Kies een ander land of andere regio als je de producten en prijzen voor jouw locatie wilt zien.

Nederland Choose another country or region
Ga door

Declareer correct en snel met Exact Expense Management

Met Exact Expense Management bespaart u tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. De integratie met uw administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces – ze hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van declaraties. 

Declaratiesoftware

Declareren in een handomdraai

Door uw declaratieproces te integreren met uw administratie en creditcard-leveranciers heeft altijd inzicht in de uitgaves en zijn declaraties binnen een handomdraai verwerkt. Dit bespaart tijd, geld én handmatig werk.

De belangrijkste voordelen van Expense Management

Snel en gemakkelijk declareren

Gebruik de app om direct eenvoudig bonnen vast te leggen. De app werkt zowel online als offline; handig wanneer u bijvoorbeeld vanuit het buitenland werkt. Natuurlijk kunt u ook via de app eenvoudig declaraties goed- of afkeuren.

Automatisch afletteren van creditcardbetalingen

Laat medewerkers eenvoudig uitgaven betalen met een credit- of debitcard en deze vervolgens declareren met de Exact Expense Management app. Creditcardtransacties én de bijbehorende bonnen zijn direct zichtbaar in Exact Expense Management. De bon wordt automatisch gekoppeld met de creditcardtransactie. Zo weet u altijd welke bon bij welke uitgave hoort en voorkomt u achteraf uitzoekwerk.

Slimme kilometerregistratie

Niet alleen bonnen, met Exact Expense Management kunt u eenvoudig reiskosten declareren. Gebruik de Google Maps integratie om kilometerdeclaraties te verwerken. Voeg meerdere bestemmingen op een route toe.

Geïntegreerd met uw administratie

Declaratiedata zijn met één klik te exporteren naar Exact. Hierdoor krijgt u een volledig inzicht in kosten en uitgaven.

Business Software
Ketenstandaard bouw
Business Software
Business Software

De functionaliteiten van Exact Expense Management

Door de integratie met uw financiële administratie en creditcard-leveranciers heeft u altijd inzicht in de uitgaves en zijn declaraties binnen een handomdraai verwerkt. Hoe? Lees er alles over in de factsheet.

Onze oplossing

 • Expense Management

  € 5 Per gebruiker

  Stroomlijn het declaratieproces en bespaar eenvoudig tijd en geld.

  Features

  • Declaraties registreren
  • Kilometer- & dagvergoedingen
  • Creditcard koppeling
  • Goed-/afkeuring naar company policy
  • Businesstrips aanvragen
  • Werkkostenregeling
  • Export op grootboek en kostenplaats
  • Buitenlandse btw-teruggave
  • Opslag in de cloud
  Neem contact op

Enthousiast geworden?

Download de Exact Expense Management app in de appstore.


 • Bugaboo
 • Rituals

KlantverhalenBugaboo

Exact Expense Management is een slimme oplossing voor de administratieve taken waar het meest over werd geklaagd door onze medewerkers.

KlantverhalenRituals

Onze declaraties wordenn direct gekoppeld aan ons boekhoudsysteem waardoor we volledig inzicht hebben in bijvoorbeeld de creditcarduitgaves.

BE Select your country