Ondernemen met abonnementen.
Heel voorspelbaar.

Ben je klaar om je product of dienst aan te bieden als abonnement? Wij helpen je met de administratie. Met Abonnementenbeheer van Exact Online bieden wij jou alles wat je nodig hebt. Bepaal je prijzen, voorwaarden en looptijden, wijs ze toe aan je klanten en volg alles nauwgezet met uitgebreide rapporten – zelfs voor je toekomstige omzet. Facturen stel je gemakkelijk op, verzend je in elk formaat en de verwerking in je boekhouding en CRM verloopt automatisch. Super handig!

De 3 voordelen van ondernemen met abonnementen

100% voorspelbaar

Op basis van de abonnementsvoorwaarden en begin- en einddata toont deze add-on precies welke omzet je per periode kunt verwachten. Overzichtelijke rapporten bieden je op elk moment inzicht in wat je zaak doet groeien, en wat niet. Zo maak je jouw omzet voorspelbaar!

Werk aan een goede klantenbinding

Door abonnementen aan te bieden, kom je veel te weten over je klanten. Je kunt op basis van die gegevens een heel persoonlijke service bieden en je klant veel werk uit handen nemen. Wist je dat je met een abonnementsmodel een veel hogere Customer Lifetime Value heeft?

Maak en beheer je abonnementen

Maak en beheer abonnementen in een handomdraai. Krijg volledig inzicht in je voorwaarden, opzeggingen, looptijden en omzet. De software houdt nauwkeurig bij welke abonnementen wanneer gefactureerd moeten worden. Die facturen kunnen ook volledig automatisch via e-mail worden verzonden of betaald worden via domiciliëring.
Voorspelbare omzet – kenmerkend inzicht in terugkerende omzetstroom uit abonnements
Cockpit – zicht op projecten en abonnementen
Abonnement – meest relevant zijn de eigenschappen (terugkerend) en facturatie

Kies slimme abonnementenbeheer software

Integratie is de kracht van onze software. Abonnementenbeheer bieden wij aan in combinatie met Exact Online voor Boekhouden, Projecten en Handel of Productie. Zo is écht alles geregeld; van factuur tot financiële boeking.
Hieronder zie je de verschillende opties.

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact Online

Hulp nodig?

Vragen over Abonnementenbeheer van Exact Online? Neem gerust contact op met een van onze experts.

BE Select your country