Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Onkostennota's correct en snel verwerkt met Exact Expense Management

Met Exact Expense Management bespaart u tot 75% op de verwerkingstijd van uw onkostennota's. De integratie met uw administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces – ze hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van onkostennota's. 

Declaratiesoftware

Onkosten indienen in een handomdraai

Door uw onkostenaangifteproces te integreren met uw administratie en creditcard-leveranciers heeft altijd inzicht in de uitgaven en zijn onkostennota's binnen een handomdraai verwerkt. Dit bespaart tijd, geld én manueel werk.

De belangrijkste voordelen van Expense Management

Snel en gemakkelijk onkosten indienen

Gebruik de app om direct en eenvoudig bonnen vast te leggen. De app werkt zowel online als offline, dat is handig wanneer u bijvoorbeeld vanuit het buitenland werkt. Natuurlijk kunt u ook via de app eenvoudig onkostennota's goed- of afkeuren.

Automatisch afpunten van kredietkaartbetalingen

Laat medewerkers eenvoudig uitgaven betalen met een krediet- of debitkaart en die vervolgens aangeven met de Exact Expense Management app. Kredietkaarttransacties én de bijbehorende bonnen zijn direct zichtbaar in Exact Expense Management. De bon wordt automatisch gekoppeld met de kredietkaarttransactie. Zo weet u altijd welke bon bij welke uitgave hoort en voorkomt u achteraf opzoekwerk.

Slimme kilometerregistratie

Met Exact Expense Management kunt u niet alleen bonnen maar ook reiskosten heel eenvoudig indienen. Gebruik de Google Maps integratie om kilometeraangiftes te verwerken. Voeg meerdere bestemmingen op een route toe.

Geïntegreerd met uw administratie

Onkostendata zijn met één klik te exporteren naar Exact. Hierdoor krijgt u een volledig inzicht in kosten en uitgaven.

Business Software
Ketenstandaard bouw
Business Software
Business Software

De functionaliteiten van Exact Expense Management

Door de integratie met uw financiële administratie en kredietkaartleveranciers heeft u altijd inzicht in de uitgaves en worden onkostennota's binnen een handomdraai verwerkt. Hoe? Lees er alles over in de factsheet.

Onze oplossing

 • Expense Management

  € 5 Per gebruiker

  Stroomlijn het aangifteproces en bespaar eenvoudig tijd en geld.

  Features

  • Onkosten registreren
  • Kilometer- & dagvergoedingen
  • Kredietkaartkoppeling
  • Goed-/afkeuring volgens company policy
  • Zakenreizen aanvragen
  • Werkkostenregeling
  • Export op grootboek en kostenplaats
  • Buitenlandse btw-teruggave
  • Opslag in de cloud
  Neem contact op

Enthousiast geworden?

Download de Exact Expense Management app in de appstore.


 • Bugaboo
 • Rituals

KlantverhalenBugaboo

Exact Expense Management is een slimme oplossing voor de administratieve taken waar het meest over werd geklaagd door onze medewerkers.

KlantverhalenRituals

Onze declaraties wordenn direct gekoppeld aan ons boekhoudsysteem waardoor we volledig inzicht hebben in bijvoorbeeld de creditcarduitgaves.

BE Select your country