Accountancy

Meerdere softwaresystemen kosten accountants tijd en geld

Werken met meerdere softwaresystemen kost accountants tijd en geld

Als accountant of eigenaar van een accountantskantoor werk je met een verscheidenheid aan klanten en boekhoudsoftwarepakketten. Sommige klanten gebruiken misschien TopAccount of Vero Count, terwijl anderen kozen voor Exact Online. Dat is niet altijd even makkelijk voor jou en je medewerkers. Zeker niet op piekmomenten of wanneer je moeilijk gekwalificeerd personeel vindt. 

Werken met één systeem betekent uiteindelijk minder IT-uitgaven en tijdwinst

Minder IT-kosten, meer efficiëntie

Een van de grootste voordelen van het overzetten van alle klantadministraties naar één softwareplatform, is dat je de efficiëntie verhoogt en de kosten verlaagt. Werken met één systeem betekent minder IT-uitgaven en tijdwinst, want je moet maar één systeem meer onderhouden. Zo houden je medewerkers meer tijd over voor belangrijke taken, zoals advies geven aan klanten en complexe boekhoudkundige problemen oplossen.

Uniform werken, dezelfde gegevens

Een uniforme werkwijze zorgt voor een betere samenwerking op kantoor en voorkomt dubbel en manueel werk in verschillende systemen. Alle processen zijn goed op elkaar afgestemd en werken met dezelfde gegevens. Dat garandeert een betere communicatie tussen collega's en maakt het gemakkelijker om taken te delegeren. 

Meer overzicht en inzicht

Werken met één softwarepakket heeft ook voordelen voor je klanten. Met een enkel systeem heb je een veel beter overzicht van de financiële situatie van je klanten en kan je dus gerichter advies geven. Daarnaast maakt een uniek klantportaal een veel soepelere communicatie met je klanten mogelijk. 

Klant aan het woord: Accountantskantoor Soenen & Grammens

Met de no-handsfuncties win je niet alleen tijd maar maak je ook minder fouten bij het invoeren van gegevens.

Maximaal no-handsfuncties benutten

Het Exact Online-platform biedt veel pluspunten die een overstap de moeite waard maken. Met de no-handsfuncties win je niet alleen tijd maar maak je ook minder fouten bij het invoeren van gegevens. De vlotte en eenvoudige samenwerking tussen jou en je klanten dankzij het klantenportaal Mijn [Kantoor] is ook een groot voordeel. En omdat Exact Online volledig in de cloud werkt, hoef je je geen zorgen meer te maken over systeembeheer en beveiliging. Daarnaast kan je onze software via het App Center eenvoudig koppelen aan meer dan 100 applicaties. 

Boekhoudingen overzetten naar Exact Online

Als je besluit om over te stappen naar Exact Online, wil je de klantadministraties natuurlijk zoveel mogelijk meenemen uit andere systemen. Dat gaat vlot met de conversietools van Exact. Met onze tools zet je boekhoudingen met alle financiële gegevens en historieken (tot 7 jaar) automatisch over naar Exact Online. Dat kan voor verschillende pakketten, waaronder ProAcc, TopAccount, Vero Count en Expert/M

Met onze tools zet je boekhoudingen met alle financiële gegevens en historieken automatisch over.

Maak de overstap naar Exact Online

Het overstappen naar één softwareplatform voor al je boekhoudingen levert jou en je klanten veel op. Kies je voor Exact Online, dan profiteer je van de vele voordelen die dit platform biedt. En de boekhoudingen zet je vlot over met behulp van de conversietools. Wij geven ook producttrainingen. Die zijn inbegrepen in het abonnement. Start dus vandaag nog met de overstap en informeer naar de mogelijkheden. Of bekijk eerst de conversietools en drie extra redenen om voor Exact te kiezen.  

BE Select your country