Accountancy

Fijne Internationale Dag van de Accountant, namens Luca én Exact!

Op 10 november op Internationale Dag van de Accountant erkennen we wereldwijd het geweldige werk dat accountants- en administratiekantoren doen. Jij als accountant of boekhouder bent degene die bedrijven laat bloeien, de economie ondersteunt en ondernemers helpt navigeren door de complexe financiële wereld. Dat is wel een speciale dag waard! En een speciale onderscheiding, zo vinden we bij Exact.

Exact zou Exact natuurlijk niet zijn als ze Internationale Dag van de Accountant ongemerkt voorbij lieten gaan. Sterker nog: ze hebben een prestigieuze award in het leven geroepen waarmee ze accountants extra in het zonnetje zetten: de Gouden Luca.

Bekijk de speciale boodschap van Luca Bartolomeo de Pacioli in onderstaande video:

Internationale Dag van de Accountant

De Gouden Luca is vernoemd naar de grondlegger van het moderne boekhouden: Luca Bartolomeo de Pacioli. Op 10 november 1494 publiceerde deze Italiaanse wiskundige namelijk het eerste boek over dubbel boekhouden. De meeste boekhoudkundige principes en cycli die door Luca zijn beschreven, gebruiken we tot op de dag van vandaag nog over de hele wereld. Denk aan journaalposten, grootboeken, jaarafsluitingen en proefbalansen. Dit maakt 10 november een dag om elk jaar te vieren!

Gouden Luca van Exact

Als ode aan accountants en het accountantsvak, heeft Exact de jaarlijkse onderscheiding voor accountants- en administratiekantoren gedoopt tot Gouden Luca. Met een Gouden Luca heb je als kantoor de bevestiging in handen dat jij een bekroonde strategische partner bent die ondernemers allround financieel adviseert en daarmee helpt op hun weg naar financieel succes. De award is bovendien een blijk van waardering vanuit Exact. Voor iedere klant die je adviseert met Exact Online te gaan werken, verdien je punten. Het aantal punten dat je binnenhaalt, bepaalt of je een Gouden Luca level 1, 2, 3 of 4 ontvangt.

Maak kans op een Gouden Luca

De uitreiking van de Gouden Luca’s van Exact vindt niet precies op Internationale Dag van de Accountant plaats, maar een paar weken later. Elk jaar in december gaat Exact persoonlijk langs bij de kantoren om hun Gouden Luca uit te reiken. Wil jij dit jaar bij de gelukkigen horen? Nodig dan je klanten uit voor Exact Online.

Nodig klanten uit voor online samenwerking

Als je met Exact Online Accountancy werkt, kun je jouw klanten uitnodigen voor een eigen Exact Online abonnement voor Boekhouden, Handel, Productie, Projectmanagement, Bouw of Mijn[Kantoor]. Accepteert jouw klant de uitnodiging en gaan jullie inderdaad samenwerken via Exact Online? Dan telt deze uitnodiging mee voor een Gouden Luca level 1, 2, 3 of 4. Je verstuurt de uitnodiging snel en gemakkelijk via de uitnodigings- of verwijzingswizard in Exact Online Accountancy.

Ontdek meer over de Gouden Luca van Exact en vier Internationale Dag van de Accountant dit jaar in stijl!

BE Select your country