Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Exact logo

Whitepaper:
Zo selecteert u een ERP waarmee u jaren verder kunt 

Inleiding

Het juiste softwarepakket kiezen kan een grote uitdaging zijn, vooral omdat het selecteren van een ERP- of CRM-systeem geen dagelijkse bezigheid is. Toch ontkomt u niet aan de nood om uw bedrijfssystemen te evalueren en te beslissen of u uw huidige systemen moderniseert of gaat voor een nieuw ERP-systeem. Want een systeem dat u ondersteunt in uw bedrijfsvoering is de motor van iedere succesvolle organisatie. 
De keuze is enorm en de verschillen tussen systemen en leveranciersaanpak groot. Hoe maakt u de juiste keuze voor een ERP-systeem dat functioneel voldoet, een aanvaardbare implementatietijd heeft en vlot aangepast kan worden aan veranderingen in uw sector, bij uw klanten en technische mogelijkheden? 

Dit whitepaper informeert u over de mogelijkheden voor uw sector en geeft tips voor een vlot selectie- en implementatietraject. Het is de basis voor een succesvol traject met een positieve impact op uw organisatie. 

Zakelijke dienstverlening

Al enkele jaren op rij zit zakelijke dienstverlening in de lift. Er wordt meer omzet en meer winst behaald. Toch blijkt telkens opnieuw dat dienstverlenende bedrijven ook veel geld laten liggen. Een deel daarvan komt op rekening van niet-factureerbare uren. In 2017 ging dit in Nederland bijvoorbeeld om een geschatte 5,6 miljard euro bij kmo’s tot 250 medewerkers. Er staan dan teveel uren overhead tegenover de uiteindelijke factuur naar de klant. Een ander probleem is dat projecten vaak niet op tijd afgerond of opgeleverd worden, wat de winst verder drukt.

Het komt er dus vooral op aan om projecten goed in kaart te brengen en op te volgen. Dat lukt niet met een kladblaadje of, erger, uit het hoofd. En het lukt ook niet met Excel, ook al maken veel dienstverleners daar nog volop gebruik bij hun projectbeheer.

Wilt u meer lezen? Laat uw gegevens achter

In dit whitepaper informeren we u over de mogelijkheden van een ERP-systeem voor uw branche en geven we u tips voor een soepel selectie- en implementatietraject.

Please let us know your name.
Vul uw achternaam in.
Please write a subject for your message.
Vul uw telefoonnummer in.
Please let us know your email address.
Invalid Input

Waarom vragen wij deze gegevens? Exact gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen.
Lees meer in onze privacy statement.

Invalid Input
BE Select your country