Optimaliseer je werkstroom met geavanceerde efficiëntie

Als accountant moet je voortdurend deadlines halen en verwachtingen overtreffen. En dat kan alleen als je alles onder controle hebt. Je moet weten wie verantwoordelijk is voor welke taak. Tegen wanneer. Welke informatie ze nodig hebben. En waar ze nu staan.

 

De ervaring leert ons dat 30% van alle bedrijfskosten te wijten zijn aan taken die om welke reden ook nooit zijn afgewerkt. Misschien leverde de klant de foute bestanden of misschien vond je gewoonweg nooit de tijd om het werk door te geven aan een collega.

Alles wat je nodig hebt altijd binnen handbereik

Ons nieuw Taakbeheer maakt je het leven makkelijk. Hiermee hou je op elk moment moeiteloos controle over al je projecten, van terugkerende standaardtaken tot eenmalige specifieke opdrachten. En omdat het deel is van Exact, kun je alle nodige informatie opvragen zowel vanachter je bureau als via je mobiel toestel.

Schakel naar een hoger efficiëntieniveau

Gebruik de Service-knop op de projectkaart om nieuwe diensten aan te maken en alle gerelateerde taken worden automatisch aangemaakt, met de juiste timing. Je kunt nu ook je eigen specifieke CRM-gerelateerde taaktypes toevoegen via de stamgegevens. In het Taken Overzicht zie je alles wat je moet weten in een oogopslag.

Probleemloze jaarovergang

Start je een nieuw boekjaar? Voor een nieuw boekjaar, kopieer je gewoon het huidige project naar een nieuw project en alle diensten, taken en deadlines worden automatisch overgezet.

Nauwkeurige facturatie en maximale winstgevendheid

Andere updates omvatten aanzienlijke verbeteringen voor Uren & Facturen. We hebben ons daarbij laten leiden door de rechtstreekse feedback van accountants. Bijvoorbeeld, met de nieuwe Service-knop behou je meer controle over je budgetten. Voorheen kon je de werkelijk gemaakte uren alleen op projectniveau vergelijken met de ramingen. Voortaan kan dat ook voor individuele diensten of taken.

Extra tijd toevoegen aan vaste prijscontracten

We weten allemaal hoe snel een project met een vaste prijs meer tijd in beslag kan nemen dan eerst overeengekomen. Het is noodzakelijk die extra uren nauwgezet te registreren, zodat je correct wordt uitbetaald. Hierdoor kan je in de toekomst voor gelijkaardig werk een offerte beter inschatten. Vroeger? Toen moest je een extra factuurtermijn zonder tijdregistratie of een extra tijdgebaseerd project aanmaken. En nu? Je voegt de extra tijd gewoon aan het originele vaste prijsproject toe en factureert alles samen.

Overzichtelijke, geconsolideerde facturatie

Als het gaat over facturatie, dan willen klanten uiteraard een overzichtelijke factuur waarop ze meteen zien waar ze voor betalen. Je kunt nu alle cijfers groeperen per project, medewerker, uurtype, dienst of periode. Een duidelijke voorbeeldweergave toont meteen de resultaten van samenvoegingen en ook een gemakkelijk leesbare factuur zonder overbodige informatie.

Maak automatisch factuurtermijnen aan

Ben je het beu om handmatig individuele factuurtermijnen in te geven? Met de nieuwe Uren & Facturen maak je automatisch informatie aan op basis van het bedrag en het aantal factuurtermijnen. Zo hou je meer tijd over voor factureerbare taken.

Ga meteen van start met deze nieuwigheden

Uren & Facturen en Taakbeheer maken allebei deel uit van Exact voor Accountancy Premium. Heb je deze versie nog niet? Upgrade dan hier of probeer ze gratis uit.

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel