Online bedrijfssoftware voor IT-dienstverleners

Als IT-dienstverlener ben je de digitale partner van jouw klanten. Van IT-beheer tot SaaS-oplossingen en van volledige ICT-implementatie tot het beveiligen van online werkplekken: je inspireert, adviseert en begeleidt klanten in de digitale wereld. Door de snelle digitalisering is een gedetailleerd overzicht van alle lopende projecten daarom belangrijker dan ooit. De software van Exact helpt je bij het slimmer digitaliseren van je tijd- en projectadministratie en geeft je inzicht wanneer en waar je maar wilt.

Digitale transformatie

Meer op afstand, meer in de cloud en meer van huis uit. Door de dynamische ontwikkelingen van de afgelopen maanden is de digitale transformatie nu echt in de zesde versnelling gekomen. Die hogere versnelling brengt echter ook extra uitdagingen met zich mee. De vraag groeit, maar hoe groeit jouw organisatie schaalbaar en efficiënt mee? Hoe behoud je de controle bij dynamische projectomgevingen?

Jouw digitale partner

Het belang van digitale diensten is nog nooit zo duidelijk geweest. Clouddiensten spelen hier slim op in door het aanbieden van abonnementen. Zo wordt de klant digitaal volledig ontzorgd met de laatste technologie. Ook Exact zet de laatste cloudtechnologie en machine learning in om je slimmer te laten werken en te ontzorgen op het gebied van je tijdregistratie en projectbewaking.

De voordelen van projectmanagementsoftware

Gemakkelijke tijdregistratie

Urenverantwoording van zowel factureerbare als niet-factureerbare uren gaat makkelijker dan ooit: via een app, het web of een API. Je kunt direct bijsturen dankzij voortgangsrapporten. Zo weet je meteen hoe uren worden verantwoord.

Projectbewaking

Hou het verloop van je budgetten, gepresteerde uren, inschakeling van derden, projectmarges en nog te factureren werkzaamheden in elke fase scherp in de gaten. Met Exact volg je nauwkeurig en eenvoudig de voortgang per project. Je ziet direct hoeveel tijd én geld er per opdracht is besteed. Zo heb je altijd de touwtjes in handen. 

Factureer tijdig en correct

Zie direct welke projecttermijnen nog gefactureerd moeten worden. Uren van bijkomende werken kun je in regie factureren.

De administratie van je abonnementen op orde 

Gegarandeerde en voorspelbare omzet, dat is één van de redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen om naast projecten ook  abonnementen en terugkerende diensten aan te bieden. Met Exact beheer je abonnementen op maand-, kwartaal- en jaarbasis en heb je direct inzicht in de terugkerende omzet en verwachte groei op basis van MRR.

Direct inzicht in je bedrijf dankzij een geïntegreerde boekhouding

Door de koppeling van je tijdregistratiesysteem aan je boekhouding krijg je in één oogopslag inzicht in je banksaldo’s, aankopen en verkopen. Exact gebruikt gegevens om je waardevolle inzichten te geven. Zo weet je altijd hoe je ervoor staat en waar je actie moet ondernemen.

Je software verbinden en uitbreiden met add-ons

Breid je software uit met een sectoroplossing of koppel één van de meer dan 370 zakelijke softwareprogramma's aan je software. Je kunt een groot aantal programma’s in minder dan vijf minuten koppelen! Werk nog efficiënter en maak gebruik van slimme apps die nog meer tijd besparen zoals bankkoppelingen, service management, HR en slimme tools om werkbonnen en inkomende facturen te automatiseren. Geen ander softwarebedrijf levert koppelmogelijkheden op dit niveau!

Bekijk Exact voor Project Management
Makkelijke urenregistratie
Projectbewaking
Factureer op tijd en correct
De administratie van je abonnementen op orde 
Direct inzicht in je bedrijf door een geïntegreerde boekhouding
Het verbinden en uitbreiden van je software met Add-ons

KlantverhalenD-ploy

Met Exact kunnen we het hele proces van a tot z ondersteunen: van inkomende facturen, workflows voor goedkeuring, het boeken van kosten op projecten tot het factureren van de klant. Dat is niet alleen makkelijk, maar bespaart ook tijd en geld.

Hulp nodig om je keuze te maken?

Ontdek in enkele seconden via onze keuzehulp welk pakket bij jouw onderneming past.

BE Select your country