Krijg grip op je voorraad met de Exact Voorraadbeheer app

Foutloze voorraadinformatie is cruciaal voor handels- en productiebedrijven. Zo lopen ze minder kans om omzet te verliezen door verkeerde invoer of om klanten te verliezen doordat ze niet aan de verwachting kunnen voldoen. Krijg meer grip op je magazijn met de vernieuwde Exact Online Voorraadbeheerapp voor Exact Online Handel en Productie en zorg dat je voorraad altijd up-to-date is.

Digitaal magazijn in je broekzak

Ontdek de belangrijkste kenmerken van de Voorraadbeheerapp waarmee je magazijn in geen tijd gedigitaliseerd wordt:

  • Met digitaal orderpicken win je tijd en voorkom je fouten.
  • Voorraadniveaus van individuele producten worden onmiddellijk bijgewerkt na invoer van de telling.
  • Vind het juiste product door de barcode te scannen met de camera van je smartphone.
  • Onderscheid de voorraadtelling van geplande of periodieke voorraadtellingen en zie wie de telling heeft uitgevoerd.
  • Ontvang goederen direct vanuit de app.
  • Voer locatieverplaatsingen uit of zet voorraad weg naar de juiste locatie met de put-awayfunctie.

De voordelen van de Exact Voorraadbeheer app

Tel en corrigeer de voorraadniveaus efficiënt en in real time in een operationeel magazijn. Door je voorraad direct bij ontvangst in het systeem te zetten en eenvoudig locatieverplaatsingen door te voeren, kan je sneller uitleveren en verhoog je de omloopsnelheid.

Door directe invoer van je ontvangsten, tellingen en digitaal orderpicken voorkom je fouten. Je hoeft het niet eerst op te schrijven om het vervolgens weer in te voeren in het systeem.

Dankzij het gebruiksgemak van de mobiele app kost het weinig moeite om tussentijds de voorraad te tellen. Zo vergroot je de leverbetrouwbaarheid en voldoe je gemakkelijker aan de verwachtingen van je klant.

De app integreert naadloos met Exact Online Handel en Exact Online Productie en is zowel beschikbaar voor Android als Apple.

Benieuwd hoe de Voorraadbeheer app werkt? Bekijk dan de demo.

Bespaar tijd en voorkom foute voorraadinformatie

Je medewerkers voeren de getelde voorraad per locatie of artikel gemakkelijk in met de app op hun smartphone. De tellingen komen automatisch in het voorraadsysteem en je verwerkt ze met één druk op de knop. Daarnaast kan je zien wie de telling heeft ingevoerd. Het tellen met een app die barcodes kan scannen bespaart je veel tijd en voorkomt veel fouten. Zo is de voorraad snel up-to-date en werk je met betrouwbare cijfers. Daarnaast zul je vaker tellen, omdat het gewoonweg eenvoudig is om te doen. Dat zorgt weer voor een hogere leverbetrouwbaarheid.

Werk digitaal zodat je sneller kunt picken

Orderpicken is makkelijker dan ooit met de Exact Online Voorraadbeheerapp. De app toont overzichtelijk de te leveren orders. Eenmaal aangekomen kan je het product scannen en het aantal bevestigen. Dat alles wordt realtime in Exact Online vastgelegd en dient als basis voor het uitleveren van de order. Meerdere medewerkers kunnen gelijktijdig orderpicken.

Goederenontvangst zonder vertraging in je systeem

Door je goederenontvangst via de app in te boeken bespaart je tijd, administratieve handelingen en is je voorraad direct beschikbaar om te picken. Zo hoef je niet meer eerst de ontvangst te controleren, de gecontroleerde pakbon naar kantoor mee te geven en in te boeken. De voorraad staat meteen in het systeem. Je kunt ook bijvoorbeeld een foto toevoegen bij een ontvangst (als er schade is bijvoorbeeld).

Deel je magazijn opnieuw in

Via de app kan je nu ook verplaatsingen uitvoeren. De put-awayfunctie werkt vergelijkbaar, maar hiermee verplaats je je voorraad gemakkelijk van de ontvangstlocatie naar de itemlocatie of picklocatie. Ook daarvoor werkt de barcodescanner.

Bespaar tijd en voorkom foute voorraadinformatie
Werk digitaal zodat je sneller kunt picken
Goederenontvangst zonder vertraging in je systeem
Deel je magazijn opnieuw in

Enthousiast geworden?

Download de Exact Online Voorraadbeheer app gratis via Google Play of in de Apple Store.

BE Select your country