#ForeverFans van Max Verstappen

Max Verstappen, op dit moment de grootste Nederlandse sportheld, lijkt een heel gewone jongen. Een 'boy next door' als het ware. Maar vergis u niet. De jongste formule-1 grand-prixwinnaar ooit is een fenomeen, met ongekend talent en een tomeloze ambitie. Daarom zijn wij #ForeverFans van Max Verstappen.

Wilt u weten wat onze innovatie en ambitie voor uw organisatie kunnen doen?

Bekijk de video

Match it to the Max

Nadat we eind de jaren 90 zijn vader Jos Verstappen steunden, werd Exact in augustus 2015 de trotse partner van Max Verstappen. Toen een aanstormend talent bij Scuderia Toro Rosso, inmiddels een gerenommeerde ster bij Red Bull Racing. Waarom waren Max en Exact zo'n perfecte match? In de eerste plaats zijn we allebei Nederlands. En natuurlijk willen we allebei de beste zijn. Maar er is meer.

We vonden elkaar door onze mentaliteit. Door steeds onze grenzen te willen verleggen en altijd een beetje harder te 'pushen'. En door onze voorliefde voor innovatieve technologie om doelen en ambities te realiseren. 

Typisch Max. Typisch Exact.

Creating content to the Max

Max amuseert zich niet alleen op het racecircuit. Ook als hoofdrolspeler in commercials en tijdens interviews is hij in zijn element.

Ondanks zijn drukke job maakte hij graag tijd om met ons mee te werken aan bijzondere producties. Die stonden altijd in het teken van één van deze drie hoofdthema's: mentaliteit, innovatie of fun.

Van commercials over de innovatieve technologie van Exact tot interviews bij evenementen en het uittesten van Exact's eigen grand-prixcircuit ... Max deed het allemaal met focus en ambitie. En dat merkt u. Bekijk de voorbeelden maar.

Max: een CijferGoeroe

Bij Exact zijn we gek op cijfers. Of u nu HR- of logistiek manager, ondernemer of CFO bent ... Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste beslissingen. Ook Max vertrouwt op cijfers om topprestaties te leveren op het circuit.

Max Verstappen een cijfergoeroe

Max en Innovatie

Niet alleen in de formule 1 maar ook in de ontwikkeling van Exact-software volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Kunstmatige intelligentie, machine learning ... Max en Exact zijn altijd nieuwsgierig naar innovaties die hun doelen helpen realiseren. In samenwerking met Kingsday en The Ambassadors maakten we aantal leuke commercials om Max op de proef te stellen.

Max Verstappen with robot arms
Max Verstappen with drone
Max Verstappen with mini Max figure

Max van nu, tech van toen

Op Exact Live, het grootste businessevenement voor technologie en software in de Benelux, maken duizenden mensen kennis met de laatste technologie. Max, altijd nieuwsgierig naar innovaties, werd op de proef gesteld met tech van toen. Een cassetterecorder, een walkman ... Max bleek duidelijk van een nieuwere generatie.

Max Verstappen with taperecorder
Max Verstappen with Commodore
Max Verstappen with Walkman

Get ready for New Accountancy at Max Verstappen speed

U heeft mooie beelden van Max Verstappen. U heeft graphics van een stoere omgeving. Maar u kunt geen echte formule 1-wagen filmen. Dan is de vraag: hoe maakt u die innovatieve film die u wilt hebben?

Het antwoord is CGI, of computer generated imagery: dé manier om film en computergegenereerde beelden te combineren. Die techniek gebruikten we voor een bijzondere productie met Max om New Accountancy, onze flexibele en betrouwbare software voor accountants, te promoten. Want als we voor innovatieve producten staan, moeten we ze ook innovatief communiceren!

Max Verstappen & New Accountancy
Ask Max Live

Max Live

Hij reed zijn eerste rondjes op het eerste Nederlandse stratencircuit, ontwikkeld door Exact. Hij liet zich uitgebreid interviewen door formule 1-verslaggevers Jack Plooij en Wilfred Genee. En er was een live verbinding met Christian Horner, de teambaas van het Red Bull Racing team.

Als ambassadeur van Exact was Max een graag geziene gast op Exact Live. Onze klanten en partners vroegen hem het hemd van het lijf in onze Q&A-sessies. 

Inside the workshop

U leert Max het best kennen in zijn natuurlijke habitat

Exact & Max Inside the workshop

Max in the mix

Leer alles over racen en de formule 1-circuits in mix reality

Max in the mix (reality)

Een superheld verdient zijn eigen stripboek

Als partner van Max wilden we elke week iets leuks op social media posten. Daarom ontwikkelden we met Funk-E de Max-strips, met voor elke race een stripverhaal dat paste bij die grand prix en met Max als superheld. Toen bleek dat Max zelf de grootste fan van onze strips was, besloten we om ze samen te bundelen. En zo kreeg onze held zijn eigen stripboek.

Max Verstappen circuit Spain
Max Verstappen circuit Italy
Max Verstappen circuit Germany
Max Verstappen circuit Canada

Wilt u weten wat onze innovatie en ambitie voor uw organisatie kunnen doen?

BE Select your country