Ga verder dan cijfers controleren. Dóe er iets mee

Un expert-comptable, c’est bien plus qu’un contrôleur de chiffres. Agissez.

De accountancysector ontwikkelt zich in een snel tempo. Zo vlak na de recessie kijken klanten veel beter naar hun uitgaven. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en waar hun geld aan besteed wordt. En ze zijn ook niet meer bereid om te betalen voor de handmatige invoer van gegevens. Dat kunnen ze toch zelf? Of automatisch? Kortom, de vraag naar traditionele accountancydiensten is aan het dalen.

Zie veranderingen als een kans

Ja, het zijn turbulente tijden. Maar het kunnen ook mooie spannende tijden zijn. Er zijn genoeg kansen voor de vooruitstrevende accountant. Zeker als die er klaar voor is om aan de veranderende verwachtingen van klanten te voldoen. Als je jezelf herpositioneert als een strategische langetermijnpartner kun je kansen verzilveren in een veranderend landschap. En dat is precies waarbij we je kunnen helpen.

Technologie speelt een essentiële rol

Er kunnen niet meer uren in een dag gestoken worden en helaas zullen er nooit acht dagen in een week zitten. Dus moet je op zoek naar nieuwe technologieën om nieuwe diensten aan te bieden. Pas dan kun je nieuwe bedrijfsmodellen introduceren en het vereiste niveau van persoonlijke aandacht bieden. Met andere woorden, je moet meer doen dan slim denken. Je moet ook slim gaan werken.

Werk slimmer, download onze whitepaper

Hoe je dat kunt doen lees je in onze whitepaper. We gaan eerst in op de veranderingen in de accountancysector. Daarna laten we je zien hoe je een plan kunt opstellen zodat je als één van de eerste van deze kansen gebruik kunt maken.

In het kort:


  • Begrijp waar je klanten naar op zoek zijn.

  • Stel samen met hen een haalbaar bedrijfsplan op.

  • Ontdek welke rol business software nu speelt.

  • Genereer meer inkomsten van klanten.

  • Herpositioneer jezelf als een bedrijfspartner voor lange termijn.


Download de gratis whitepaper
Deel dit artikel

Reageer op dit artikel