Online bedrijfssoftware voor consultants

Als adviesbureau sta je bekend om je expertise en passie voor het vak. Tijd is schaars en die steek je het liefst in het onderhouden van de relatie met je klanten en het uitbouwen van je bedrijf. Tijd voor administratieve taken is er eigenlijk niet. En dat snappen wij. Met onze software win je tijd en houd je de touwtjes in handen door slimmer te werken, projecten strakker te beheren en manueel werk te voorkomen. De optimale ondersteuning voor een financieel gezond adviesbureau.

Rennen of stilstaan

Een sterke relatie met de klant en een goede kennis van zijn situatie is essentieel om als bureau toegevoegde waarde te blijven leveren. U moet daarom als bureau veel tijd investeren in business development en netwerking om nieuwe én vervolgopdrachten binnen te halen. Het is ‘rennen of stilstaan’ in de adviessector. Het ene moment staat u enorm onder druk om adviesopdrachten succesvol af te ronden en heeft u weinig tijd voor acquisitie. Het andere moment zit u met uw duimen te draaien omdat projecten worden uitgesteld of omdat u in de voorgaande perioden te weinig tijd besteedde aan business development en het genereren van nieuwe opdrachten.

Elke adviesopdracht is uniek

Elk vraagstuk is uniek en vraagt om een andere aanpak. Niet gemakkelijk – je hebt te maken met prijsconcurrentie en veel opdrachtgevers leggen het risico voor kostenoverschrijdingen bij jou als bureau. Om de touwtjes in handen te blijven houden in die dynamische omgeving is het belangrijk om slimmer te werken, projecten strakker te beheren en manueel werk door losse tools en spreadsheets te voorkomen. Zo zorg je voor een financieel gezond adviesbureau.

De voordelen van projectmanagementsoftware

Gemakkelijke tijdregistratie

Urenverantwoording van zowel factureerbare als niet-factureerbare uren gaat makkelijker dan ooit: via een app op de smartphone of tablet, maar ook via de laptop. Je kunt direct bijsturen dankzij voortgangsrapporten. Zo weet je meteen hoe uren worden verantwoord.

Projectbewaking

Houd het verloop van uw budgetten, gepresteerde uren, inschakeling van derden, projectmarges en nog te factureren werkzaamheden in elke fase scherp in de gaten. Met Exact volg je nauwkeurig en eenvoudig de voortgang per project. Je ziet direct hoeveel tijd én geld er per opdracht is besteed. Zo behoud je op elk moment de controle.

Factureer tijdig en correct

Zie direct welke projecttermijnen nog gefactureerd moeten worden. Uren van bijkomende werken kun je in regie factureren.

Direct inzicht in je bedrijf dankzij een geïntegreerde boekhouding

Door de koppeling van je tijdregistratiesysteem aan je boekhouding krijg je in één oogopslag inzicht in je banksaldo’s, aankopen en verkopen. Exact gebruikt gegevens om je waardevolle inzichten te geven. Zo weet je altijd hoe je ervoor staat en waar je actie moet ondernemen.

Bekijk Exact voor Project Management
Makkelijke urenregistratie
Projectbewaking
Factureer op tijd en correct
Direct inzicht in je bedrijf door een geïntegreerde boekhouding
  • Annalise
  • Gracious

KlantverhalenAnnalise

Consultants zijn liever met hun vak bezig en hebben weinig oog voor de administratieve kant van hun beroep.

KlantverhalenGracious

Onze projectmanagers kunnen in real time rapporten samenstellen. Ze zien wat de factureerbaarheid is en hebben inzicht in de capaciteit.

Hulp nodig om je keuze te maken?

Ontdek in enkele seconden via onze keuzehulp welk pakket bij jouw onderneming past.

BE Select your country