Ga verder dan cijfers controleren. Doe er iets mee

_MG_8890

De accountancybranche ontwikkelt zich in een snel tempo. Zo vlak na de recessie letten klanten veel beter op hun uitgaven. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en waar hun geld aan besteed wordt. En ze zijn ook niet meer bereid om te betalen voor de handmatige invoer van gegevens. Dat kunnen ze toch zelf? Automatisch? Kortom, de vraag naar traditionele accountancydiensten is aan het dalen.

Zie veranderingen als een kans

Het zijn turbulente tijden. Maar het kunnen ook goede spannende tijden zijn. Er zijn genoeg kansen voor de vooruitstrevende accountant. Zeker als die er klaar voor is om aan de veranderende verwachtingen van klanten te voldoen. Als je jezelf herpositioneert als een strategische lange termijn partner kun je kansen verzilveren in een veranderd landschap. En dat is precies waarbij we kunnen helpen.

Technologie speelt een essentiële rol

Je kunt niet meer uren in een dag stoppen en helaas zullen er nooit 8 dagen in een week zijn. Tijd om op zoek te gaan naar nieuwe technologieën om nieuwe diensten aan te bieden. Pas dan kun je nieuwe verdienmodellen introduceren en het vereiste niveau van persoonlijke aandacht bieden. Met andere woorden, je moet meer doen dan slim denken. Je moet ook slim gaan werken.

Werk slimmer, download onze whitepaper

Hoe? Dat lees je in onze whitepaper. We gaan eerst in op de veranderingen in de accountancybranche. Daarna laten we zien hoe je een businessplan opstelt zodat je als een van de eersten van deze kansen gebruik kunt maken.

In het kort:


  • Begrijp waar je klanten naar op zoek zijn.

  • Stel samen met hun een haalbaar bedrijfsplan op.

  • Ontdek welke rol business software nu speelt.

  • Genereer meer inkomsten van klanten.

  • Herpositioneer jezelf als een bedrijfspartner voor de lange termijn.


Download de gratis whitepaper

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden om business coach te worden.

 

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel