De services van Exact

Bij Exact draait het niet alleen om software. Wij vinden het belangrijk dat u toegang heeft tot onze ervaring en expertise, ook van thuis uit. Exact ondersteunt uw groei en uitdagingen, zodat uw bedrijf kan blijven draaien. Wat er ook gebeurt.

Via de Support Portal heeft u toegang tot onze services

Kennisbank

Standaard in uw abonnement

Via de Kennisbank vindt u eenvoudig, snel en 24 uur per dag een antwoord op uw vraag.

Virtual classroom trainingen

Standaard in uw abonnement

Volg vanaf iedere willekeurige locatie een van de gratis trainingen. Met de interactieve sessies bent u binnen drie uur op de hoogte van de basiswerking.

Trainingwebinars

Standaard in uw abonnement

Interactieve sessies van gemiddeld 30 minuten om uw kennis te vergroten over bijvoorbeeld het uitvoeren van een btw-aangifte. Die gratis sessies kunt u daarnaast via de Support Portal herbekijken.

Trainingtracks

Standaard in uw abonnement

Wilt u graag via zelfstudie uw kennis vergroten? Volg dan één van de gratis Trainingtracks op het moment dat het u het beste uitkomt.

Business software

Consultancy

Persoonlijke en professionele ondersteuning om u goed op weg te helpen en uw processen verder te optimaliseren. Kijk zelf welk type advies het beste bij u past.

Contact Support

Standaard in uw abonnement

Kom snel en eenvoudig in contact met onze supportafdeling en krijg meteen relevante informatie over uw vraag. Bovendien kunt u hier ook uw vorige vragen herbekijken.

Community*

Standaard in uw abonnement

Stel uw vraag in een levendige community met duizenden gebruikers en krijg antwoord en nieuwe inzichten om zo nog beter te kunnen werken met uw software.

Ideeën delen*

Standaard in uw abonnement

Deel actief uw ideeën of verbeterpunten en stem mee op ideeën van anderen, zodat we samen Exact (Online) kunnen optimaliseren en nog beter bij uw wensen laten aansluiten.

* Specifiek voor Exact Online

De juiste ondersteuning om het maximale uit uw software te halen

BE Select your country