Accountancy

Adviseer Exact Online aan je klanten en verdien een Gouden Luca

Adviseer Exact Online aan je klanten en verdien een Gouden Luca

Misschien heb je het al gehoord of gelezen: accountants- en administratiekantoren kunnen ook dit jaar weer een Gouden Luca verdienen door hun klanten Exact Online te adviseren. Als je je klanten vóór 30 september 2023 uitnodigt voor Exact Online boekhoudsoftware dan spaar je automatisch punten bij voor een Gouden Luca. Deze award is hét bewijs dat je als accountant een waardevolle partner bent voor ondernemers in het bereiken van financieel succes.

Wat is een Gouden Luca?

De Gouden Luca is een onderscheiding die Exact jaarlijks uitreikt aan accountants- en boekhoudkantoren. Zie de Gouden Luca als blijk van waardering voor jouw keuze om Exact aan je klanten te adviseren voor een slimme online samenwerking. Je verdient punten door je klanten te helpen automatiseren met Exact Online. Het aantal punten dat je binnenhaalt, bepaalt of je in december een Gouden Luca level 1, 2, 3 of 4 in ontvangst mag nemen. Lees hier al de ins en outs van de Gouden Luca's.

Waarom een Gouden Luca?

Als accountant of boekhouder ben je een strategische partner voor ondernemers. Je adviseert ook op het vlak van boekhoudsoftware en ondersteunt bedrijven op die manier op hun weg naar succes. Je weet wat je klant nodig heeft om slim en efficiënt met je samen te werken, welke begeleiding hij nodig heeft en welk sectorspecifiek pakket het best bij hem past. Het mag dus geen verrassing zijn dat Exact vindt dat jouw advies en dienstverlening de nodige waardering verdienen. Met zo’n Gouden Luca op kantoor zien je klanten meteen dat jouw advies van goudwaarde is.

Zo maak je kans op de onderscheiding

Wil je ook graag een Gouden Luca aan de muur hangen? Je hebt tot 30 september 2023 de tijd om punten te verzamelen voor je Gouden Luca. Dit doe je door je klanten uit te nodigen voor Exact Online, wat snel en gemakkelijk kan via de uitnodigingswizard. Je kan de administratie vooraf opzetten en je klant uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend proefabonnement van 30 dagen. Of een betaald abonnement natuurlijk.

Samenwerkingsformules

Misschien twijfel je nog welke samenwerkingsformule bij je klant past. Wil de klant wel of niet zelf boekhouden? Of misschien alleen zelf factureren? Het kan ook zijn dat hij alleen de resultaten wil ontvangen en verder helemaal door jou ontzorgd wil worden. In de blog over samenwerkingsscenario’s lees je meer over de manieren waarop jij en je klant met Exact Online kunnen samenwerken

Kom nu in actie en ontvang in december je Gouden Luca

Hoeveel klanten heb jij die meer uit hun boekhouding kunnen halen? Met wie kan je (nog) efficiënter samenwerken, of wie kan je helpen met meer financieel inzicht en minder zorgen? Nodig hen deze maand nog uit en je haalt de laatste punten binnen op weg naar jouw Gouden Luca. Ga naar de uitnodigingswizard en het proces wijst zich vanzelf. Je klanten zullen je dankbaar zijn.

BE Select your country