Online bedrijfssoftware voor IT-dienstverleners

Als IT-dienstverlener bent u de digitale partner van uw klanten. Van IT-beheer tot SaaS-oplossingen en van volledige ICT-implementatie tot het beveiligen van online werkplekken: u inspireert, adviseert en begeleidt klanten in de digitale wereld. Door de snelle digitalisering is een gedetailleerd overzicht van alle lopende projecten daarom belangrijker dan ooit. De software van Exact helpt u bij het slimmer digitaliseren van uw tijd- en projectadministratie en geeft u inzicht wanneer en waar u maar wilt.

Digitale transformatie

Meer op afstand, meer in de cloud en meer van huis uit. Door de dynamische ontwikkelingen van de afgelopen maanden is de digitale transformatie nu echt in de zesde versnelling gekomen. Die hogere versnelling brengt echter ook extra uitdagingen met zich mee. De vraag groeit, maar hoe groeit uw organisatie schaalbaar en efficiënt mee? Hoe behoudt u de controle bij dynamische projectomgevingen?

Uw digitale partner

Het belang van digitale diensten is nog nooit zo duidelijk geweest. Clouddiensten spelen hier slim op in door het aanbieden van abonnementen. Zo wordt de klant digitaal volledig ontzorgd met de laatste technologie. Ook Exact zet de laatste cloudtechnologie en machine learning in om u slimmer te laten werken en te ontzorgen op het gebied van uw tijdregistratie en projectbewaking.

De voordelen van projectmanagementsoftware

Gemakkelijke tijdregistratie

Urenverantwoording van zowel factureerbare als niet-factureerbare uren gaat makkelijker dan ooit: via een app, het web of een API. U kunt direct bijsturen dankzij voortgangsrapporten. Zo weet u meteen hoe uren worden verantwoord.

Projectbewaking

Hou het verloop van uw budgetten, gepresteerde uren, inschakeling van derden, projectmarges en nog te factureren werkzaamheden in elke fase scherp in de gaten. Met Exact volgt u nauwkeurig en eenvoudig de voortgang per project. U ziet direct hoeveel tijd én geld er per opdracht is besteed. Zo heeft u altijd de touwtjes in handen. 

Factureer tijdig en correct

Zie direct welke projecttermijnen nog gefactureerd moeten worden. Uren van bijkomende werken kunt u in regie factureren.

De administratie van uw abonnementen op orde 

Gegarandeerde en voorspelbare omzet, dat is één van de redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen om naast projecten ook  abonnementen en terugkerende diensten aan te bieden. Met Exact beheert u abonnementen op maand-, kwartaal- en jaarbasis en heeft u direct inzicht in de terugkerende omzet en verwachte groei op basis van MRR.

Direct inzicht in uw bedrijf dankzij een geïntegreerde boekhouding

Door de koppeling van uw tijdregistratiesysteem aan uw boekhouding krijgt u in één oogopslag inzicht in uw banksaldo’s, aankopen en verkopen. Exact gebruikt gegevens om u waardevolle inzichten te geven. Zo weet u altijd hoe u ervoor staat en waar u actie moet ondernemen.

Uw software verbinden en uitbreiden met add-ons

Breid uw software uit met een sectoroplossing of koppel één van de meer dan 370 zakelijke softwareprogramma's aan uw software. U kunt een groot aantal programma’s in minder dan vijf minuten koppelen! Werk nog efficiënter en maak gebruik van slimme apps die nog meer tijd besparen zoals bankkoppelingen, service management, HR en slimme tools om werkbonnen en inkomende facturen te automatiseren. Geen ander softwarebedrijf levert koppelmogelijkheden op dit niveau!

Bekijk Exact voor Project Management
Makkelijke urenregistratie
Projectbewaking
Factureer op tijd en correct
De administratie van je abonnementen op orde 
Direct inzicht in je bedrijf door een geïntegreerde boekhouding
Het verbinden en uitbreiden van je software met Add-ons

KlantverhalenD-ploy

Met Exact kunnen we het hele proces van a tot z ondersteunen: van inkomende facturen, workflows voor goedkeuring, het boeken van kosten op projecten tot het factureren van de klant. Dat is niet alleen makkelijk, maar bespaart ook tijd en geld.

Hulp nodig om uw keuze te maken?

Ontdek in enkele seconden via onze keuzehulp welk pakket bij uw onderneming past.

BE Select your country