Ondernemen met abonnementen.
Heel voorspelbaar.

Bent u klaar om uw product of dienst aan te bieden als abonnement? Wij helpen u met de administratie. Met Abonnementenbeheer van Exact Online bieden wij u alles wat u nodig heeft. Bepaal uw prijzen, voorwaarden en looptijden, wijs ze toe aan uw klanten en volg alles nauwgezet met uitgebreide rapporten – zelfs voor uw toekomstige omzet. Facturen stelt u gemakkelijk op, verzendt u in elk formaat en de verwerking in uw boekhouding en CRM verloopt automatisch. Superhandig!

De 3 voordelen van ondernemen met abonnementen

100% voorspelbaar

Op basis van de abonnementsvoorwaarden en begin- en einddata toont deze add-on precies welke omzet u per periode kunt verwachten. Overzichtelijke rapporten bieden u op elk moment inzicht in wat uw zaak doet groeien, en wat niet. Zo maakt u uw omzet voorspelbaar!

Werk aan een goede klantenbinding

Door abonnementen aan te bieden, komt u veel te weten over uw klanten. U kunt op basis van die gegevens een heel persoonlijke service bieden en uw klant veel werk uit handen nemen. Wist u dat u met een abonnementsmodel een veel hogere Customer Lifetime Value heeft?

Maak en beheer uw abonnementen

Maak en beheer abonnementen in een handomdraai. Krijg volledig inzicht in uw voorwaarden, opzeggingen, looptijden en omzet. De software houdt nauwkeurig bij welke abonnementen wanneer gefactureerd moeten worden. Die facturen kunnen ook volledig automatisch via e-mail worden verzonden of betaald worden via domiciliëring.

Kies slimme software voor abonnementenbeheer

Integratie is de kracht van onze software. Abonnementenbeheer bieden wij daarom enkel aan in combinatie met Exact Online voor Boekhouden, Exact Online voor Project Management en Exact Online voor Uren & Facturen. Zo is alles meteen geregeld; van factuur tot financiële boeking.
Hieronder vindt u de verschillende opties.

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact Online

Hulp nodig?

Vragen over Abonnementenbeheer van Exact Online? Neem gerust contact op met een van onze experts.

BE Select your country