Houd als freelancer meer tijd over voor uw opdrachtgevers

De boekhouding bijwerken, nieuwe klanten vinden, bestaande opdrachtgevers tevreden houden: als freelancer heeft u er een dagtaak aan. Ontdek hoe Exact u helpt om uw focus op opdrachten te behouden.

Meer inzicht en controle voor freelancers

Als freelancer heeft u veel op uw bord. Naast uw kernactiviteiten bent u verantwoordelijk voor een toenemend aantal andere zaken. Zaken waar u niet meteen een passie voor heeft. Marketing, sales, accountmanagement, de boekhouding. Allemaal belangrijk maar u wilt ook tijd overhouden voor uw zaak.

Door slim te automatiseren en sneller te beschikken over de belangrijkste informatie houdt u meer tijd over voor dienstverlening naar uw klanten en de groei van uw bedrijf. Dat is precies de reden waarom Exact dé voorloper is op het gebied van zakelijke software voor kmo's. Want alles draait uiteindelijk om cijfers en wij zorgen dat u ze heeft - wanneer u ze nodig heeft.

De belangrijkste voordelen van Exact

Profiteer van
robotic accounting

De boekhoudoplossing van Exact evolueert voortdurend. Daardoor kan de boekhouding vaak zonder uw tussenkomst worden bijgewerkt. Zo heeft u sneller inzicht in uw KPI's – met minimale inspanning en minder fouten. Ook als freelancer kunt u dus profiteren van cloudtechnologie en de laatste innovaties van Exact.

Verbind uw software en stroomlijn uw activiteiten

U bent op zoek naar de meest complete oplossing voor uw zaak. Exact kan naadloos worden gekoppeld aan een groot aantal applicaties van andere partijen. Wat u dus ook nodig heeft om uw activiteiten te stroomlijnen, de kans is groot dat onze partners de tools bieden die u nodig heeft om het verschil te maken.

Samenwerken met uw accountant

Bepaalde onderdelen van uw boekhouding laat u liever aan uw accountant over. Met Exact werkt u online samen aan de boekhouding en bepaalt u zelf hoe de taken onderling worden verdeeld. Ook heeft uw accountant altijd het juiste inzicht om uw zaak waardevolle adviezen te geven.

Bezoek het Accountants Center

Exact voor Boekhouden als basis van uw bedrijf

Selecteer het juiste pakket voor uw bedrijf of start de keuzehulp.

 • Essentials

  € 42 per maand

  No-nonsense boekhouden voor de laagste prijs.

  Kenmerken

  • Basis boekhouden i
  • Robotic accounting i
  • App-connectiviteit i

  Standaard cloudoplossing die meegroeit met uw bedrijf.

  Gratis op proefBekijk de demo
 • Meest gekozen

  Plus

  € 82 per maand

  Geavanceerd boekhouden met uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit.

  Alle kenmerken van Essentials

  • Kostenanalyse i
  • Budget i
  • Activa i
  • Valuta i

  Standaard cloudoplossing die meegroeit met uw bedrijf.

  Gratis op proefBekijk de demo
 • Professional

  € 122 per maand

  Optimaal boekhouden met eindeloos gebruik.

  Alle kenmerken van Plus

  • Onbeperkt aantal verkoopfacturen i

  Standaard cloudoplossing die meegroeit met uw bedrijf.

  Gratis op proefBekijk de demo

Alle prijzen zijn exclusief btw. Bekijk alle features

 • Witloft
 • VanMax Pindakaas
 • MaMa Kelly
 • Together Detachering
 • RB Motoren

KlantverhalenWitloft

Het is goed om een systeem te hebben waarop ik altijd kan terugvallen. Ik zie via de app wat er gebeurt en ken wereldwijd de status van het bedrijf.

KlantverhalenVanMax Pindakaas

Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in mijn financiële situatie. Bankverrichtingen worden automatisch ingelezen en facturen worden automatisch verwerkt. Dat bespaart veel tijd!

KlantverhalenMaMa Kelly

Op aanraden van mijn accountant heb ik voor Exact Online voor Boekhouden gekozen. Ik kan gemakkelijk meekijken en verwerk zelf de jaarrekening en aangifte.

KlantverhalenTogether Detachering

Ik gebruik de bankkoppelingen waardoor mijn bankafschriften automatisch in de boekhouding terechtkomen en ik in een paar klikken klaar ben.

KlantverhalenRB Motoren

Doordat ik online samenwerk met mijn accountant hoeft die niet elke maand langs te komen. Alleen al daarmee verdien ik het abonnement terug.

Wilt u weten hoe u meer inzicht en grip op uw onderneming krijgt?

BE Select your country