De Gouden Luca’s voor Accountants & Boekhouders

Als accountant of boekhouder ben je voor ondernemers een strategische partner die hen op diverse vlakken adviseert. Ook op het gebied van boekhoudsoftware. Help jij je klanten om succesvol te zijn? Dan kom je elk jaar in aanmerking voor een Gouden Luca Level 1, 2, 3 of misschien zelfs 4! De Gouden Luca is dé onderscheiding van Exact voor accountants- en boekhoudkantoren die hun klanten Exact Online aanraden voor slim online samenwerken.

De geschiedenis achter De Gouden Luca

De Gouden Luca is een hulde aan het accountantsvak. De grondbeginselen ervan werden voor het eerst in de 15e eeuw door de Italiaans wiskundige en franciscaner monnik Luca Bartolomeo de Pacioli gedocumenteerd en gebruikt. De meeste boekhoudkundige principes en cycli die door Luca werden beschreven, worden tot op de dag van vandaag nog gebruikt. Denk aan grootboeken, jaarafsluitingen, proefbalansen en het uitgebreide dubbel boekhoudsysteem. Daarom wordt hij wereldwijd geroemd als de vader en zelfs uitvinder van de dubbele boekhouding!

Illustraties
Luca schreef het wiskundeboek De Divina Proportione, waarvoor zijn leerling en vriend Leonardo da Vinci de illustraties maakte. Op De Gouden Luca zie je de illustratie van de letter 'L' zoals Leonardo da Vinci die ontwierp.

 Wat is De Gouden Luca?

Voor Exact ben jij een belangrijke partner in het ondersteunen van ondernemers op automatiseringsgebied. Wij waarderen het dat je Exact Online aanraadt voor slim online samenwerken en zo je klant helpt om zijn financiële doelen te halen. Jij verdient goud! Daarom onderscheiden we jou met De Gouden Luca.

 Waarom Exact Online aanraden?

Exact Online kiezen voor jullie samenwerking betekent dat je de belangrijkste tool in handen hebt om de cijfers van je klant te ontsluiten en te interpreteren. Je hebt toegang tot waardevolle gegevens en inzichten en stelt klanten daarmee in staat hun onderneming beter te sturen.

 Hoe verdien je een Gouden Luca?

Wanneer je met Exact Online Boekhouden werkt, kun je je klanten uitnodigen voor een eigen Exact Online-abonnement voor Boekhouden, Handel, Productie, Projectmanagement, Bouw of Mijn [Kantoor]. Accepteert jouw klant de uitnodiging? Dan telt die uitnodiging mee voor een Gouden Luca Level 1, 2, 3 of 4. De uitnodiging moet verstuurd te worden via de uitnodigings- of verwijzingswizard in Exact Online Boekhouden. Bekijk in deze infographic hoe je je klant uitnodigt.

 Wat kun je met een Gouden Luca doen?

Heb je een van de Gouden Luca’s ontvangen? Geef ze dan een mooie plek in je kantoor zodat ook je klanten zien dat je een bekroonde accountant of boekhouder bent.

 Duurzaamheid Gouden Luca’s

Bij alles wat we doen, denken we groen! Ook bij de productie en levering van De Gouden Luca. Die is namelijk gemaakt van gerecycleerd acrylaat. Ook het karton van de geschenkdozen is gerecycleerd en de verzenddozen worden op maat gemaakt zodat er weinig tot geen opvulmateriaal nodig is. Het pakket met De Gouden Luca wordt klimaatneutraal bezorgd.

Business software

Uitreiking Gouden Luca

De Gouden Luca wordt elk jaar in december uitgereikt op vier niveaus. Oplopend van level 1 tot en met level 4. Aan elk niveau zijn een bepaald aantal uitnodigingen gekoppeld die nodig zijn om De Gouden Luca van dat level te ontvangen. Heb je bijvoorbeeld vorig jaar De Gouden Luca level 1 ontvangen? Dan ontvang je level 2 wanneer je het aantal uitnodigingen hebt bereikt voor dat level. Zie de bovenstaande afbeeldingen voor de nodige aantallen per level.

Elke uitnodiging die door de klant geaccepteerd wordt, telt mee voor een Gouden Luca. Je kan je klant uitnodigen voor de volgende oplossingen van Exact Online:

luca_award_image.jpg
BE Select your country