De #1 software voor de consumentengoederen groothandel

Je klanten vragen om een uitgebreid aanbod en willen steeds sneller geleverd krijgen. Het efficiënt managen van je orders en voorraad is daarom essentieel. Exact biedt één complete oplossing voor order- en voorraadbeheer, geïntegreerd met je administratie.

Je orders en voorraad altijd onder controle

Als toeleverancier in de non-food sector weet je hoe het is om een groot assortiment te voeren. Met uiteenlopende producteigenschappen binnen veel verschillende productgroepen. Veel consumenten producten bevatten elektronica waardoor kennis en ervaring een unique selling point vormen. Je afnemers en klanten vertrouwen erop dat je ook in het after sales proces precies de juiste onderdelen en materialen kan leveren.

Grip op je logistieke processen

In een handelsbedrijf staan gezonde marges en grip op logistieke processen hoog op de prioriteitenlijst. Je wilt scherp kunnen in- en verkopen en online inzicht hebben in je voorraadbeheer. Exact voor Handel ondersteunt hierin.

De voordelen van één geïntegreerd systeem voor order- en voorraadbeheer

Order management eenvoudig gemaakt

Bestellingen kunnen eenvoudig worden verwerkt, of ze nu via uw webshop of via uw buitendienst sales collega’s binnenkomen. Facturen worden automatisch aangemaakt, en nog beter: meteen financieel verwerkt in uw boekhouding. Dat scheelt veel tijd als u de btw-aangifte moet doen. Kortingen en prijslijsten worden gemakkelijk beheerd, zonder in een wirwar van regeltjes en lijstjes te vervallen.

Retouren georganiseerd

De retourenstroom bij uw afnemers neemt toe, en daarmee ook die bij u. Dit begint echt een uitdaging te worden, omdat consumenten verwachten dat dit probleemloos wordt opgepakt en uitgevoerd. Met de software van Exact worden reparaties, vervangingen, crediteuren en de logistieke afhandeling aangestuurd vanuit één systeem.

Ecotaksen correct verwerken

Door het vastleggen van artikeltoeslagen per artikel is het mogelijk om ecotaksen zoals recupel, bebat en auvibel eenvoudig en correct te verwerken. Exact verwerkt deze toeslagen automatisch in zowel offerte, verkooporder en factuur en houdt de boekhouding hiervan automatisch voor u bij. Dit zorgt voor een foutloze en snelle afhandeling.

Online verkopen via uw webshop, zowel B2B als B2C

Verkoop eenvoudig online aan zakelijke klanten zonder alle handmatige drukte van het uitzoeken en bijhouden van uw overzichten en voorraden. Dit resulteert in snelle leveringen en geen nee hoeven te verkopen. Bijbestellen en het bijhouden van eventuele naleveringen gebeurt allemaal via de software. Met een webshop koppeling heeft u altijd inzicht in actuele voorraad. Orders vanuit de sales app en telefoon worden even eenvoudig meegenomen. Ook kunt u de eindconsument direct bedienen via een B2C webshop. Hierbij moet u rekening houden met kleine orders die snel verstuurd moeten worden. Dit realiseert u door te werken met een uitgekiend picking systeem en koppelingen met logistieke dienstverleners als PostNL, DPD en DHL.

Inzicht in uw voorraden

Vanaf nu kunt u gemakkelijk inventariseren met de voorraadbeheer app. Door de geplande retouren functionaliteit heeft u eindelijk een gestructureerd retour proces zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Zo heeft u continue inzicht in wat u nog op de plank hebt liggen, en wat niet. Verkoop nooit meer nee, en heb tegelijkertijd nooit te veel op voorraad.

Inclusief relatie- en offertebeheer

Laat geen kans meer liggen door volledig overzicht in uw klantenbase, inclusief verkoopkansen en afspraken. Iedereen kijkt naar dezelfde accurate informatie.

 

Bekijk onze oplossing Exact voor Handel

Boekhouding altijd op orde

U werkt vanuit één geintegreerd systeem, waardoor ook uw boekhouding direct op orde is door automatische order verwerking. Dit levert tijd en geld op, waardoor u op kansen in de markt kunt inspringen of eindelijk wat innovaties door kunt voeren.

Order management eenvoudig gemaakt
Retouren georganiseerd
Ecotaksen correct verwerken
Online verkopen via uw webshop, zowel B2B als B2C
Inzicht in uw voorraden
Relatie- en offertebeheer
Boekhouding altijd op orde
  • Boretti

KlantverhalenBoretti

We zorgen dat we de klant end-to-end bedienen, korte snelle leveringen, geen nee verkopen en inzichten in de voorraden.

Hulp nodig om je keuze te maken?

Ontdek via onze keuzehulp binnen enkele seconden welk pakket bij jouw onderneming past.

BE Select your country