De #1 software voor handelaren in health & beauty producten

Met tal van afnemers is het efficiënt managen van je orders en voorraad essentieel. Exact biedt één complete oplossing voor order- en voorraadbeheer, geïntegreerd met je administratie.

Efficiënt managen van je orders en voorraad

Cosmetica groothandels zijn specialist in het vermarkten van huidverzorgings- en personal care producten. Advies en kennis over veelal innovatieve producten is een must. Je webshop bedient niet alleen je zakelijke afnemers van salons, drogisterijen en apothekers, maar ook consumenten die direct bij je inkopen. Je kunt die laatste groep klanten zelf leveren, maar ook met dropshipments direct vanuit je leverancier. Een goede presentatie van je producten is hierbij essentieel, waarbij Product Information Management een belangrijke rol speelt.

De voordelen van handelssoftware

Order management eenvoudig gemaakt

Bestellingen kunnen eenvoudig worden verwerkt, of ze nu via je webshop of via je buitendienst sales via hun app komen. Facturen worden automatisch aangemaakt, en nog beter: financieel verwerkt in je boekhouding. Dat scheelt weer veel tijd als je de BTW aangifte moet doen. Bovendien wil je kortingen en prijslijsten goed kunnen beheren, zonder in een wirwar van regeltjes en lijstjes te vervallen.

Retouren georganiseerd

De retourenstroom bij je afnemers neemt toe, en daarmee ook die bij jou. Dit begint echt een uitdaging te worden, omdat consumenten verwachten dat dit probleemloos wordt opgepakt en uitgevoerd. Reparaties, vervanging, crediteren en de logistieke afhandeling aangestuurd vanuit één systeem.

Online verkopen via je webshop, ook B2C

Eenvoudig online verkopen aan je zakelijke afnemers, zonder alle handmatige drukte van het uitzoeken en bijhouden van je overzichten. Snel kunnen leveren, nooit meer iets verkopen wat je – bij nader inzien – niet meer hebt liggen, daarom snel moet bijbestellen, bijhouden van de naleveringen, etc. Met een standaard webshop koppeling doet Exact Online voor Handel dit allemaal voor je. En de orders vanuit de sales app en telefoon worden even eenvoudig meegenomen

Multi channel is daarbij vanzelfsprekend, waarbij je zelfs consumenten direct wilt bedienen via een B2C webshops. Kleinere orders en verzendingen, eenvoudig afgehandeld met een uitgekiend picking systeem en koppelingen met PostNL, DPD, DHL en vele andere logistieke dienstverleners.

Order management eenvoudig gemaakt
De voordelen van handelssoftware

Kassa, cash & carry

Voor contante balieverkoop is het ideaal om een kassa- en betalingssyteem te hebben die met je bedrijfssoftware is gekoppeld. Prijzen, maar ook BTW worden automatisch afgehandeld.

Inzicht in je voorraden, zonder extra handelingen

Continue inzicht in wat je nog op de plank hebt liggen, en wat niet. Verkoop nooit meer nee, en heb tegelijkertijd nooit teveel op voorraad.

Boekhouding altijd op orde

Op orde hebben van de boekhouding, zeker als de order-verwerking automatisch ook de boekhouding bijhoudt. Dit levert geld op en tijd om bezig te gaan met de kansen in je markt, of met de innovaties waarmee je ooit je bedrijf begonnen was.

 

Bekijk onze oplossing Exact voor Handel
  • CÎME
  • Balmain

KlantverhalenCÎME

Dankzij de software van Exact lukt het om onze facturatie, boekhouding en logistiek volledig te digitaliseren. Een koppeling met onze webshop zorgt voor een efficiënt orderproces en actueel inzicht in onze voorraden.

KlantverhalenBalmain

Ik heb nu inzicht in de werksituatie van alle medewerkers wereldwijd.

Hulp nodig om je keuze te maken?

Ontdek via onze keuzehulp binnen enkele seconden welk pakket bij je onderneming past.

BE Select your country