Accountancy

De voordelen van Peppol in combinatie met geautomatiseerde software

De voordelen van Peppol in combinatie met geautomatiseerde software

Wil jij ook meer overzicht over je facturatie en meer controle over je cashflow? Start dan met e-facturatie via Peppol. Daarmee ontvang en verstuur je in een handomdraai elektronische facturen. Wil je nog meer tijd winnen? Combineer het dan met software die de verwerking van facturen automatiseert. In deze blogpost tonen we je in video's de kracht van Peppol in combinatie met Samenwerken van Exact Online.

Een up-to-date overzicht van facturatie

Weet je niet altijd welke facturen al verwerkt zijn omdat ze op verschillende manieren binnenkomen? Breng dan structuur met de e-facturatie via Peppol. Je wint er niet alleen tijd mee. Welke andere voordelen het biedt, ontdek je in onderstaande video.

Automatische boekingsvoorstellen

Het manueel verwerken van facturen kan veel tijd kosten. Al helemaal als je geen goed overzicht hebt van alle openstaande facturen. Het is hoog tijd dat je overschakelt op e-facturatie met Peppol. En als je de e-facturatie combineert met Samenwerken van Exact Online dan bespaar je nog meer tijd. Want de robot neemt gewoon de manuele boekhoudtaken van je over. Ontdek alle voordelen van deze combinatie in onderstaande video.

Automatische verwerking van facturen

Als accountant wil je een zo compleet mogelijk overzicht van alle verstuurde facturen hebben. Dat kan helaas niet altijd wanneer de facturen via e-mail binnenkomen. Met e-facturatie via Peppol los je dat probleem op. Je wint zelfs nog meer tijd als je het combineert met Samenwerken van Exact Online. Hoe werkt dat precies? Ontdek het in onderstaande video.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de verschillende functies van CRM voor accountants?

BE Select your country