Houd als freelancer meer tijd over voor je opdrachtgevers

De boekhouding bijwerken, nieuwe klanten vinden, bestaande opdrachtgevers tevreden houden: als freelancer heb je er een dagtaak aan. Ontdek hoe Exact je helpt om je focus op opdrachten te behouden.

Meer inzicht en controle voor freelancers

Als freelancer heb je veel op je bord. Naast je kernactiviteiten ben je verantwoordelijk voor een toenemend aantal andere zaken. Zaken waar je niet meteen een passie voor hebt. Marketing, sales, accountmanagement, de boekhouding. Allemaal belangrijk maar je wilt ook tijd overhouden voor je zaak.

Door slim te automatiseren en sneller te beschikken over de belangrijkste informatie houd je meer tijd over voor dienstverlening naar je klanten en de groei van je bedrijf. Dat is precies de reden waarom Exact dé voorloper is op het gebied van zakelijke software voor kmo's. Want alles draait uiteindelijk om cijfers en wij zorgen dat je ze hebt - wanneer je ze nodig hebt.

De belangrijkste voordelen van Exact

Profiteer van
robotic accounting

De boekhoudoplossing van Exact evolueert voortdurend. Daardoor kan de boekhouding vaak zonder jouw tussenkomst worden bijgewerkt. Zo heb je sneller inzicht in je KPI's – met minimale inspanning en minder fouten. Ook als freelancer kun je dus profiteren van cloudtechnologie en de laatste innovaties van Exact.

Verbind jouw software en stroomlijn je activiteiten

Je bent op zoek naar de meest complete oplossing voor jouw zaak. Exact kan naadloos worden gekoppeld aan een groot aantal applicaties van andere partijen. Wat je dus ook nodig hebt om je activiteiten te stroomlijnen, de kans is groot dat onze partners de tools bieden die je nodig hebt om het verschil te maken.

Samenwerken met je accountant

Bepaalde onderdelen van je boekhouding laat je liever aan je accountant over. Met Exact werk je online samen aan de boekhouding en bepaal je zelf hoe de taken onderling worden verdeeld. Ook heeft je accountant altijd het juiste inzicht om je zaak waardevolle adviezen te geven.

Bezoek het Accountants Center

Exact voor Boekhouden als basis van je bedrijf

Selecteer het juiste pakket voor je bedrijf of start de keuzehulp.

 • Essentials

  € 44 per maand

  No-nonsense boekhouden voor de laagste prijs.

  Kenmerken

  • Basis boekhouden i
  • Robotic accounting i
  • App-connectiviteit i

  Standaard cloudoplossing die meegroeit met uw bedrijf.

  Gratis op proefBekijk de demo
 • Meest gekozen

  Plus

  € 89 per maand

  Geavanceerd boekhouden met uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit.

  Alle kenmerken van Essentials

  • Kostenanalyse i
  • Budget i
  • Activa i
  • Valuta i

  Standaard cloudoplossing die meegroeit met uw bedrijf.

  Gratis op proefBekijk de demo
 • Professional

  € 133 per maand

  Optimaal boekhouden met eindeloos gebruik.

  Alle kenmerken van Plus

  • Onbeperkt aantal verkoopfacturen i

  Standaard cloudoplossing die meegroeit met uw bedrijf.

  Gratis op proefBekijk de demo

Alle prijzen zijn exclusief btw. Bekijk alle features

 • Witloft
 • VanMax Pindakaas
 • MaMa Kelly
 • Together Detachering
 • RB Motoren

KlantverhalenWitloft

Het is goed om een systeem te hebben waarop ik altijd kan terugvallen. Ik zie via de app wat er gebeurt en ken wereldwijd de status van het bedrijf.

KlantverhalenVanMax Pindakaas

Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in mijn financiële situatie. Bankverrichtingen worden automatisch ingelezen en facturen worden automatisch verwerkt. Dat bespaart veel tijd!

KlantverhalenMaMa Kelly

Op aanraden van mijn accountant heb ik voor Exact Online voor Boekhouden gekozen. Ik kan gemakkelijk meekijken en verwerk zelf de jaarrekening en aangifte.

KlantverhalenTogether Detachering

Ik gebruik de bankkoppelingen waardoor mijn bankafschriften automatisch in de boekhouding terechtkomen en ik in een paar klikken klaar ben.

KlantverhalenRB Motoren

Doordat ik online samenwerk met mijn accountant hoeft die niet elke maand langs te komen. Alleen al daarmee verdien ik het abonnement terug.

Wil je weten hoe je meer inzicht en grip op je onderneming krijgt?

BE Select your country