{{pageLevelVariables}} Zakelijke dienstverlening

Welkom in de wereld van de zakelijke dienstverlening

Als zakelijk dienstverlener wilt u verantwoord groeien. Ook al is de markt onvoorspelbaar, die groei heeft u vooral zelf in de hand.

Uitdagingen zat, dat zeker. U wilt uw mensen en middelen effectief inzetten. Je wilt controle en de juiste beslissingen nemen. Bijvoorbeeld door gegevens uniform vast te leggen. Daarnaast zijn actueel inzicht in uw verkooppijplijn, werkvoorraad en projectresultaten onmisbaar. Net als een optimale bezetting van uw consultants. En uiteindelijk wilt u snel en correct factureren, zo beschikt u sneller over uw geld.

Om u te ondersteunen in uw uitdagingen, delen we hier inzichten en adviezen. Van onze eigen specialisten. En van net zulke ambitieuze ondernemers als u: onze klanten.


Lees meer over onze zakelijke dienstverlening oplossing

Exact, uw business partner in zakelijke dienstverlening

U gelooft in de mogelijkheden van groei? Wij ook. 30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen. Onze oplossingen worden gebruikt in meer dan 100 landen, door meer dan 1.000.000 gebruikers en in tientallen talen.

En wij houden van zakelijke dienstverlening, we zijn al jaren actief in deze branche. Onze business software zorgt ervoor dat dienstverleners zich voluit kunnen richten op hun groeiambities. Architecten, stichtingen en ICT-bedrijven, ze vertrouwen allemaal op onze oplossingen en service. Van administratie tot projectbeheer, en van factuur tot planning. Ook bieden we innovaties op het gebied van cloud, mobile en analytics. Om uw onderneming nóg daadkrachtiger te maken. Durf te groeien!