Volledige controle begint met nieuw workflow management

Succes is alles onder controle hebben. Voor een accountant betekent dit efficiënt en effectief werken om deadlines te halen, binnen budget te blijven en verwachtingen te overtreffen. Het geheim hiervan is een transparante workflow. Je moet precies weten wie verantwoordelijk is voor een bepaalde taak, wanneer de deadline is, wat voor informatie zij nodig hebben en de status op dit moment.

New-Workflow-Management-ACY


Meer duidelijkheid, minder kosten


Het ontbreken van een duidelijke workflow kan vervelende gevolgen hebben. Het is aangetoond dat tot wel 30% van de totale operationele kosten taken betreffen die om wat voor reden dan ook niet zijn afgemaakt. Misschien verkeerde bestanden ontvangen van de klant, of iemand vergat simpelweg een taak door te geven aan een collega.

Alles wat je nodig hebt, altijd binnen bereik


Betreed ons nieuwe Workflow Management. Zo ontworpen dat je altijd moeiteloos boven op elk project zit, van reguliere en terugkerende activiteiten tot meer ad hoc en eenmalige opdrachten. En als onderdeel van Exact is de informatie die je nodig hebt altijd via de cloud beschikbaar; waar en wanneer je wilt.

Ben je klaar voor meer efficiëntie?


Zoek je een volledig overzicht van alle taken en activiteiten, dan toont de nieuwe Task lijst alles wat je nodig hebt. Als je je alleen wilt voorbereiden op de volgende taak, dan is het nieuwe My Task bord de oplossing. Intussen maakt een nieuwe Project Creation Wizard het makkelijk om voor elk project een lijst met taken te genereren.

Klaar voor de start in Early Access


Deze nieuwe workflow mogelijkheden zijn nu klaar voor de start in Early Access, als onderdeel van de Premium editie. Klik hier om volledige controle te krijgen – en behouden.

Wist je dat de Premium edition ook innovatieve Uren & Facturen en Marketing & Acquisitie tools bevat? Heb je deze nog niet? Klik hier om te upgraden of neem een proefabonnement.

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel