Accountancy

Controleer je instellingen, bescherm je gegevens

Controleer je instellingen, bescherm je gegevens

De cloud zorgt voor een revolutionaire verandering in het dagdagelijkse leven op kantoor en daarbuiten. De mogelijkheid om altijd en overal toegang te hebben tot onze gegevens zorgt ervoor dat we niet meer gebonden zijn aan een vaste bureau en kunnen werken waar en wanneer we willen. Tegelijkertijd is het wel belangrijk dat we de nodige maatregelen nemen om beveiliging te maximaliseren.

Verboden toegang


Uiteraard mag gevoelige informatie niet voor onbevoegden toegankelijk zijn. Vaak zijn dat zowel mensen binnen als buiten de organisatie. Verschillende soorten informatie vereisen dan ook verschillende toegangsrechten.

Dit is wat je kunt doen


Exact biedt, zoals je kunt verwachten, de hoogst mogelijke cloudbeveiliging voor servers, encryptie en monitoring. Maar je kunt bepalen wie precies wat mag zien. Dit kost slechts enkele – welbestede – minuten.

  1. Definieer toegang per gebruiker
   Bedrijfsnaam > Master Data > Gebruikers > Overzicht
   Open de gebruikersfiche, selecteer Rechten en gebruik de tabs om individuele toegangsrechten in te stellen.

  1. Definieer toegangsrechten per gebruiker
   Bedrijfsnaam > Master Data > Gebruikers > Overzicht
   Open de gebruikersfiche, selecteer Bedrijven: Toegangsrechten en bepaal welke bedrijven een individuele werknemer wel of niet kan zien.

  1. Definieer de rechten voor elk bedrijf via je licentie (alleen Accountancy-abonnementen)
   Bedrijfsnaam > Master Data > Gebruikers > Overzicht
   Open de gebruikersfiche en selecteer Rechten. Op het volgende scherm klik je op Bedrijven. Selecteer het bedrijf in kwestie en gebruik vervolgens de tabs om de vereiste toegang in te stellen.

  1. 2-stappen verificatie
   Wist je al dat je de beveiliging nog verder kunt verbeteren met de nieuwe 2-stappen verificatie? De 2-stappen verificatie voegt extra beveiliging toe door een unieke toegangscode te vragen, naast de gebruikelijke naam/wachtwoord login. Deze code wordt willekeurig gegenereerd door een app op je smartphone, vergelijkbaar met Google Authenticator.Klik hier om over 2-stappen verificatie te lezen

BE Select your country