Accountancy

Optimaliseer je contactenbeheer met slimme CRM-software voor accountants

Optimaliseer je contactenbeheer met slimme CRM-software voor accountants

Als accountant wil je graag volledige controle en overzicht over alle processen binnen je kantoor. Dat vraagt om een CRM-systeem waarmee je snel een 360°-beeld van je klanten en kantoor schept. Met geautomatiseerde CRM-software beheer je je klantcontacten nóg efficiënter. In deze blog leggen we je in video’s uit hoe je met CRM voor accountants je contactenbeheer optimaliseert.

Klantgegevens centraliseren in één systeem

Zijn jouw klantgegevens over verschillende processen en systemen verspreid? Raak je hierdoor snel het overzicht kwijt? Maak het jezelf dan gemakkelijker met geautomatiseerde software die de klantgegevens voor je centraliseert. Onderstaande video legt uit wat de voordelen van CRM voor accountants zijn.

Informatie opvragen met een vragenlijst

Ben je ook altijd veel tijd kwijt aan het opvragen van informatie bij je klanten? Met slimme CRM-software bespaar je tijd op het uitwisselen van dossiers en het opvragen van ontbrekende informatie via vragenlijsten. Bekijk in onderstaande video hoe CRM voor accountants dat regelt.

Dossiers uitwisselen via SharePoint

Wil jij ook altijd en overal kunnen werken? Dan moeten je dossiers natuurlijk altijd en overal toegankelijk zijn. Dat kan alleen als je documenten op een centrale plek worden opgeslagen. CRM voor accountants heeft een flexibele SharePoint-integratie waarmee je al je dossiers online opslaat. Ontdek de rest van de voordelen van deze integratie in onderstaande video.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de verschillende functies van CRM voor accountants?

BE Select your country