De totaaloplossing voor jouw binnen- en buitendienst

Gepresteerde werkuren, verbruikte materialen en ontvangen aankoopfacturen ... Voor veel technische dienstverleners blijft het een uitdaging om een goed overzicht te behouden. Met een totaaloplossing koppel je tijdregistratie, facturatie en contactenbeheer gemakkelijk aan je boekhouding. Zo biedt de software van Exact een optimale ondersteuning voor jouw binnen- en buitendienst.

Digitale werkbon

Het werkproces met een papieren werkbon is enorm tijdrovend. Je moet de bonnen maken, ophalen, invullen, inleveren en ook nog eens boekhoudkundig verwerken. Bij zo’n complex proces wordt een fout snel gemaakt. Verwerk daarom alles digitaal. Met Exact heb je de ruimste keuze aan gekoppelde apps om de planning en afhandeling van werkbonnen verder te digitaliseren.

Jouw voordelen met Uren & Facturen

Gemakkelijke tijdregistratie

Elke buitendienstmedewerker kan eenvoudig via de app dagelijks zijn of haar werkuren verantwoorden.

Kostenbewaking

Hou het verloop van je budgetten, gepresteerde uren, aankopen en nog te factureren werkzaamheden nauwgezet in de gaten. Met Exact monitor je nauwkeurig en handig de voortgang per project of opdracht. Je ziet direct hoeveel tijd én geld er per opdracht werd besteed. Zo behoud je op elk moment de controle.

Factureer tijdig en correct

Zie direct welke projecttermijnen, werkzaamheden of abonnementen nog gefactureerd moeten worden.

De ruimste keuze aan koppelingen

Met Exact heb je de ruimste keuze aan gekoppelde apps om de planning en afhandeling van werkbonnen verder te digitaliseren, zoals bijvoorbeeld vPlan, bouw7, OutSmart, Simple-Simon en nog veel meer.

Bekijk alle add-ons
Makkelijke urenregistratie
Projectbewaking
Factureer op tijd en correct
Bekijk alle add-ons

KlantverhalenBDM

Simple-Simon in combinatie met Exact voor Uren & Facturen is ideaal. Zo spaar ik wekelijks twee dagen uit bij het in orde zetten van de boekhouding.

Hulp nodig om je keuze te maken?

Ontdek in enkele seconden via onze keuzehulp welk pakket bij jouw onderneming past.

BE Select your country