{{pageLevelVariables}} ERP-software voor groothandel

ERP software voor groothandel

Werk efficiënter en optimaliseer uw marges met ERP software voor groothandels

Waarom Exact ERP software voor groothandel?

Als groothandelaar staan gezonde marges en grip op uw logistiek hoog op uw prioriteitenlijst. U wilt scherp kunnen in- en verkopen en inzicht hebben in uw voorraadbeheer. Dat is precies wat ERP-software voor groothandel van Exact biedt.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale logistiek bieden wij een snel te implementeren totaaloplossing die perfect geschikt is voor uw groothandel. Met Exact voor groothandel hebt u altijd zicht op de status van uw voorraden, bestellingen en terugzendingen. Het ERP-systeem is de single source of truth die de motor is van uw omni-channelstrategie en stelt u in staat uw service management naar een hoger niveau te tillen.

Exact Globe en Exact Synergy vormen de basis van Exact voor Groothandel.

Exact ERP software voor groothandel

  • Bespaar kosten met software voor slim voorraadbeheer
  • Stroomlijn uw logistieke processen
  • Werk met een single source of truth
  • Profiteer van rapportages en automatische signalering
  • Gebruik in Exact Cloud of eigen beheer

Doe een vrijblijvende prijsaanvraag voor Exact voor Groothandel

Hoe Exact ERP software groothandel u helpt

De voordelen van Exact ERP software voor Groothandel

Exact ERP-software voor groothandel brengt financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Doordat alle data op een centrale plaats staan, werkt iedereen altijd met dezelfde informatie. Zo stroomlijnt Exact voor groothandel uw interne logistieke processen en help het om uw marges te optimaliseren.

U bespaart kosten dankzij de slimme software voor voorraadbeheer en profiteert van rapportages en automatische signalering. U kunt ervoor kiezen om Exact voor groothandel in eigen beheer af te nemen, of als privéclouddienst, zodat u niet naar het onderhoud hoeft te kijken.

Wilt u graag zelf ervaren wat Exact software voor u kan betekenen? Bekijk dan het Exact voor groothandel webinar of laat uw gegevens achter. We nemen dan contact met u op om een afspraak voor een demo te plannen.

ERP-logistiek: de motor van uw omni-channelstrategie

Moderne groothandels hebben een omni-channel strategie. Dat wil zeggen dat u naast uw fysieke handel ook online aanwezig bent. Dat digitale handel niet meer weg te denken is voor de groothandel van nu is duidelijk. Zakelijke klanten verwachten online beschikbaarheid van relevante data, de mogelijkheid om te bestellen of om hun eigen digitale processen te koppelen.

Uw ERP-systeem is een single source of truth en werkt als de motor van alle online activiteiten. Exact software voor groothandel fungeert als de centrale bron van informatie waaruit onder meer uw webshop, EDI en sales-apps hun data halen. Daarmee is het essentieel voor een succesvolle omni-channelstrategie.

Software voorraadbeheer: Warehouse Management-systeem (WMS)

Goed voorraadbeheer en inzicht in goederenstromen zijn cruciaal voor een groothandel. Te veel voorraad kost geld, te weinig voorraad maakt dat u ‘nee’ moet verkopen. Met het Exact Warehouse Management-systeem (WMS) automatiseert u uw fysieke goederenstroom en optimaliseert u het logistieke proces.

Met Exact WMS, een module voor Exact Globe, hebt u altijd toegang tot realtime voorraadinformatie, waardoor u een betere service verleent en betrouwbare levertijden afgeeft.

Kies uw ideale deployment optie

Exact Business Software ondersteunt al uw processen, op al uw locaties in 1 systeem. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat u zelf kunt kiezen welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u graag alles zelf in de hand? Kies er dan voor om Exact lokaal te installeren. Houd u van snelheid toegankelijkheid? Dan is de cloud voor u. Wilt u een beetje van allebei? Geen probleem, ook tussenvormen zijn mogelijk.

ERP logistiek: altijd en overal inzicht met apps van Exact

Voor wie Exact ERP-software voor groothandel gebruikt, hebben we meerdere mobiele apps waarmee u het maximale uit uw ERP-software haalt. Denk aan de Service Management-app, die helpt om uw serviceafdeling naar een hoger niveau te tillen, of de CRM-app, waarmee u altijd en overal inzicht hebt in klantrelaties, activiteiten en afspraken.

In het Exact app center vindt u alle intuïtieve apps, die beschikbaar zijn op iOS, Android en Windows smartphones en tablets.

Service Essentials

Met Exact ERP-software voor groothandel optimaliseert u uw voorraadbeheer en stroomlijnt u de logistieke processen in uw bedrijf, zodat u gezonde marges realiseert en een betere service kunt leveren. Daarom bieden we naast onze ERP-software ook ‘best-in-class’-klantondersteuning.

Dat doen we met onze Service Essentials. Wij helpen u het maximale te halen uit uw ERP-software voor groothandel; van analyse en advies, tot implementatie van het CRM-systeem, maar ook met training en support.

Onze Service Essentials zetten we niet alleen in bij nieuwe klanten. Ook wanneer u al jaren klant bij ons bent en u behoefte hebt aan optimalisatie van uw software voor voorraadbeheer staan we voor u klaar. U kunt in elke fase van onze servicecyclus instappen.

Klanten over Exact

Valk Welding

Valk Welding

Exact biedt ons een stabiel en continu proces.
Bobbejaanland

Bobbejaanland

Doordat we ook met onze budgetten in Exact werken, kunnen we bijvoorbeeld snel een vergelijking maken tussen actuele kosten en budget

Exact voor Groothandel

Wil je meer lezen over Exact voor Groothandel?

Download de brochure

Bekijk de Demo

Prijsinformatie

Contact

Contacteer ons met uw vragen

Neem contact op

Exact Online voor Handel

Op zoek naar een alles-in-1 online voorraadbeheer oplossing voor kmo’s?

Ontdek het hier!