Max Verstappen en Exact

Max Verstappen, de grootste Nederlands sportheld van het moment, lijkt een gewone jongen. Een 'boy next door' als het ware. Maar ondanks zijn relaxte voorkomen is hij echt wel een fenomeen. Met ongekend talent, waardoor hij als jongste formule 1-coureur ooit een grand prix won.

Wilt u weten wat onze innovatie en ambitie voor uw organisatie kunnen doen?

Bekijk de video

Match it to the Max

Maar waarom zijn Max en Exact dan de perfecte match? Wat is die link tussen de formule 1-coureurs en Exact? Want ook de vader van Max, Jos Verstappen, was al verbonden aan Exact. In de eerste plaats zijn we beide Nederlands. En natuurlijk willen we allebei de beste zijn. Maar er is meer.

Het gaat om een mentaliteit. Grenzen willen verleggen door altijd iets harder te pushen. Gebruikmaken van innovatieve techniek om doelen en ambities te realiseren. Geloven in jezelf en volharden als je weet dat iets deugt.

Dat is typisch Max. Maar ook typisch Exact.

Creating content to the Max

Max amuseert zich niet alleen op het racecircuit, ook als hoofdrolspeler in commercials of tijdens interviews is hij in zijn element.

Hij heeft natuurlijk een drukke job maar als we met hem kunnen werken komen er ook bijzondere producties. Producties die altijd in het teken staan van één van de volgende drie pijlers: mentaliteit, innovatie of fun.

Van commercials over de innovatieve technologie van Exact tot interviews bij evenementen, tot de test van Exact's eigen grrand-prixcircuit ... Max doet alles met focus en ambitie. En dat zie je. Bekijk de voorbeelden maar.

Max en Innovatie

Niet alleen in de formule 1 maar ook in de ontwikkeling van Exact software volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Kunstmatige intelligentie, machine learning ... Max en Exact zijn altijd nieuwsgierig naar innovaties die helpen hun doelen te realiseren. In samenwerking met Kingsday en The Ambassadors maakten we een serie grappige commercials om Max op de proef te stellen.

Max Verstappen with robot arms
Max Verstappen with drone
Max Verstappen with mini Max figure

Max van nu, tech van toen

Op Exact Live, het grootste businessevent voor technologie en software van de Benelux, maken duizenden mensen kennis met de laatste technologie. Max, altijd nieuwsgierig naar innovaties, werd op de proef gesteld met tech van toen. Een cassetterecorder, een walkman ... Max bleek duidelijk van een nieuwere generatie.

Max Verstappen with taperecorder
Max Verstappen with Commodore
Max Verstappen with Walkman

Get ready for New Accountancy at Max Verstappen speed

U heeft mooie beelden van Max Verstappen. U heeft graphics van een stoere omgeving. Maar u heeft geen mogelijkheid om een heuse formule 1-auto te filmen. En dan is de vraag: hoe maakt u die innovatieve film die u wilt hebben?

Het antwoord is CGI, of computer generated imagery, want dat is dé manier om film en computergegenereerde beelden te combineren. Die techniek gebruikten we voor een bijzondere productie met Max om New Accountancy, onze flexibele en betrouwbare software voor accountants te promoten. Want als je staat voor innovatieve producten, dan moet je ze ook innovatief communiceren!

Max Verstappen & New Accountancy
Ask Max Live

Max Live

Hij reed zijn eerste rondjes op het eerste Nederlandse stratencircuit, ontwikkeld door Exact. Hij liet zich uitgebreid interviewen door formule 1-verslaggevers Jack Plooij en Wilfred Genee. En er was een live verbinding met Christian Horner, de teambaas van het Red Bull Racing team.

Als ambassadeur van Exact is Max een graag geziene gast op Exact Live. Zeker als onze klanten en partners hem persoonlijk vragen mogen stellen in een apart sessie.

Inside the workshop

U leert Max het best kennen waar hij zich thuisvoelt

Exact & Max Inside the workshop

Max in the mix

Leer alles over racen en de formule 1-circuits in mix reality

Max in the mix (reality)

Een superheld verdient zijn eigen stripboek

Als partner van Max wilden we elke week iets leuks op social media posten. Daarom ontwikkelden we met Funk-E de Max strips voor elke race een stripverhaal dat paste bij de betreffende grand prix en bij Max als superheld. Toen bleek dat Max de grootste fan van onze strips was, hebben we besloten ze te bundelen. Zo heeft onze held zijn stripboek.

Max Verstappen circuit Spain
Max Verstappen circuit Italy
Max Verstappen circuit Germany
Max Verstappen circuit Canada

Wilt u weten wat onze innovatie en ambitie voor uw organisatie kunnen doen?

BE Select your country