Accountancy

Minder manueel werk dankzij geautomatiseerde boekhoudsoftware

Minder manueel werk dankzij geautomatiseerde boekhoudsoftware

Als accountant is extra aandacht aan je klanten kunnen besteden waardevoller dan de tijd die je besteedt aan manuele boekhoudtaken. Met geautomatiseerde boekhoudsoftware, zoals een Samenwerken klantadministratie met functies voor no hands accounting, wordt manueel werk uit handen genomen. In deze blogpost kan je video’s bekijken met tips over hoe jij efficiënter kan (samen)werken als je gebruik maakt van een Samenwerken klantadministratie.

Laat robots je boekhouding doen

Het manueel verwerken van transacties en facturen kan veel tijd kosten. En bij gebrek aan voldoende personeel en de grote vraag naar meer efficiëntie vraagt dat om slimme software waarbij een robot dit werk automatisch voor je uitvoert. Benieuwd naar de voordelen van Samenwerken? Ontdek het in onderstaande video. Ontdek het in onderstaande video.

Online samenwerken via één app

Communiceer jij op verschillende platformen met je klanten? Via e-mail, sms en telefoon? Dat kan een stuk efficiënter! Stroomlijn je communicatie door te werken vanuit één platform, zoals in je eigen Mijn[Kantoor]-app. Ontdek alle mogelijkheden van online samenwerken via Mijn[Kantoor] in onderstaande video.

Een centrale plek voor het aanleveren van facturen en offertes

Wil je klant wel zelf facturen en offertes maken, maar de boekhouding verder aan jou uitbesteden? Als je klant een offerte- en facturatie-app gebruikt, is het niet makkelijk om documenten te verwerken en overzicht te houden. De oplossing? Eén centrale plek waar je klanten de documenten voor hun boekhouding kunnen aanleveren en versturen. Dit is mogelijk met de add-on Verkoopfacturen voor Mijn[Kantoor]. Bekijk onderstaande video en ontdek ook alle andere voordelen van deze add-on.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Samenwerken klantadministraties voor jouw kantoor?

BE Select your country