Plan een leerzame kennissessie voor jouw kantoor

Ondernemers vragen meestal advies aan hun accountant of boekhouder als ze op zoek zijn naar de juiste boekhoudsoftware. Op dat moment wil jij je klant zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste keuze. Maar hoe begin je daaraan? Met een Exact Online-kennissessie voor relatiebeheerders! Tijdens deze interactieve sessie vertelt een Exact-specialist je alles over wat Exact Online ondernemers te bieden heeft en wanneer je welke oplossing kunt adviseren.

Klantensessie toolbox

Een kennissessie is een praktijkles over de Exact Online-oplossingen die je aan je klant kunt adviseren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt een Exact-specialist uit welke samenwerkingsmogelijkheden er zijn en welke Exact Online-oplossing het beste past bij jouw klant. Als je deze kennissessie hebt gevolgd, weet je welke van de volgende Exact-oplossingen je kunt aanbevelen aan je klant:

  • Exact voor Boekhouden
  • Exact voor Handel
  • Exact voor Project Management
  • Exact voor Productie
  • Exact voor Bouw
  • Je leert de operationele kant van de ondernemer beter begrijpen en kunt hierop inspelen 
  • Je laat kennis van zaken zien aan je klant en versterkt hiermee het vertrouwen
  • Je ontwikkelt een proactieve adviserende rol
  • Je verbetert de samenwerking en verhoogt hiermee de klanttevredenheid

Zowel de eigenaar van het boekhoudkantoor als de medewerkers die direct contact hebben met klanten zullen baat hebben bij de kennissessie. Zij herkennen zich het meest in de praktijkvoorbeelden en kunnen op basis hiervan aangeven bij welke klanten zij een toegevoegde waarde zien. 

Een kennissessie duurt ongeveer 2,5 uur. Afhankelijk van het aantal vragen of cases dat wordt voorgelegd door relatiebeheerders.

De meeste kennissessies vinden plaats in het accountants- of boekhoudkantoor. Zou je dit liever op een Exact-locatie willen organiseren? Geen probleem! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij wanneer u een kennissessie aanvraagt.

Folders aanvragen

Bestel gratis een folderhouder met Exact Online-folders voor op je kantoor om aan je klanten mee te geven. Je klant ziet zo in een oogopslag welke Exact Online-oplossingen hij kan kiezen.


Folders aanvragen
No hands accounting

Plan een gratis kennissessie

Please fill in your first name
Please fill in your last name
Invalid Input
Please fill in your telephone number
Please check your e-mail address
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
BE Select your country