De #1 software voor de voedingsmiddelen groothandel

Wanneer je handelt in voedingsmiddelen moet je de voorraad goed plannen, omdat je het maar een beperkte tijd kunt bewaren. Het efficiënt managen van je orders en voorraad is daarom essentieel. Exact biedt één complete oplossing voor order- en voorraadbeheer, geïntegreerd met je administratie.

Optimale controle over je voorraad

Voedingsmiddelen hebben één ding gemeen; er zit een eindige houdbaarheid op je voorraad. Ook het kunnen verhandelen van partijen en – veel belangrijker – het terug kunnen herleiden naar een partij bij een terugroepactie is een essentieel onderdeel in de voedingsmiddelenbranche, en zelfs een vereist van de voedsel- en warenautoriteit.

Je logistieke processen op orde

Je koopt verse producten in, maar ook verpakte levensmiddelen en horecaproducten. Tot je klanten behoren horecabedrijven zoals restaurants en cafés, maar je bent ook de toeleverancier van de keukens en catering van grotere bedrijven en instellingen. Je logistieke proces moet kloppen om je klanten maximale leverbetrouwbaarheid te garanderen. De software van Exact ondersteunt je hier in.

De voordelen van handelssoftware

Order management eenvoudig gemaakt

Bestellingen kunnen eenvoudig worden verwerkt, of ze nu via uw webshop of via uw buitendienst sales collega’s binnenkomen. Facturen worden automatisch aangemaakt, en nog beter: meteen financieel verwerkt in uw boekhouding. Dat scheelt veel tijd als u de btw-aangifte moet doen. Kortingen en prijslijsten worden gemakkelijk beheerd, zonder in een wirwar van regeltjes en lijstjes te vervallen.

Assortiment en beschikbaarheid

Door onze geïntegreerd software heeft u continue inzicht in wat u nog op de plank hebt liggen, en wat niet. Verkoop nooit meer nee, en heb tegelijkertijd nooit te veel op voorraad. Lever altijd uit voor de THT datum verloopt. Zo hoeft er ook geen voorraad vernietigd te worden.

Partijen altijd inzichtelijk

Partijen kunnen altijd worden geïdentificeerd, zodat terugroepacties geen hoofdpijn opleveren en u altijd voldoet aan de eisen van voedsel- en warenautoriteit.

Emballage – goed geregeld

Kostenstromen van kratten en verpakkingen met statiegeld zijn eenvoudig inzichtelijk, zonder rompslomp.

Relatie- en offertebeheer

Laat geen kans meer liggen door volledig overzicht in uw klantenbase, inclusief verkoopkansen en afspraken. Iedereen kijkt naar dezelfde accurate informatie.

 

Bekijk onze oplossing Exact voor Handel
Order management eenvoudig gemaakt
Assortiment en beschikbaarheid
Partijen altijd inzichtelijk
Emballage
Relatie- en offertebeheer
  • The Java Coffee Company
  • Gebrouwen door Vrouwen
  • Daelmans stroopwafels

KlantverhalenThe Java Coffee Company

Om ons uitgebreide klantbestand zo goed mogelijk te bedienen is het van groot belang altijd de juiste voorraden te hebben. Doordat ons magazijn gekoppeld is aan Exact hebben we altijd inzicht in de logistieke gegevens en kunnen we hierop sturen.

KlantverhalenGebrouwen door Vrouwen

De tijd die we de afgelopen jaren niet hoefden te verdoen aan eindeloze excelsheets en fouten in facturen zoeken, hebben we ruimschoots kunnen besteden aan sales, marketing en het ontwikkelen van nieuwe biertjes.

KlantverhalenDaelmans stroopwafels

De keuze voor Exact was zo gemaakt. We zochten een professioneel boekhoudprogramma dat gebruiksvriendelijk, niet te duur en makkelijk te koppelen was.

Hulp nodig om je keuze te maken?

Ontdek via onze keuzehulp binnen enkele seconden welk pakket bij je onderneming past.

BE Select your country