens.

Productie

Gebrekkige leverbetrouwbaarheid verslindt miljarden. Daarom digitaliseren en stroomlijnen steeds meer productiebedrijven hun processen. Het resultaat? Snel competitieve offertes opstellen, de planning in real time volgen en zo de leverbetrouwbaarheid verbeteren.

Zakelijke dienstverlening

Niet-factureerbare uren lopen in de miljarden en businessmodellen verschuiven. Daarom digitaliseren dienstverleners met Exact. De alles-in-één aanpak helpt gemiste uren en projectdeadlines voorkomen en laat je alternatieven testen voor facturen op basis van uren.

BE Select your country