Online bedrijfssoftware voor digital & marketing agencies

Verandering lijkt de enige constante. Of het nu gaat om technologische innovaties op het gebied van digitale marketing of kritische opdrachtgevers die met steeds meer uitdagende opdrachten komen. Exact helpt uw bureau om slimmer te werken in die dynamische omgeving en u te ontzorgen op het gebied van planning, tijdregistratie, projectbewaking én facturatie.

Uitdagende planningsdynamiek

Lastminutewijzigingen, vertragingen, spoedopdrachten. Niets is zo veranderlijk als de werkplanning van een digital agency of marketingbureau. De coronacrisis bracht die planningsdynamiek nog in een grotere stroomversnelling. Projecten werden van de ene op de andere dag on hold gezet, opdrachten ingetrokken of werk uitgesteld. De impact was direct voelbaar: onderbezetting en verloren omzet.

Geen dag zonder spreadsheets

Het werken in dynamische projectomgevingen waarbij teams volledig op afstand vanaf de keukentafel met elkaar werken is niet gemakkelijk. Zeker niet als u hiervoor afhankelijk bent van spreadsheets en e-mail. Voor veel bureaus lijkt er geen dag voorbij te gaan zonder gebruik te maken van spreadsheets voor projectrapporteringen en planning. Dat is niet alleen inefficiënt, maar verhoogt ook sterk het risico op budgetoverschrijdingen en te lage projectmarges.

De voordelen van projectmanagementsoftware

Planning zonder zorgen

Welke taken staan open of lopen vertraging op? Wat moet er deze week af? Waar is nog capaciteit beschikbaar? Met Exact en vPlan heeft u de tools in handen om de dynamiek in projecten, capaciteit en deadlines optimaal te plannen.

Gemakkelijke tijdregistratie

Uren verantwoorden gaat gemakkelijker dan ooit: via een app op uw smartphone of via de laptop.

Projectbewaking

Hou het verloop van uw budgetten, bestede uren en nog te factureren werkzaamheden goed in de gaten. Met Exact volgt u nauwkeurig en eenvoudig de voortgang per project. U ziet direct hoeveel tijd én geld er per opdracht werd besteed. Zo behoudt u op elk moment de controle.

Factureer tijdig en correct

Zie direct welke projecttermijnen, werkzaamheden of abonnementen nog gefactureerd moeten worden.

Direct inzicht in uw bedrijf dankzij een geïntegreerde boekhouding

Door de koppeling van uw tijdregistratiesysteem aan uw boekhouding krijgt u in één oogopslag inzicht in uw banksaldo’s, aankopen en verkopen. Exact gebruikt gegevens om u waardevolle inzichten te geven. Zo weet u altijd hoe u ervoor staat en waar u actie moet ondernemen.

Bekijk Exact voor Project Management
Makkelijke urenregistratie
Makkelijke urenregistratie
Projectbewaking
Factureer op tijd en correct
Direct inzicht in uw bedrijf door een geïntegreerde boekhouding
  • Gracious
  • D-ploy

KlantverhalenGracious

Onze projectmanagers kunnen in real time rapporten samenstellen. Ze zien de factureerbaarheid en hebben inzicht in de capaciteit.

KlantverhalenD-ploy

Dankzij Exact kunnen we nu meer focussen op de behoeftes van onze klanten.

Hulp nodig om uw keuze te maken?

Ontdek in enkele seconden via onze keuzehulp welk pakket bij uw onderneming past.

BE Select your country